61

Re: patinka vienatvė?

Pijus wrote:

Vik, matosi esi protinga, zodziu kisenej neieskai ir netusciazodziauji.
Bet cia drisciau papriestarauti.
Jeigu esi mizantrope, kaip pati dediesi - nieku gyvu ieskok.lt nebutu tavo veiklos sarase. Mizantropija, kaip priesingybe filantropijai, sakyciau radikalus vengimas zmoniu, nusivylimas, gal net gi kiek taikytinas zmonem su ne normatyvine psichine konstitucija. Dar, tai daugiau filosofine saka, nei gyvenimo budas. Tai fundamentalus poziuris i zmogaus bruozus. Mizantropas negali juoktis, nevertina sypsenos, neuzmezga kontakto, etc etc. Gi sutikus nauja zmogu Tu nejauti jam nepagristos neapykantos ar negatyvo.
As verciau sakyciau, kad Tu tiesiog salygine introverte. Tau gerai tarp zmoniu iki tam tikro lygio, kai demesys ir bendravimas pradeda sekinti.
As toks pats, mieliau filma renkuosi ziureti vienas, ne draugu kompanijoje, bet, dievazi, mizantropu savim pavadinti negaleciau.

Dauguma žmonių man atrodo durniai (objektyviai žinau, kad taip nėra, bet man taip atrodo) ir aš jų nemėgstu, bet yra keletas, su kuriais mielai bendrauju, tai gal ir negalima užskaityti, kad nemėgstu žmonių, o tik kad keliu nenormaliai aukštus reikalavimus... Tad gal tu ir teisus – turbūt mano mizantropija tokia pat, kaip kas antram žmogui būna „depresija“ big_smile.

ieskok.lt man irgi atrodo kaip durnių sankaupa su vienu kitu normaliu žmogumi big_smile

62

Visiskai Tave suprantu. Keli aukstus reikalavimus kitiems - nes keli aukstus reikalavimus ir sau, tai visiskai naturalu.
Tiesa pasakei. Dauguma galvoja, kad ieskok.lt durniu sankaupa, uztenka hotline paskaityt, kokie visi nusivyle vieni kitais, bet ir nereikia noreti, kad visi dievins visus.
Pasaulis per daug ivarus ir kontraversiskas, atsirenki su kuo bendrauti tik bendraudama, ar ne? Zinoma, dazniausiai uztenka pirmos antros zinutes ir tag'ini kaip skaityta. Ir tik tyliai galvoji, koks tu lausis, arba kokia tu pinda.. wink

63

Partneris turi buti priesingos lyties. protingas, grazus, vienisas, tilpti i atitinkamo amziaus ribas, daugmaz to paties socialinio sluoksnio, rases, kulturiniu vertybiu....
Cia tik pirmi i galva sove reikalavimai, butu galima plestis iki begalybes. Ir su kiekvienais pragyventais metais  tokie reikalavimai tik dideja. O tokius reikalavimus atitinkanciu zmoniu procentas mazas ir kasdien mazeja.  Todel niekur nedingsim, prie vienatves... ne, nereikia priprasti, bet ismokti su ja gyventi. Specialiai ieskoti - tiesus kelias i beprotnami.
Tiesiog ateis laikas. iseisi is namu, kai maistas baigsis ir visai atsitiktinai ka nors susitiksi.
Tai ne tik apie mane. ir reikalavimu suprasti tiesiogiai nereikia. Protingas nebutinai reiskia profesoriu, priesinga lytis irgi ne kiekvienam... smile

64

O pamirsau svarbiausia. Pats turi atitikti to sutikto zmogaus reikalavimus smile

65

Blogiausia, kai zmogui paciam su savimi pasidaro nebeidomu.

66

Paciam su savim nebeidomu big_smile ?.. Juokauji? Gali buti neidomu su tuo, su kuriuo reikia gincytis, o pats su savim turbut tai darai daug reciau nei su bet kuo big_smile ... Todel pabuti su savimi, vienatveje- tiesiog butina big_smile !!!

67

VIENATVE-Nieko nepadarysi yra kaip yra , ir cia nieko nepadarysi.......

