Šiaip paskutiniu metu daugiausia tyrinėju viską per youtube. Paleidi video ir gali kažką veikti tuo metu, pvz. žaisti... Daug labai informacijos youtube yra rusų kalba. Kartais, kai nežinau ko ieškoti pažiūriu RenTV. Na jie laikomi geltona informacija ir dažnai reiškia labai drąsias savo išvadas ar hipotezes. Bei dažnai suplaka į krūvą keletą temų. Reikia būti stipriu analitiku, kad iš tos visos mišrainės sugebėti atsirinkti kur yra kas... Pats aš esu gan stiprus analitikas, tai profesinis įgūdis, kaip programuotojo, bet dalinai remiuosi ir nuojauta.
Jų informacija daug remtis neina, bet ji užveda ant kelio. Vistiek jie naudoja kitų informaciją, užsimena apie kažkokius atradimus, įvykusius faktus ar incidentus, juos panaudoja savo laidose. Tokiu būdu, sužinau kažką naujo, surandu kryptis, kuriomis eiti. Po to pasiimu kokią temą ir toliau ją tyrinėju jau pats, ieškau informacijos ir t.t...
O šiaip juos keikia net ir rimti ufologai, nes jie paima pvz. pačių ufologų pasakytą informaciją, ištraukia kažkokį gabalą jų pačių kalbos iš konteksto ir pritaiko kur jiems reikia, kurdami savo radikalias hipotezes Na taip dažnai žurnalistai daro. Bet kartais, kai nesinori daug gilintis, juk ne visada norisi įtemptai mąstyti (tai gali nuraut stogą, jeigu persistengti) ir tai kokių nors minčių duoda tolimesniems tyrimams.
Jeigu esi stiprus analitikas, detektyvas, moki analizuoti ar naudoti dedukciją ar šiaip tyrinėti, to pakanka, kad užsikabinti. Taip po to radau daug informacijos, tame tarpe ir tarptautinę Rusijos ufologijos organizaciją (Kosmopoisk aka Космопоиск aka CosmoSearch), kur susipažinau su daug įdomios medžiagos, apie visokias anomalijas mūsų planetoje ir perklausiau daug jų seminarų. Na tai organizacijai vadovauja tikri mokslininkai ir jie labai rimtai žiūri į viską. Po to net facebook pavyko jų grupę rasti, šiek tiek su jais pačiais pabendrauti. Sužinoti tiesą apie kai kuriuos, mane dominančius klausimus, paklausus tiesiai jų, kad patikrinti kai kurių paskleistų istorijų tikrumą... Kaip pvz. operacija "High Jump", paaiškėjo, kad ji yra visiška antis...
Daugelis mano pažįstamų nesugeba atsirinkti iš RenTV informacijos ir laiko ją neadekvačia. Tai nežinau ar jūs tai pajėgsite. Mokant analizuoti, eina išmokti iš, bet kokių šaltinių atsirinkti informaciją, atsijoti tiesą ir tik drąsias išvadas. Tada, bet koks šaltinis būna naudingas. Daug ką po kurio laiko būni jau girdėjęs dešimtis ar net daugiau kartų ir pradeda viskas savaime į savo vietas atsistoti galvoje... Bet tam teko peržiūrėti labai daug visko...
Galima to nepriimti rimtai, ir žiūrėti kaip kokią fantastiką, tiesiog iš neturėjimo ką veikti, taip pradžioje aš dariau... Po to bežiūrint kilo klausimai, pradėjau daugiau apie juos ieškoti ir su laiku atrasdavau tai kas man aktualu...
Jeigu norite bandyti patys atsirinkti RenTV mišrainėje, tai prašome. Čia neblogi keli kanalai, su daug grojaraščių:
https://www.youtube.com/user/ChannelProXima/playlists
https://www.youtube.com/user/Channel2ProXima/playlists
Tiesa, ten yra ir propagandos. Jeigu nenorite propagandos, tai kokių nors "Военная тайна", "Агенство специальных расследований", "Секретные материалы" geriau nežiūrėti.
Geros temos, pvz. "День космических историй", "Секретные територии" ir t.t... Aišku rusiška informacija visada eina su rusišku prieskoniu, tai irgi reikia mokėti atsirinkti Greičiausia geriausia pradėti nuo "День космических историй".
Pats aš peržiūrinėju viską, be jokių tabu. Tiesiog išmokau atsirinkti. Pvz. rusai turi tokią teoriją, kad baltoji rasė ir ypač slavai išėjo iš Hiperbarijos ir dėl pasikeitusio klimato apsigyveno čia. Kaip jie sako Etruskai, Slavai ar Rusai, jų kultūra turi glaudžius ryšius su mahabharatos įvykiais, vedų žiniomis, Egiptu ir daug visko. Aš automatiškai visus šiuos nuopelnus per-kvalifikuoju visai baltajai rasei, ne vien jiems ir ką jie sako apie save ar slavus, taikau visiems baltiesiems. Tai man konflikto čia nebūna. Juk visi balti žmonės atėjo iš Hiperbarijos ir apsigyveno čia. Čia labai reliatyvu, pvz. lietuvių kalba ir turi daug bendrų su sanscritu žodžių, kaip ir rusų kalba... Kažkada mes visi buvome viena tauta... Tai tinkamai informaciją atrenkant, būna viskas tvarkoje.
Buvo pvz. DNR tyrimai ir nustatyta, kad kai kurie iš Egipto faraonų buvo baltieji. Visi baltieji žmonės kažkada buvo viena tauta ir juos vadino arijais - siekiančiais dvasinio tobulėjimo ir turinčiais galingas technologijas, bei technomagiškas žinias, tai visų mūsų ir lietuvių ir rusų ir kitų baltųjų žmonių nuopelnai. Tas pats ir žemės, juk į šalis viskas buvo suskaidyta tik labai nesenai, o man pačiam įdomu kas vyko milijonus ar milijardus metų atgal. Visokios Lemūrijos, Atlantidos ar kas buvo daug milijonų metų prieš jas...
Šiaip aš daugiau studijuoju kuo žilesnę istoriją, senovinius žmones, jų technoligijas. O ten be dvasingumo nesuprasi jų aplamai... Tikslas yra atkurti senovines technologijas, žinias ir t.t... Kiek aš supratau, senovės civilizacijos buvo daug kartų daugiau pasiekę nei mūsų dabartinė civilizacija. Bet tai buvo ne technologinės, o dvasiniu keliu einančios civilizacijos. Dvasinis - tai ne religinis...