You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 12 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
161 Reply by Anne 2015-07-24 18:50 (edited by Anne 2015-07-24 18:53)
- Anne
- Forumo Pradedantysis
Re: Beraščiai..
OLA wrote:Anne wrote:Daiva wrote:O mintis apie ne lietuvių tautybę nekyla?
Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Anne tu pati darai kruva gramatiniu klaidu, net ir cia ct.:
Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. O reikėtų rašyti: Lietuviu kalba Lietuvoje-valstybinė. Aiskinimas, lietuviu nuo kada vardininkas rasomas su u nosine, jai nerasai veiksmazodzio yra tai tuomet butina deti -, as tai bet pripazistu, kad esu beraste o kai tokios berastes vaidina lituanistes tai geda sakityti, tau nera ko stebetis, kad tik berasciai tau raso tu net ju ne esi verta
Iš pagarbos sau, aš patylėsiu
- Darius
- Forumo Liūtas
Anne wrote:OLA wrote:Anne wrote:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. O reikėtų rašyti: Lietuviu kalba Lietuvoje-valstybinė. Aiskinimas, lietuviu nuo kada vardininkas rasomas su u nosine, jai nerasai veiksmazodzio yra tai tuomet butina deti -, as tai bet pripazistu, kad esu beraste o kai tokios berastes vaidina lituanistes tai geda sakityti, tau nera ko stebetis, kad tik berasciai tau raso tu net ju ne esi verta
privalet tai neprivalo. Juk ir patys lietuviai anglijoje gyvenantys gerai nemoka tos anglu gramatikos.
- Anne
- Forumo Pradedantysis
Privalo tiek užsieniečiai gyvenantys čia mokėt lietuvių kalbą, kaip ir lietuviai Anglijoj privalo mokėt anglų kalbą. Turi būt pagarba Valstybei, kurioje gyveni.
- OLA
- Forumo Karalius
Anne wrote:OLA wrote:Anne wrote:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Tai žinoma o kas tau be lieka
- Anne
- Forumo Pradedantysis
OLA wrote:Tai žinoma o kas tau be lieka
Oj mergyt mergyt
- OLA
- Forumo Karalius
Anne wrote:OLA wrote:Tai žinoma o kas tau be lieka
Oj mergyt mergyt
Kas mergyt tai pataisyk jai as esu neteisi
- Anne
- Forumo Pradedantysis
OLA wrote:Anne wrote:OLA wrote:Tai žinoma o kas tau be lieka
Oj mergyt mergyt
Kas mergyt tai pataisyk jai as esu neteisi
Dėl skyrybos esi teisi, o gramatinių klaidų aš nepadariau.
- Daiva
- Forumo Vijurkas
Anne wrote:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Norėčiau sutikti, tačiau...
Kas yra lietuviai? Ką jie turi savo? Religija atnešė kryžiuočiai, kalba pasikeitė taip, kad tikrai nebesuprastumėm prieš tūkstantį metų tartų žodžių. Mūsų kalbą lenkino, vokietino, rusino, o dabar anglina... Kiekviena kultūra atneša savo, mokslas savo. Kuo toliau, tuo sparčiau pasaulėjame ir tai neišvengiama.
- Daiva
- Forumo Vijurkas
Anne wrote:Anne wrote:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Dėl skyrybos esi teisi, o gramatinių klaidų aš nepadariau.
Ar tikrai?
- Mindaugas
- Forumo Naujokas
Anne wrote:Mindaugas wrote:Nu bet jus cia duodat, su zmogum nebendrauti vien todel kad nera labai rastingas :DDD turbut kai gyvai snekat irgi kablelius deliojat ir nosines tikriausiai niekas nepagalvojo kad nevisi tokie skrupulingi ir susireiksmine kaip jie raso iai ar ei u ar ų . Gerai kai zmogu vien is rasto atpazystat NoLIFE'RIAI
Tie kurie rašo "eu","ei" paprastai bet tuščių komplimentų neturi daugiau ką ir pasakyti. Todėl su jais ir nebendraujama...
