Re: Klaipėda
Na kad organizuoti meeta reikia ispirmo zinoti ar kas dalyvaus ...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Klaipėda
Na kad organizuoti meeta reikia ispirmo zinoti ar kas dalyvaus ...
susitiksit ir kas toliau?:D:D:D:D
nu kaip tylu tylu nieko neplanuojat ,kaip noretus islist ir susipazint su naujais zmogeliukais
susitiksit gatvej pastovesit ir isiskirstysit..kad meet rengti turi kazkas sieti kazkas dominti,,tai gal surenkit meet kas kalba lietuviskai:D
Susipazinciau su merginom nuo 18m. Ieskau rimtos, bet linksmos ir aktyviai leisti laika megstancios merginos.
Cia yra dar kazkas 2014 ?
Meet organizatoriai per tiek laiko kiek jau ju buvo?kaip praleidot laika daug susirinko:))))))))))
Kokie meetai, cia kas, kokia grupe
jauciu zluges reikalas
Atsiras merginu norinciu susipazinti? :-)
Ką čia ir siūlyti, nes juk toks atsakymas bus .
O organizatorė iš manęs irgi nekokia.
o pas mus vilniuje pries pora men nedidelis meetas buvo) galbut vienintelis meetas ieskoko istorijoje) o klaipedeciai nesugeba organizuoti)
O kam to meeto? Kas nori susitikt ir taip gali, o su nepažįstamų minia toks ten ir smagumas.. Na bet čia tik man taip gal..
o aš nukeliausiu į Klaipėda savo transportu bent jau toks tikslas
o pas mus vilniuje pries pora men nedidelis meetas buvo) galbut vienintelis meetas ieskoko istorijoje) o klaipedeciai nesugeba organizuoti)
Na nesugeba, nesugeba. Taigi, vilniečiai labiau organizuoti nei tie klaipėdiečiai, kuriems vėjai galvoja. . Žlugęs čia reikalas, o oras tai vis gerėja. . Nesvarbu. Visi čia pripratę atskirai ir po vieną savo buvimo vietoje "bendrauti" su kitais. .
o aš nukeliausiu į Klaipėda savo transportu bent jau toks tikslas
Pas mane ?
.
Pries pora men. ar pries metus ir tai kai aprasei forume ispudzius nesamone kazkokia o ne metas.
taip pas tave jei lauksi būtinai
suorganizuojam susitikima ???
suorganizuojam susitikima ???
organizuokit) gal atvaziuosiu pagerti) ir i grazia OLA paziureti
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Klaipėda