68

Rasa wrote:

... o pats su savim turbut tai darai daug reciau nei su bet kuo big_smile

big_smile

69

pabandykim izvelgt ir sviesiaja medalio puse... bent jau niekam nereikia pirkt tulpiu, dovaneliu, kvailai sypsotis ir bandyti islementi "su kovo 8"... smile

70

profesoriux wrote:

pabandykim izvelgt ir sviesiaja medalio puse... bent jau niekam nereikia pirkt tulpiu, dovaneliu, kvailai sypsotis ir bandyti islementi "su kovo 8"... smile

bet kaip grazu, kai nuo pacio ryto parduotuve pilna vyru, visi tik perka geles, tik sluoja saldainius nuo lentynu tokiu laiku, kol damos dar lovoj voliojasi smile .... Kaip romantiska... Vyrai, siandien jums proga pasireiksti, si diena jums labai palanki smile Kvieskit merginas i pasimatymus, jos siandien tikrai nenori buti vienisos ir be tulpes big_smile

71

profesoriux wrote:

Na taip bet ir tau niekas nepadekos, meiliai nenusypsos, neapkabins ir aistringai nepabuciuos:::001

72

Rasa wrote:

Vyrai, siandien jums proga pasireiksti, si diena jums labai palanki smile Kvieskit merginas i pasimatymus, jos siandien tikrai nenori buti vienisos ir be tulpes big_smile

o gal pazvelkim is kitos puses) tai ne vyrams proga pasireiksti o moterims proga daugiau isreikalauti is vyru)

73

profesoriux wrote:

na jeigu tikrai myli ta moteri tai surasi savyje daugiau zodziu negu tik islementi "su kovo8" o jeigu nesurandi savyje zodziu arba nenori dovanoti tai moteriai geliu reiskia ne labai tau ta moteris ir reikalinga) mesk tokia motera ir ieskok tokios kuriai noresi sypsotis ir pirkti geles kasdien o ne tik per sventes)

74

Rasa wrote:

Kvieskit merginas i pasimatymus, jos siandien tikrai nenori buti vienisos ir be tulpes big_smile

kaiptik siandien nekviesiu) is principo nekviesiu tegu sedi vienatveje) o jau rytoj kovo 9 d galima ir pakviesti)

75

kokie mes ambicingi big_smile ...

76

Ne ambicingi o labi, labi taupus, sregos, gaili ant tulpes:::001, skaiciuoja eurocentus o po to verkia ach kokios negeros tokiu saunuoliu nepastebi:::010

77 (edited by Konstantinas 2015-03-08 22:20)

OLA wrote:

Ne ambicingi o labi, labi taupus, sregos, gaili ant tulpes:::001, skaiciuoja eurocentus o po to verkia ach kokios negeros tokiu saunuoliu nepastebi:::010

ne visai taip) mes labiau isrankus) musu vertybiu sistemoje visos moterys turi skirtinga verte. yra tokiu kurioms as net tulpes nepadovanosiu o yra ir tokiu kurioms ir roziu puokstes negaila padovanoti ar koki prabangesni daikta iteikti) tai kad jeigu tau vyras nepadovanojo tulpes reiskia kad jis atve visiskai negerbia ir tu jam neidomi

78

man kaip tik visos sventes tuo ir nepatinka, kad tai apsimetinejimas ir melas.. nu pvz vaikas sako eilerastuka: mama tu esi geriausia pasaulyje lia lia lia.. manot jis taip tikrai galvoja?  naivuoles smile  aisku labai grazu, malonu ir t.t.  man sventes tai tik zmoniu susikurtas zaidimas, maskaradas, su savo taisyklem, ir man nelabai patinka jame dalyvaut...  nors aisku gal linksmiau nei kasdienybe smile  na o jus toliau siuntinekit sms su dirbtiniais sveikinimais nukopintais is interneto..

79

profesoriux wrote:

man kaip tik visos sventes tuo ir nepatinka, kad tai apsimetinejimas ir melas.. nu pvz vaikas sako eilerastuka: mama tu esi geriausia pasaulyje lia lia lia.. manot jis taip tikrai galvoja?  naivuoles smile  aisku labai grazu, malonu ir t.t.  man sventes tai tik zmoniu susikurtas zaidimas, maskaradas, su savo taisyklem, ir man nelabai patinka jame dalyvaut...  nors aisku gal linksmiau nei kasdienybe smile  na o jus toliau siuntinekit sms su dirbtiniais sveikinimais nukopintais is interneto..

kodel su dirbtiniais sveikinimais?) gali gi pats savo zodziais pasveikinti ir parasyti bei palinketi ka pats galvoji) is interneto jau nieko nekopinu nes mergina ives i google fraze is tavo sveikinimo ir pamatys is kur nukopinai) ir nemegstu kai merginos visokias filosofines citatas nukopina i savo anketa kad pavaidinti kad labai jau protingos yra)

80

nu ka moteros baigesi jusu diena dabar ir vel visas gyvenimas suksis aplink vyrus) o jus lauksite sekancios moters dienos kad gauti viena tulpe) o gal isvis nieko negauti)