21

Re: Kodėl nedalyvaujate forumo temų diskusijose?

kodel nedalyvaujam?) siaip stengiuosi labai aktyviai sudalyvauti)

22

Kodėl? Netgi priešingai, aš bent jau stengiuosi paskaiėyti forumus, ten galima šį tą naudingo atrasti, bet telefonu kiek ten ir prirašysi..? Va pokalbiuose dalyvaut neapsimoka, ten yra tik seni vilkai ir jie nebendrauja su naujais žmonėm. Ir šiaip pagrindas šio saito yra forumai bent man, tik juose kažką įdomaus sužinau ar tiesiog šiaip prisijuokiu iš kokių pezėjimų. čia tokie dalykai kaip bendravimas ar susirašinėjimai beveik neegzistuoja (nebent tarp senų vilkų) smile

23

Todėl,kad dažniausiai nuomonės išsakymas sukelia karą arba puolimą į vienus vartus.Nesam linkę ir nemokam išklausyt kito argumentus,o tada prasideda rietenos-renkuosi paskaitymą jei įdomu smile

24

Iratspėk wrote:

Todėl,kad dažniausiai nuomonės išsakymas sukelia karą arba puolimą į vienus vartus.Nesam linkę ir nemokam išklausyt kito argumentus,o tada prasideda rietenos-renkuosi paskaitymą jei įdomu smile

tai jeigu tave puola reikia gintis) o jeigu nesugebi apsiginti tai cia tavo problemos)

25

o man nusibodo tuos laiskus rasinet.. geriau forume paplepu... big_smile

26

Iratspėk wrote:

tas, kuris kelia riauses labiau uz visus bijo pasirodyti nekopetentingu daugumos akyse, jo zinios greiciausiai ribotos tuo klausimu... O tu `pasakyk savo nuomone ne todel kad sukelt rietenas forume, o tam, kad mes visi suzinotume ka galvoji, gal butent tavo nuomones ir truksta kad susidarytu tikresnis vaizdas... I rietenu megejus gali nekreipti demesio visai, juos ignoruodama, arba taktiskai atsikirsk, kaip tau ir patare wink

27

Kodėl ?
Antrą kartą man užduoti šio klausimo nereikės. Galiu prasisukti ir čia. :::016.

28

Loreta wrote:

del to, kad seno zmogaus nuomone niekam neidomi.

nebūtinai amžius svarbus susidomėjimui, tačiau gaunama nauda perskaičius komentarą, bet visa bėda kad naudą kiekviena supranta subjaktyviai, viską norima gauti lengvai ir greitai, o viskas lengvai ir greitai negaunama, todėl vertingi dalykai dažnai yra praleidžiami pro pirštus, tačiau pačiam autoriui nėra ko pergyventi jeigu jis gerą mintį išreiškė forume, net jeigu niekas nekreipia dėmesio, gal tik džiaugtis, nes jau padarei ką privalėjai-pasidalinai... na o jeigu parašai kokia nesamone džiaugtis irgi galima, vistiek pro pirštus daug kas žiūri...:D

29

as tai pasiziureti ant kiek zmones neissilavine o pasirase su aukstuoju, ir kai pradeda kalbeti kaip jie idomiai nusisneka big_smile tada man patinka tokiu "padeti i vieta" big_smile

30

Gerietis wrote:

as tai pasiziureti ant kiek zmones neissilavine o pasirase su aukstuoju, ir kai pradeda kalbeti kaip jie idomiai nusisneka :D tada man patinka tokiu "padeti i vieta" :D

nekreipiant dėmesio i tai kad buna humanitariniai, socialiniai, tikslieji mokslai, ir net "liemenėliu gaminimo technologijos studijos", ar tu...
...nori pasakyti, kad žmogaus specializacija kokioje nors vienoje srityje kaip pvz "buhalteris" turi koreliaciją su tuo kiek žmogus nusimano visose kitose gyvenimo srityse? jeigu vertybė nusimanymas bendrai ivairiose gyvenimo srityse, tai kaip tik gal logiška būtų kad žmogus daugiau dirbęs, daugiau realaus gyvenimo patyręs gal bus daugiau apsišvietęs negu žmogus skyręs daug laiko specializacijai į vieną sritį.

31

o rasti zmogu su kuriuo butu malonu diskutuoti nes jis zino apie ka raso tai cia labai sunkus atvejis, todel ir nediskutuoja zmones kai paskaito kas raso ir ka raso big_smile

32

Forumas- tai diskusijos viems aktualiomis temomis. O čia visokie durneliai kuria temas vien apie save ir asmeniškas problemas. Čia ne forumas, o nelaimėlių psichoterapija, todėl niekam tai neįdomu.

33

na tai kad pereinama i asmeniskumus tai dar nereiskia kad nera aktualu visiems, tai parodo ant kiek aktualu butent konkreciam asmeniui

34

Gerietis wrote:

na tai kad pereinama i asmeniskumus tai dar nereiskia kad nera aktualu visiems, tai parodo ant kiek aktualu butent konkreciam asmeniui

Tai jeigu niekas nedalyvauja, tai savime suprantama kad neįdomu ir neaktualu. Čia tik pora durnelių karts nuo karto postą parašo.Paskaito kiti ir skersą deda ant tokių debatų...

35

Raselė wrote:
Gerietis wrote:

Tai jeigu niekas nedalyvauja, tai savime suprantama kad neįdomu ir neaktualu. Čia tik pora durnelių karts nuo karto postą parašo.Paskaito kiti ir skersą deda ant tokių debatų...

o ka jie skersa deda? :::024

36

As dalyvauju pakankamai aktyviai nes man idomu, bet yra zmoniu kuriems tai ne aktualu arba neidomu:::001

37

OLA wrote:

As dalyvauju pakankamai aktyviai nes man idomu, bet yra zmoniu kuriems tai ne aktualu arba neidomu:::001

man tavo postai vieni idomiausiu big_smile

38

Darius wrote:
OLA wrote:

man tavo postai vieni idomiausiu big_smile

gali viena kita komentara pagirianti ir privačiai jai parašyti nebūtina viska viešai.:::920:::920

39

nes tingiu sad

40

Birute wrote:

nes tingiu sad

tinginio pantis