Re: Forex blog'as
Aristotelis teigė kad realybė yra tiesa.Ir Aristotelio dėsniu reikia vadovautis forex'e norint ko nors uždirbti.
Sutarti esi pasirašes su admiral market ir jei pritrauksi nauju tikinčiu tuom gausi na tarkim kažkokios pasak taves menamos naudos.Esi ne tiek supuves kiek Put in'as o tai jau neblogai bet forex abc septinta taisyklė teigia kad negalima pasikliauti draugu o juo labiau brokeriu.O tu ji netgi reklamuoji gal jis dėl to pačiam duoda ir uždirbti kad tu ji sėkmingai pareklamuotum pats uždirbdamas iš to.
http://www.forex-prekyba.com/10_sekming … ykliu.htmlPrie to pačio dar keletas klausimėliu tau kaip žinančiam.
Nesvarbu kaip tu prekiausi už dirbsi ar ne kas visada iš tavo veiksmu forex uždirbs?
Ir kas suteikė tau teise ko nors kitus mokyti - diplomas,mokslinis laipsnis ar pačio asmeniniai pasiekimai forex jei taip kokio dydžio uždarbis tavo yra?
Suprantu kad tai nepatogus klausymai bet yra kaip yra pats sieki kitus mokyti tai nors minimaliai apie pačio pasiekimus šiame versle.
Taip, realybė yra tiesa, tačiau galima ginčytis kas yra realybė. Galutinės tiesos nežino niekas. Gyvenimas tik žaidimas ir patirties kaupimas. Svarbu daryti tai ką mėgsti, o ne ieškoti kaip uždirbti kuo daugiau, kad senatvėje galėtum pasigirti gera pensija ir karjera.
Kalbant apie forex, labai teisingai dėl realybės. Dėl to jau sakiau, kad nereikia prognozuoti rinkos, reikia žiūrėti ką ji sako būtent dabar ir nespėlioti kur kuras bus po savaitės.
Pritariu ir dėl to, kad forexe reikia vadovautis savo galva, o ne klausyti draugų patarimų kaip prekiauti, kur pirkti/parduoti. Todėl stengiuosi pateikti viską taip, kad neatrodytų kaip kalbėjimas apie kažkokią magišką mano sistemą. Noriu kad tai ką rašau, būtų galima pritaikyti bet kuriai sistemai, kurią kiekvienas susidaro pats.
Kaip jau minėjau, iš brokerio aš nieko negaunu ir tie referalai veikia panašiau kaip tinklinis marketingas, kada yra naudinga surinkti žmones, kurie tikrai nori tuo užsiimti, o ne pavienius pinigų švaistytojus. Jei manai kad mainais už reklamą, man leidžia uždirbti, tai galiu tave pradžiuginti, šita savaitė man buvo tikrai nesėkminga ir mėnesį užbaigiau su pusantro procento nuostoliu Nuostoliai neleidžia atsipūsti, kai per daug išsiblaškai ar pradedi nerimtai žiūrėti, tai iškarto atsiliepia prekybai. Buvau labiau susitelkęs ties blogu, trukdo kiti asmeniniai reikalai, tad paskutinę mėnesio savaitę padariau keletą žioplų klaidų. Dėl brokerio gali juo tikėti, gali netikėti, bet iš esmės nuo to niekas nesikeičia, vis tiek turėsi pirmiausia išbandyti sistemą istorijoje, vėliau relaiu laiku demo sąskaitoje ir tik tada bandyti realiai. Tad išmokti gali iš kitų arba pasinaudojęs mokymais, tame tarpe ir brokerio.
Brokeris visada uždirbs iš spreado, bet jei prarasi savo pinigus ir mesi prekybą, brokeris nebe gaus naudos iš tavęs, todėl ir sakau, kad jam yra naudinga, kad tau sektųsi.
Dalintis patirtimi kažkokių diplomų ar teisių nereikia. Juk viskas nemokamai, jei domiesi forex - skaitysi viską ką gali ir bandysi pats išsiaiškinti per praktiką. Jei klausi dėl patikimumo, nežinau kaip kažką įrodyti. Savo sąskaitos balanso kreivės tikrai nepateiksiu. Dėl įvesto euro visos senos sąskaitos turėjo būti atnaujintos, o aš nesu aktyvus prekiautojas ir per mėnesį būna tik apie 5-15 sandorių, tad kaip supranti per kelis pastaruosius mėnesius nieko įdomaus nepamatytum. Suprantu dėl ko klausi, bet šiuo metu negaliu niekaip įrodyti pasiekimus. Pagal rezultatus galiu pasakyti, kad esu apie 50% prekiautojas, o uždarbis kuklus apie 5%, tačiau retai rizikuoju daugiau nei 1% nuo savo kapitalo, nesu niekada sudeginęs savo realios sąskaitos, tad išmanau apie kapitalo išsaugojimą ir to galiu išmokyti kitus.