1

Topic: Pirmasis pasimatymas: neprieiti ar parodyti, kad nepatinka

Kadangi vienoje temoje  iskilo toks klausimas, idomu butu suzinoti jusu nuomone, koks variantas butu priimtinesnis.
Taigi nusimato pirmasisi pasimatymas po pazinties internetu, keliaujate i susitikimo vieta, o ten pamatote laukianti zmogu, su kuriuo nematote jokiu perspektyvu bendravimui. Koki varianta ir kodel renkates:
1) begti tolyn kiek kojos nesa ir palikti "naivuoli" ir toliau jusu lukuriuoti
2) prieiti, skirti minimaliai laiko pasnekesiui, maloniai duoti suprasti, kad nieko gero is to susitikimo neisejo ir keliauti savo keliais?

2

Re: Pirmasis pasimatymas: neprieiti ar parodyti, kad nepatinka

As uz tai kad, bet kokiu atveju prieiti. Na negalima su zmogumi kaip su daiktu pasielgti. Na paciu blogiausiu atveju parasyti koki sms kad negalesi ateiti, bet ir tai jau melas butu.
Be to, net jei isvaizda nepatinka, tai gal jis gali tiesiog geru draugu tapti.

3

Rolandas, 23 wrote:

As uz tai kad, bet kokiu atveju prieiti. Na negalima su zmogumi kaip su daiktu pasielgti. Na paciu blogiausiu atveju parasyti koki sms kad negalesi ateiti, bet ir tai jau melas butu.

Viena kart parasiau sms tiesiai sviesiai sorry nepatikai tai nepriejau..Tai bailiu isvadino..kox cia bailumas?:D Nafik man vargintis..tai nebaime o nenoras betixlo kazka daryt..
O jeigu tu susitikineji su bachuriukais kad sakai galetu tapti "draugu" tai no coments..:D
O jei drauge tapti man tai irgi turi man patikti fiziskai..Tiesiog nebendrauju su tom kurios man nesukelia simpatijos..Tox as..:D
Aisku kiti kitokie, bet man taip gerai problemu neturiu delto ..:D

4

Tomas, 26 wrote:
Rolandas, 23 wrote:

tapti "draugu"

cia bendraja prasme turejau, nereikia issigalvot nesamoniu.

5

Jo poto paskaites pagalvojau kad bendraja prasme..Nu dzin netame esme.:D

6

man kai taip buvo, tai ramiai pasivaiksciojau...pasnekejau ir tiek smile nesunku...ir siaip zmones labaiu pazisti ir pasimokai, kad kita karta but atsargesniam big_smile

7

vat as irgi galvoju, kad 15 minuciu mano laiko nieko nekainuoja, juolab, kad tokiu atveju vis tiek buvo suplanuota is anksto kazkiek laiko tam zmogui paskirti.. o be to, kartais tas pirmas ispudis buna oj koks apgaulingas, kiekkartu buvo, kad kai susipazindavauu, tai pagalvodavau "nu jau ne, su juo tai niekada gyvenime", o isena visiskai kitaip.. galu gale, gal net ne ta zmogu pamatei, su kuriuo susitikti ejai (buvo man taip, laukiau drauges prie Soboro vakarop, tai priejes vaikinas paklause, ar ne su manim susitikti susitare).. ir siaip, geriau su zmonemis elgtis taip, kaip noretum, kad jie su tavimi elgtusi big_smile

8

Taiva butent gi ir sakiau kad man geriau butu jei neprieitu, negu kad prieitu ir sh.. malt pradetu..Tai va as taip ir elgiuos kaip noreciau kad su manim elgtusi..:D
Tixliau elgiausi seniau..Dabar jau du metai man to nereikia, ir tikiuosi nereix..:D

9

o as visgi manau kad geriau butu prieiti... taciau teko ir man "isdidziai" pro sali praeit smile)

10

kad ir kaip bebutu, prieiti reiktu, del to niekas nenukentes.. smile

11

bet kodel reikia begti? kokia prasme praeiti pro sali, jei gali pasakyti, labas, sorius, neskirsiu tau laiko, nes nieko gero is to neiseis??

12

prieiceu,bet jei tas zmogus nepatiktu tada jau bendravimas nekoks gautusi smile

13

na manau kaip is pirmo zvilgsnio is toli pamacius silueta galima nuspresti kad su juo jokiiu perspektyvu tada iskart bendraujant internete reikejo tam vargsui ir nepazadet pasimatymo,kaskaip negrazu jei pati skiri pasimatyma ir tepi slides,reikia nors is mandagumo skirti keleta zodziu paqsikalbeti jei nepatinka tiesiai sviesiai ir pasakyti kas kur kaip ir issiskirstyti savo keliais..

14

o man labai sunku tiesiai sviesiai pasakyti zmogui kad jis man nepatinka....

15

ziurint kaip pasakysi...manau jei kulturingai pasakius kad nieko nesitiketu ir kad nenori turet nieko bendra...geriausiai neskubet ir kiekvienam neprizadinet tu pasimatymu...man kaskaip nesuprantama kaip galima duot pasimatyma jei tau nepatinka tas zmogus..arba patinka arba ne....

16

Tai aisq ,kad prieiti...Kaip bebutu-yra perspektyvu ar ne,bet kita zmogu,jo laika reikia visada gerbti;)

17

bet nebutina juk visai sakyti, kad va tu man nepatinki. priejai, pasiveikinai, isgerei kartu simboliskai puoduka kavos ir atsisveikinai be jokiu pazadu.. teisingai pasake Ugne, zmones reikia gerbti

18

as tai rinkciaus toki varianta greiciausiai... neprieiciau,bet prasyciau sms kad nepatikai ir nepanorau su tavim susitikt...

19

Na is pradziu noreciau tepti mieles is ten. Bet paksuj pagalwoju gal is arciau kitaip atrodo.. Na priejus pamatau kad kosmaras.. Tada jau prasideda atmazai..As ten ir ten skubu.. Kartais net draugu pagalbos prasau kad mane istrauktu is vadinamo "pasimatymo" ... smile

20

karta isejo taip kad vienam zmogui dawiau numeriuka nors gerai jo net nemaciau:)  paviete i pasimatyma..einu ir matau kad areina baidykle..slubas ilgas na ir isvis baisus..bet jau nebuvo kur trauktis..ti nuejom i kavine opasedet..iskart prisistate jo pusbrolis..ti su tuo jo  pusbroliu visa vakara paplepejom..jau metai ka turiu labai gera drauga..o to baisuoklio daugiau nebemaciau..:)