rita wrote:OLA wrote:Andrius wrote:Sveiki, mane domina merginų nuomonė. Kodėl jūs pamačiusios, kad vaikinas neįgalus jo vengiate? Kokia jūsų nuomone apie neįgalaus ir sveiko žmogaus santykius? Ar ryžtumėtės draugaut su neįgaliu? Argumentuokit savo atsakymus. Tikiuosi diskusija bus produktyvi.
Neigalus asmenys linke saves gailetis iesko sau daugiau slaugiu, negu pilnaverciu santykiu. I neigalaus ir sveiko sajunga-santuoka ziuriu itartinai, kila naturalus klausimas kodel tas sveikas, veiklus zmogus issirinko i pora invalida kai jo pasirininkimas toks platus.
Jau koks platus pasirinkimas- vien vedę ir iškrypeliai čia sėdi,prašosi per subines ištvatinami taip kad tik žmonelės nesužinotų arba lietučio užsimano-negaliu . Jei būtų kitaip, pažinčių svetainės išnyktų. Žmonės turintys fizinę negalią yra daug stipresni ir dažnai labiau išsilavinę nei tie kurie gali lengvai judėt. Kuom nepilnaverčiai santykiai su fizine negalią turinčiu žmogum? geriau kad Antanas statybininkas, besikeikiantis penkiais aukštais, gerai šonus atvelėjantis ,namo pareitų? Bendraujam ne su išore-keik daug taip sako-ir tik vienetai taip daro.
IR JIE NELINKĘ SAVĘS GAILĖTIS-ESU BENDRAVUS NE SU VIENU ŽMOGUM TURINČIU FIZINĘ NEGALIĄ.
BOBŲ PLIURPALAI-ŠLYKŠTU SKAITYT.
Sutinku, kad interneto pazinciu portaluose sutikti, kazko verto moteriskem perzengusiom 30m. slenksti yra labai sunku, nors ir toms 20-metem nelabai sekasi.
As irgi bendravau su neigaluma turinciais vaikinais tai mane pribloske ju lukescia, jie nori merginos jaunos, sveikos, kad ji ne tik myletu bet pilnai islaikytu bei slaugytu, bet tam, kad slaugyti reikia tureti pinigu ir nedirbti, tai reiskias jis iesko miljionieres ar turtingos pavedetojos, bet tokios i invalidus nesidairo, kam joms luosys jai yra kruva modelines isvaizdos, mokantys asistuoti, turintys gera iskalba vaikinu.
Va tokie alfonsai sedi ir verkia.
Per TV teko matyt sutuoktinius kuriu vienas is ju yra neigalus, bet is salies atrodo, kad sveikieji su jais susideda is iskaiciavimo, nes buitis ju sutvarkyta, tevai turtingi, patys kabinasi igyvenima turi darbus, nekilnojama turta, o va ju isrinktieji nieko.