Re: Gyvenimas Lietuvoje
Konstantinas wrote:OLA wrote:Man cia gerai panienkom 19-metem? Baikit, tos mergeles tiesiog maivosi, nieko imantresnio nei kaip man gerai LT sugalvot nesugebejo tai ir parase.
Lietuvoj labai gerai arba valstybes tarnautojams arba jaunom merginom nes jos del savo grozio sugebejo ilisti i silta vietele. visiems kitiems tenka sunkiai dirbti
LT svogeriu krastas taip, kad niekam nesvarbus tas tavo grozis jai jis neduoda produktyvumo. Be geru dedziu, tetu, tevu protegavimo siltos vietos negausi ne tik valstybes tarnyboje bet ir privaciam versle, taciau beigesi protegavimas baigesi ir geras gyvenimas LT, ne bent yra ekonominis pakilimas ir labai truksta samdyniu, kitais atvejais nureziama alga per puse ar net daugiau arba atleidimas is darbo. Esu macius daug pvz. kai jaunos merginos su vidutiniais gabumais ar is vis be ju gauna aukstas ir brangiai apmokamas pareigas dedziu-tevu pagalba taciau pasikeicia valdzia, prarandama itaka, baigesi ju feministiniai svaiciojimais, puikavimasis ir kitos nesamones, vaiksto apdryskusios, susiraukusios ir visus aplinkui kaltina. Buna prasimusa panos is 1000 viena susiranda itakinga, turtinga, gera vyra ir gyvena gerai taciau labai dreba, kad kokia kita grazuole jo nenuvyliotu nes tokiu tik vienetai, o tokiu kaip Konstantinas pilni kampai pabendrauti, pasilinksminti gal nieko bet nedaugiau, nes apart asaru pakalnes ir skurdo jie daugiau nieko duot negali.
Na bet yra ir tokių merginų, kurios prasimuša pačios be pažinčių. Kaip pavyzdžiui neigiamai daugumos vertinama Monika Šalčiutė, jin nieko neturėjo, o dabar yra kažkas, . Dauguma mano, kad ji yra druna, bet durni žmonės reklamos, taip neišmano.