101

Re: Ar jaučiatės patys sau pakankamai gražūs?

Mantė wrote:

Oi patikėk,dar ir kaip susimasto.
Kai patiri patyčias tokiame amžiuje labai susimąstai,apie tai,kaip tu atrodai.
Be to,tu manai,kad dabar 12-13 metų paaugliai smėlio dėžėje žaidžia,turbūt nustebtum jeigu pasakyčiau,kad tokio amžiaus panos jau ir čiūvus turi,o dauguma kitų baidosi lėlių ir žaislių ir nori būt suaugusiomis.

Tokiam amžiuje jau kai kas ir vaikų susilaukia... Košmaras ta paauglystė... - žinoma ne man, bet apskritai.. smile

102

Ne, niekada smile sau įtikti yra labai sudėtinga smile

103

Ne big_smile

104

O aš išmokau nebesijaudinti... wink gal tai su amžium ateina? Tiesiog atėjo supratimas, kad niekad gražesnė nei dabar nebūsiu sad Ir myliu save tokią kokia esu. Džiaugiuosi gyvenimu ir nesitikiu grožiu užkariauti pasaulio! Turiu kitų ginklų wink

105

snd padariau asmenuke su smartfonu ir sau nepatikau. as visada sau nepatinku kai fotkinuosi is labai arti. kai mane nufotkina is toliau atrodo kad visai nieko

106

Asmenukės tam ir skirtos, kad iš 100 atrinktum vieną , kurioj matai save smile O visos kitos 99 liktų tavo rankose, o ne kitų wink

107

duociau sau kokius 8/10 smile visada yra kur tobuleti ir kur pasistengti

108

Bent jau įsivaizduoju, kad esu gražesnė už vidutinę.
O dėl savo pateikimo internete, tai pvz. čia nuotraukas tyčia susikėliau visokias be makiažo, kad paviršutiniški tipai mažiau lįstų big_smile

109

Vik wrote:

Bent jau įsivaizduoju, kad esu gražesnė už vidutinę.
O dėl savo pateikimo internete, tai pvz. čia nuotraukas tyčia susikėliau visokias be makiažo, kad paviršutiniški tipai mažiau lįstų big_smile

jei su makiazu prisidetum fotkiu tai paskui ir pries susitikima ta makiaza reiktu krautis :::041
nes jei su kazkuom eini tiktis ir fotkese princese o realybeje ateina pelene smile nu cmon....

110

Vidutiniskai biaurus

111

Močiutė sakė kad gražus jaunikaitis, ji man juk nemeluotų. smile