Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
zinai gintarai kalbi kaip senis(neisizeisk )...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
zinai gintarai kalbi kaip senis(neisizeisk )...
o tu kaip uzsispyres vaikas (isizeist leidziu) kuris zut but nori ledinuko
del atskiru saliu rupintis turiu ne as, o tie, kuriems tai nepatinka. ir teise mes irgi turim!zinai kokia?ogi teise rinktis!!nors ka cia as bandau sakyt, vis tiek neklausysi, vis tiek kitu nuomones nepripazinsi.uch kaip tokiu zmoniu nemegstu..savo vaikais,beje irgi pats turi rupintis!
tai rinkis, taciau teise rinktis neturi pjautis su TEISE i GRYNA ORA. anyway su laiku ir proto pas jus atsiras
Ojojoi matai man sidro negalima idomu ar tu 16 gerdavai tik pienuka, arbateles ir kavytes Gerai kartais nusiperku ir uzkasti ten nu ir kas
kaip ten sakoma.. tu turi teise daryti ka nori, kol tai nepazeidzia kito zmogaus teisiu. tu turi teise rukyti, bet neturi teises versti kvepuoti dumais kita zmogu, o kadangi rukymas viesose vietose kertasi sioje vietoje, nieko kito nelieka, kaip uzdraustu rukoriams lauzyti musu teises. mes neatiminejam is jusu cigareciu, leidziam jums rukyti juk, tik kai jusu malonumai nesukelia mums nemalonumu. jei man patiktu spjaudyti ant galvu, abejoju ar kas pavadintu tai normaliu uzsiemimu. p.s. visiskai visu 100% procentu pritariu visiems gintaro zodziams. mes su tavim
aciu ne as vienas toks pasiroodo
Beje tokia pati pozicija buvo ir man rukant (kasdien rukiau nuo 14 metu septyneris metus).
nu taigi bliamba..nesakau gi kad esu tik uz rukyma ir nieko daugiau. suprantu, kad jum nemalonu ir pan., bet kad jus net nebandot jokiu iseiciu ieskot..vat del to ir pikta!
Gintarai, tai kokio velnio rukei SEPTYNIS metus, jeigu taip jau pries buvai?nejaugi buvai ir pries rukyma kabakuose prie bokalo alaus???netikiu!!
Rukaiu 7nis metus nes man tai patiko, ir dabar patiktu, bet negaliu (rukymas buvo viena priezasciu, del kuriu pagulde mane i ligonine). Jei butum atidi - seniau rasiau, kad niekad nemegau dumu patalpose, nei laiptiniu, nei baru, nei automobilyje. Malonumas yra kai ikvepi dumus is cigaretes, iskvepi, "ziuri, bendrauji su cigarete", bet ne tada kai sedi dumuose, akis net grauzia..
neatsakei i klausima: ar nepatiko rukyti bare prie alaus bokalo?
aiskiai pasakiau kad nemegau rukyti NET BARUOSE t.y. su alkoholiu. Siaip alaus ir taip nesu megejas, geriau koks brendis.
Atsakiau i Tavo klausima?
taip, aciu.
Apie teises:Nerukantys turi ta pacia teise gyventi sveikoje aplinkoje Teise kenkti kitiems dar niekur nera iteisinta...Teises baigiasi ten, kur prasideda kenkimas kitiems ir kitu teisiu varzymas.
Komentaru manau nereik.
automobiliu ismetamosios dujos irgi kenkia..ai nu zodz, nebematau prasmes diskutuot
automobiliu ismetamosios dujos irgi kenkia..ai nu zodz, nebematau prasmes diskutuot
gali kurti nauja tema aut. ismetamosioms dujoms, o si - apie "RUKYMA VIESOSIOSE VIETOSE"
cia buvo tiesiog palyginimas. apie kenkima kitiems.
Ir dar- zmogaus teise i sveika aplinka, gryna ora yra numatyta konstitucijoje
o kur tu matai mieste sveika aplinka ir gryna ora?:)
aciu uz retorini klausima
na siaip cia jis tiesioginis buvo, bet prasom, negaila gi
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose