1 (edited by Valdas 2015-06-25 12:00)

Topic: Ar vyrai iš tikrųjų ieško protingų moterų, o moterys - gražių vyrų?

Ar taip gali būti?

2 (edited by Rudaakė 2015-06-25 17:51)

Re: Ar vyrai iš tikrųjų ieško protingų moterų, o moterys - gražių vyrų?

gal atvirksciai sakyciau? :::008

3

Manau, kad greičiau ieškome partnerio/-ės, kuris/i mums atrodo mums geresnis/ė už mus pačius. T.y. gražesnis/ė, protingesnis/ė ar dar koks iškesnis/ė.

4

Rudaakė wrote:

gal atvirksciai sakyciau? :::008

tu nori pasakyti kad vyrai iesko kvailu moteru o moterys baisiu vyru?) na gal ir taip

5

tobula kai abu labu tokiu...  ir vienas kita supranta...  o jei nesupranta, tada anksciau ar veliau reikes aiskintis big_smile

6

Manau tame labai daug tiesos. Vyrai daznai su savo mylimaja ima elgtis ,kaip su draugeliu ,o dazna moteris noretu tokio vyro,kuris butu panasus i drauge. Vadinasi vyrai renkasi sau "drauga"-mylimaja,kuri nebutinai grazi,svarbiau patikima,palaikanti. Tuo tarpu moteris renkasi faina"drauge"-mylimaji,kuriuo paskui reikia rupintis paciai bet ,kai nusibosta viska daryti vienai dar ir  gaila isvaryt☺,nes jis toks simpatulka. O grazesnio ir nerasti gali. Na, kazkaip taip.

7 (edited by Valdas 2015-06-26 10:04)

Pavyzdžiui, aš ieškau moters, kurios protas būtinai atitiktų mano protą, ir mano protas būtinai atitiktų jos. Man tai absoliučiai būtina, nes tik tokiu atveju yra pilnavertis protinis bendravimas, kuris man kaip vyrui visiškai privalomas. Man netenka prasmės bendravimas net su 'tobulo' grožio moterimi, jei jos protas ir mano protas nesutampa. Turi sutapti. Žinoma reikia, kad ir veido bruožai, ūgis, formos, balsas, kvapas tiktų, bet protas - man tai svarbiausia. Nes gyvenimas kartu ir bendravimas, ir kokybiškas gyvenimas kartu sudarytas ne iš žiūrėjimo vienas į kitą. Ir iš to. Bet - svarbiausia - iš protinio bendravimo, kuris vyksta visada. Ir sekso metu smile Todėl protinis vyro ir moters bendravimas turi būti darnus. Protų seksas turi būti tobulas smile

Taigi, gal tiktų pasakyti taip: 'Ieškok proto ir rasi kūną' smile

8

O aš manyčiau, kad dažniausiai gauname tą ko mums patiems labiausiai trūksta pvz. greta baisuoklio visada stovi gražuolė, šale stipraus silpnas, prie protingo kvailas, nes niekada neieškai to ko tau pačiam užtenka, o renkiesi tą kam jauti deficitą.

9

profesoriux wrote:

tobula kai abu labu tokiu...  ir vienas kita supranta...  o jei nesupranta, tada anksciau ar veliau reikes aiskintis big_smile

Teisingas pastebėjimas big_smile

10

ka daryti jeigu man dauguma moteru atrodo kvailos

11

Konstantinas wrote:

Bendrauti tik su vyrais smile)

12

Valdas wrote:

Pavyzdžiui, aš ieškau moters, kurios protas būtinai atitiktų mano protą, ir mano protas būtinai atitiktų jos. Man tai absoliučiai būtina, nes tik tokiu atveju yra pilnavertis protinis bendravimas, kuris man kaip vyrui visiškai privalomas. Man netenka prasmės bendravimas net su 'tobulo' grožio moterimi, jei jos protas ir mano protas nesutampa. Turi sutapti. Žinoma reikia, kad ir veido bruožai, ūgis, formos, balsas, kvapas tiktų, bet protas - man tai svarbiausia. Nes gyvenimas kartu ir bendravimas, ir kokybiškas gyvenimas kartu sudarytas ne iš žiūrėjimo vienas į kitą. Ir iš to. Bet - svarbiausia - iš protinio bendravimo, kuris vyksta visada. Ir sekso metu smile Todėl protinis vyro ir moters bendravimas turi būti darnus. Protų seksas turi būti tobulas smile

Taigi, gal tiktų pasakyti taip: 'Ieškok proto ir rasi kūną' smile

wooow  !!! pasakei ka as galvoju,tiksliau puikiai ivardinai.

13 (edited by Valdas 2015-06-26 13:19)

Padariau gal negražiai, bet pavogiau iš kitos temos vieno vyro mintį, kuri tinka čia

Roman wrote:

Aga, žinoma čia 99,9 merginos nieko niemoko ir nežino, nėra apie ką šnekėti yra tik daugiausia degraduojantis asmenybes.

Vyrui reikia moters proto.

14

Konstantinas wrote:

sugalvot kaip isspaust naudos is kvailumo big_smile joke

15

Ne visi atvejai vienodi.  Kas iš to vyriško grožios jei galva tuščia.

16

Laima wrote:

o kam tau vyriskio galva?) juk pinigine svarbiausia. arba darbo rankos nes kai kurios moterys naudoja vyra kaip darbini gyvuli kad tik dirbtu ir padetu ukyje

17 (edited by Sergio 2015-06-27 00:25)

Jei ieskosit butent pagal kriterijus, reikalavimus ir tt. Tai jus gal vesit - istekesit budami 50. O jusu vaikui bus 20, kai jum bus 70.......

18 (edited by Laima 2015-06-27 07:09)

Na jei matai savyje tik darbinį arklį- čia tavo bėda. Ir moterys yra skirtingos. Yra vyrų su kuriais, randama bendrų interesų, pomėgių, siekių, tarpusavio sutarimo. Žmonės turi ne tik patikti, bet ir plius minus atitikti jų išsilavinimas, pomėgiai, kad būtų kažkas bendro- antraip ateityje laukia išsiskyrimas.

Konstantinas wrote:
Laima wrote:

o kam tau vyriskio galva?) juk pinigine svarbiausia. arba darbo rankos nes kai kurios moterys naudoja vyra kaip darbini gyvuli kad tik dirbtu ir padetu ukyje

19

Sergio wrote:

Jei ieskosit butent pagal kriterijus, reikalavimus ir tt. Tai jus gal vesit - istekesit budami 50. O jusu vaikui bus 20, kai jum bus 70.......

Oi, ne.. budamas 50 jau neistekesi smile tada jau su patirtim atsiranda kruva nauju kriteriju ir sansai juos igyvendinti mazeja iki nulio. reik zenytis kol galva tuscia

20

50 metu amziuje moteriai dar sunkiau surasti vyra. del demografiniu priezasciu. per daug vienisu nasliu siam amziuje ir dideja konkurencija del kiekvieno laisvo vyro. ir dar klausimas ar vyrui tokiam amziuje reikia moters. jeigu iki tokio amziaus gyveno vienas tai ir toliau gyvens)