Re: Patriotizmas šiais laikais
RS wrote:Jau ir lietuviskai kalbėti uzmirsai, ar jau kitoj pusėje sliauzioji:D
vel ta pati melodija.
Bent jau lietuviškai ji skamba:D o ne tavo sliauziojimas jau kitoje pusėje:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Patriotizmas šiais laikais
RS wrote:Jau ir lietuviskai kalbėti uzmirsai, ar jau kitoj pusėje sliauzioji:D
vel ta pati melodija.
Bent jau lietuviškai ji skamba:D o ne tavo sliauziojimas jau kitoje pusėje:D
algirdas butkevicius wrote:RS wrote:Tai tu ir turi liga sliauzioti. Normalus vaikšto:D
o tu normalus?kas atsakys kad esi normalus?
Matosi, kad i žmogų panašus. O teves nesimato. Tai tu tikriausiai nenormalus ir esi. Būtum normalus buvęs būtum bent jau foto isedejes:D
panasus.tirkai panasus....
pas jus normalus tas kas pazintyse fotke vjaboshynes?geros paniatkes....
dalija wrote:algirdas butkevicius wrote:baime tai naturalus instinktas padedantis isvengti pavoju.nebijo tik ....nezinau pertrenkti kokie,....ar liga kokia psichine....o normalus zmogus bijo.ir labiausiai kai reikia mirt.daznai susiduri su pavojais?
Nu ,prie ko vel dabar as ir mano patiriami pavojai? Juk nekalbam apie kamikadzes savizudzius...kalbam apie patriotizma. O baimiu galia suvokti reikia.
nu rimtai kazkas tau negerai.cia tvirtini kad mirt nereikia bijot kad baime veda kazkur.o dabar priekocia as.tu nepatiri pavoju ir tau siltai barskinant klaviatura atrodo kad tu kazkokia salomeja.patriotai pakol nepradeda saudyt.
Kimbi pats nezinai prie ko ir del ko. Gal man kazkas ir negerai ,bet tau ne ka geriau irgi. Taip ,kad isvada jei nesiliausi saves ir kitu zemines,tai tau ir rusas nepades. Lazda du galus turi.
RS wrote:algirdas butkevicius wrote:o tu normalus?kas atsakys kad esi normalus?
Matosi, kad i žmogų panašus. O teves nesimato. Tai tu tikriausiai nenormalus ir esi. Būtum normalus buvęs būtum bent jau foto isedejes:D
pas jus normalus tas kas pazintyse fotke vjaboshynes?geros paniatkes....
As bent jau matausi, kad i žmogų panašus. Tavęs nesimato ir niekas neirodys, kad tu noramalus:D
algirdas butkevicius wrote:dalija wrote:Nu ,prie ko vel dabar as ir mano patiriami pavojai? Juk nekalbam apie kamikadzes savizudzius...kalbam apie patriotizma. O baimiu galia suvokti reikia.
nu rimtai kazkas tau negerai.cia tvirtini kad mirt nereikia bijot kad baime veda kazkur.o dabar priekocia as.tu nepatiri pavoju ir tau siltai barskinant klaviatura atrodo kad tu kazkokia salomeja.patriotai pakol nepradeda saudyt.
Kimbi pats nezinai prie ko ir del ko. Gal man kazkas ir negerai ,bet tau ne ka geriau irgi. Taip ,kad isvada jei nesiliausi saves ir kitu zemines,tai tau ir rusas nepades. Lazda du galus turi.
Kokia dar lazda:DDDDD gaus iš poros batu:DDDDD
as puikiai zinau.tik gal nesulipdai visko i viena kruva
algirdas butkevicius wrote:RS wrote:Matosi, kad i žmogų panašus. O teves nesimato. Tai tu tikriausiai nenormalus ir esi. Būtum normalus buvęs būtum bent jau foto isedejes:D
pas jus normalus tas kas pazintyse fotke vjaboshynes?geros paniatkes....As bent jau matausi, kad i žmogų panašus. Tavęs nesimato ir niekas neirodys, kad tu noramalus:D
nematau prieska irodinet.negi pries tave, panasuji i zmogu?
dalija wrote:algirdas butkevicius wrote:nu rimtai kazkas tau negerai.cia tvirtini kad mirt nereikia bijot kad baime veda kazkur.o dabar priekocia as.tu nepatiri pavoju ir tau siltai barskinant klaviatura atrodo kad tu kazkokia salomeja.patriotai pakol nepradeda saudyt.
☺ suprantu ,kad supyko ...tik kodel? Gal kad pervilioti i savo puse nepavyko. As tai rusisko bato nemegstu☺☺☺
as puikiai zinau.tik gal nesulipdai visko i viena kruva
Abejoju ar besulipdysi tave:D
RS wrote:dalija wrote:Kimbi pats nezinai prie ko ir del ko. Gal man kazkas ir negerai ,bet tau ne ka geriau irgi. Taip ,kad isvada jei nesiliausi saves ir kitu zemines,tai tau ir rusas nepades. Lazda du galus turi.
☺ suprantu ,kad supyko ...tik kodel? Gal kad pervilioti i savo puse nepavyko. As tai rusisko bato nemegstu☺☺☺
ragavus?
Tai karas bus tikriausiai...☺
RS wrote:algirdas butkevicius wrote:panasus.tirkai panasus....
pas jus normalus tas kas pazintyse fotke vjaboshynes?geros paniatkes....As bent jau matausi, kad i žmogų panašus. Tavęs nesimato ir niekas neirodys, kad tu noramalus:D
Ką nematau įrodinėti:D tai **** man i pasta savo foto siunti:D tu, tai geras:D as mergaičių foto prijemu,bet ne vyru:D viskas cia aišku su tavimi:D eik sliauziot kitur:D
dalija wrote:RS wrote:Kokia dar lazda:DDDDD gaus iš poros batu:DDDDD
ragavus?
Seneliai pasakojo... priespaudos,atsilikimo ir trumparegiskumo skonis koktus
pas jus galvose jau dabar stalingradas.nebus karo.neteks jums pasireiksti.
algirdas butkevicius wrote:RS wrote:As bent jau matausi, kad i žmogų panašus. Tavęs nesimato ir niekas neirodys, kad tu noramalus:D
Ką nematau įrodinėti:D tai **** man i pasta savo foto siunti:D tu, tai geras:D as mergaičių foto prijemu,bet ne vyru:D viskas cia aišku su tavimi:D eik sliauziot kitur:D
Dar viena" protinga bezdzione"☺
algirdas butkevicius wrote:dalija wrote:☺ suprantu ,kad supyko ...tik kodel? Gal kad pervilioti i savo puse nepavyko. As tai rusisko bato nemegstu☺☺☺
ragavus?
Seneliai pasakojo... priespaudos,atsilikimo ir trumparegiskumo skonis koktus
o vokiskas ar amerikietiskas batas gerai?buvo kryziuociai?negi dabar gretint su dabartine diena?akivaizdus dalykas.....
Gal . O tavo galvoje tustuma.
Kas kas be tu jau gali reikštis drąsiai:D
algirdas butkevicius wrote:RS wrote:As bent jau matausi, kad i žmogų panašus. Tavęs nesimato ir niekas neirodys, kad tu noramalus:D
kvailiuk kita karta virusa gausi
100 procentu cia protinga beždžione. Zdarova draugeli
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Patriotizmas šiais laikais