1

Topic: Teko nusivilti meile?

Meile ir nuoskauda du neatskiriami vienas nuo kito dalykai...

2

Re: Teko nusivilti meile?

pacia meile nusivilti kaip ir neimanoma, galima tik nusivilti zmogumi, kuri myli (mylejai), bent jau as taip galvoju

3

nusivyliau savo pasirinkimu, ne meile smile

4

Na taip galima patixlint mylimu zmogum nusivilt labiau galima negu apstrakciai meile....

5

jei ta abstrakti meile is vis egzistuoja... smile

6

na man teko pora kartu nusivilti vaikinais kurisiuos mylejau, koks slykstus jausmas...
tiesiog tada gaila saves, kad tikejai tuo zmogumi, kad  dejai per daug pastangu noredama taisyt santykius, manau yra gerai, kad sugebame mylet ne viena karta:)

7

Na dziaugiuos kad man dar tokiu nusivylimu nebuvo...
Nemanau kad kada jutau ta jausma kuris vadinas meile , bet fajna but tai pajust,, bet jei to nera.. tai dar nelaikas.... :?

8

dar karta pasikartosiu, bet jus man paaiskinkit, kaip galima nusivilti meile? :? zmogus, kuri pamilai, gali nuvilti, bet kaip gali nuvilti jausmas.. cia tas pats kaip sakyti, kad nusivylei pykciu arba neapykanta, tikejimu.. ar tokie dalykai gali nuvilti? nuvilia tik zmones ir ju poelgiai

9

nes tas jausmas toks durnas, kad po eilinio nenusisekusio karto sakai sau "daugiau niekada nesisimylesiu, visada lauksiu kol mane pamils, tada ir as pagalvosiu" ir kiekviena syki vel is naujo isikliopini, viska pamirsti, gyveni rozinem spalvom... kol vel oro pilis suduzta i sipulius, ir vel keiki save... sukasi gyvenimas ratu...

10

Na visiskai sutinku su jumis smile

11

Liubov zla i kozly etim polzujutsa

12

manau galima nusivilt meile,kai esi iskaudintas ne karta manau paprasciausiai pradedi nebetyketi kad yra toks dalykas kaip meile...o po bijai vel issimylet

13

As tai visada sakau kad meile gyvoja tik 3 met.paskui tik pripratimas,po to pasiilgsti tos svaigynancios meiles ir jieskai jos:=(tada ir gaunasi neistikimybe

14

gerai cia pasakyta...bet manau jei gerbi ta zmogu bent kiek ir sazines turima manau istikimas vistiek liksi tik vienam asmeniui....

15

na su tuo meiles gyvavimu tai nesutikciau, ta pradine meile gyvuoja tik tris metus o paskui ji pasikeicia tampa kitokia.... va o siaip ne meile nusivyliau o dabartinemis merginomis, a na ir dar aisku savimi, o miele ir lieka meila. nuvalkiotas zodelis, bet be jo niekur.... big_smile

16

Manau labai skaudu yra meile nusivilti zmogum kuri mylejai,pradedi nebetiketi ar isvis yra meile ir kas ji,atsiranda daug baimes kai kita zmogu pamilsti pradedi bijoti det daug vilciu...

17

o as visada nusiviliu, tik kokie 2 ar 3 kartai tebuvo kad manim nusiviltu.bet tai daug slykstesnis jausmas kai pats nusivili, nei tada kai tavim nusiviliama.o ir ta meilė niekada nebuvo užvaldžiusi mano širdies, nors taip to trokštu..

18

bet kartais net abejoju ar ji išvis yra..pas mane tiek daug klausimų ta tema, o blogiausia kad negaliu pati i juos atsisakyt ir net nežinau kas galėtų man į juos atsakyt..

19

tai dar nesutikai savo meiles kai sutiksi visi klausimai patys ras atsakymus

20

Nusivyliau uzsisklendziau ir keleris metus gyvenau tikrai laimingas be jokios meiles... Kol vel ta liga susirgau ir dabar jauciuosi dar geriau negu bet kada... smile