Ne ,as suprantu kad visokiu zmoniu yra ,visokiu ir reikia , bet tikrai nevisi nori ir stengias internete rasineti nosines ir t.t. manau svarbiausiai kad eitu zmones suprast .Man pvz visiskai neaktualu tos gramatines klaidos ir tai matos manau
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Mindaugas wrote:Man pvz visiskai neaktualu tos gramatines klaidos ir tai matos manau
lingvistes ir filologes su tavim nedraugaus) tiek merginu prarandi
172 Reply by Saules spinduliukas 2015-07-29 02:11
- Prieskonis
- Forumo Naujokas
Daiva wrote:Anne wrote:Lietuvių kalba Lietuvoje valstybinė. Ir jeigu užsieniečiai pasirinko mūsų šalį gyventi, jie privalo mokėti mūsų kalba.
Norėčiau sutikti, tačiau...
Kas yra lietuviai? Ką jie turi savo? Religija atnešė kryžiuočiai, kalba pasikeitė taip, kad tikrai nebesuprastumėm prieš tūkstantį metų tartų žodžių. Mūsų kalbą lenkino, vokietino, rusino, o dabar anglina... Kiekviena kultūra atneša savo, mokslas savo. Kuo toliau, tuo sparčiau pasaulėjame ir tai neišvengiama.
Prie ko čia?
- Daiva
- Forumo Vijurkas
Prieskonis wrote:Prie ko čia?
Viskas keičiasi. Keičiasi kultūra ir kalba. Tai, ko nori lituanistai, kartais nepriimtina plačiajai visuomenei. Nedaug trūksta, kad visi pradėtumėm rašyti be ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž ar kitaip dėlioti skyrybos ženklus. Taip paprasčiau. Ypač rašant kompiuteriu ar kokiu mobiliu įrenginiu.
Kam nepatinka skaityti beraščių raštą - neskaitykit. Mes, beraščiai, juk nieko doro nepasakom. Viena raštinga net ištrynė anketą kai jos rašte buvo nurodytos klaidos
175 Reply by Prieskonis 2015-07-30 15:59 (edited by Prieskonis 2015-07-30 16:00)
- Prieskonis
- Forumo Naujokas
Daiva wrote:Prieskonis wrote:Prie ko čia?
Viskas keičiasi. Keičiasi kultūra ir kalba. Tai, ko nori lituanistai, kartais nepriimtina plačiajai visuomenei. Nedaug trūksta, kad visi pradėtumėm rašyti be ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž ar kitaip dėlioti skyrybos ženklus. Taip paprasčiau. Ypač rašant kompiuteriu ar kokiu mobiliu įrenginiu.
Kam nepatinka skaityti beraščių raštą - neskaitykit. Mes, beraščiai, juk nieko doro nepasakom. Viena raštinga net ištrynė anketą kai jos rašte buvo nurodytos klaidos
Tai čia pasiteisinimas, ar kaip?
Nemanau, kad dėl to ištrynė anketą
- Daiva
- Forumo Vijurkas
Prieskonis wrote: Tai čia pasiteisinimas, ar kaip?
Nemanau, kad dėl to ištrynė anketą
Pasiteisinimas. Kam rašyt taisyklingai? Ir taip supras...
Gal ir ne dėl to, tačiau reakcija į klaidų taisymą buvo labai jautri.
- abrakadabra
- Forumo Vanagas
gereusei notaika su savo laiškeleis pakelia beraščiai. nėra če ko nervotis.
- gvidas
- Forumo Naujokas
- abrakadabra
- Forumo Vanagas
da noriejeu dadėti minty, kad miliu tiesiog beraščius.
viskas.
- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
po 5 metu sitam saite tik arabiskai rasys, kam cia parintis
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 12 Next
You must login or register to post a reply