181

Re: Vyriškumas

stai jums blaivi, racionali kritika. dalija, eilini karta reiskiu susizavejima smile

182

Antanas Patamsis wrote:

kodel kilo mintis butent man sita moteri uzrodyt? kuo ji ypatinga? i

todėl. kad Jūs ieškote ne mylimosios, ne žmonos, ne draugįės, o patrnerės ir ne bet kokios, o lygiavertės. Gi ši moteris išsako, kad ji nenori būti vyrui žmona, mylimoji ir pan., ji nori būti - lygiaverte partnere. Na, o jei nori vyrui tokia būti, tai gal ir dės pastangas būti būtent tokia. Tos, kurios nori būti žmonomis - stengsis būti geromis žmonomis, kurios norės būti puikiomis meilužėmis, stengsis tobulinti save atitinkamoje srityje.
nes jei moterys ir aiškina, kad jos ieško partnerių, paprastai, kažką kita turi galvoje, o ne lygiavertiškumą. .dažniausiai tai reiškia, kad jau ačiū, jos vienos prisidirbo, primylėjo,prisirūpino, taikėsi prie kito, dabar tegul visi darbai, įsipareigojimai ir pan, bus per pusę..Žinoma, galiu ir klysti,bet suidariau tokį įspūdį

183

Anna wrote:
dalija wrote:
Anna wrote:

http://gyvbudas.lrytas.lt/likimai/jaunatviskas-zavus-panevezietis-niekaip-neranda-tinkamos-zmonos.htm

kai kam diedukas gali pasirodyti itin vyriškas ir su puikiu jumoro jausmu, o kai kam - puiki vaizdinė priemonė, kas laukia 40 metų vienam po skyrybų pagyvenus.

Tam senukui  tada ,kai skyresi, jo paties puikybe apakino o ir dabar ne ka geriau jam sekasi. Busima zmona suns lygyje laikys,jam mat tarnaites dabar prireike.Esu isitikinusi,kad protinga moteris su tokiu ne is tolo neprasides.

Oj, Dalija, nesakyk, protinga, bet negeros dūšios moteris, tuoj prasisuktų - suviliotų jį, greit vestuves atšoktų, o tada seniukas būtų tuoj arba karste (tipo, neatlaikė vedybinio gyvenimo pareigų naštos). arba pripažintas psichiškai neįgaliu, tad gautų prieigą prie visko (o vaikai būtų nuošaly, juk kaip ir išsižadėję). Ir beveik visi pasakytų - taip jam ir reikia....

Žinai dėl ko man liūdna? Kad nemažai daliai viengungių įmetėjusių vyrų jis gali pasirodyti sektinu pvz. Ir dar apie senolio jumoro - jei nuo kažkieno 'pajuokavimų' bent vienas žmogus nejaukiai jaučiais, tai čia jau ne jumoro jausmas, čia jau kandžiojimasis ar patyčios. Ir dar - yra daug žmonių, kurie lyg ir juokauja, lyg ir šypsosi, o jei į akis pažiūri - šaltos jos, piktos, apskaičiuojančios viską. Bėgti nuo tokių kuo toliau wink

O dėl šuns... Manau, kad ne jis šuns nenori, o šunys nuo jo bėga... juk šunys labai jaučia žmones.

p.s. teisybės dėlei pridursiu - senolis turi analogų ir babulkių giminėje smile

Kam toki vilioti,jei jis kiauras savimyla,der kazkokiu rakandu,ju turim visi daugiau negu reikia. Net ranku nesitepciau su tokiu diedu labintis. Jo pasisakymus skaitant jaucia atmetimo reakcija ,itariu isgirsciau jo balsa ir nesusitureciau jam palinkedama ilgai ir laimingai ...gyventi vienam toliau. Neismoks jis jau nieko naujo savo gyvenime,nes matuoja pagal iproti mastyti "as toks fainas".

184

dalija wrote:

Kam toki vilioti,jei jis kiauras savimyla,der kazkokiu rakandu,ju turim visi daugiau negu reikia. Net ranku nesitepciau su tokiu diedu labintis. Jo pasisakymus skaitant jaucia atmetimo reakcija ,itariu isgirsciau jo balsa ir nesusitureciau jam palinkedama ilgai ir laimingai ...gyventi vienam toliau. Neismoks jis jau nieko naujo savo gyvenime,nes matuoja pagal iproti mastyti "as toks fainas".

Dalija,
nežinau, kokiame tu psaulyje gyveni wink nemažai moterų viliotų dėl to namo, žemės ir pinigų. daug tokų yra.
paradoksas tame, kad vyrai būtent tokia sir renaksi wink
man irgi tai nesuvokiam ir svetimą, bet su faktais nesiginčiju...

185

Anna wrote:
dalija wrote:

Dalija,
nežinau, kokiame tu psaulyje gyveni wink nemažai moterų viliotų dėl to namo, žemės ir pinigų. daug tokų yra.

As gyvenu cia ir dabar ir musu pasaulis tas pats. O jei zmones draskosi del materialiu nieku,tai ju valia.
Man tokiu ,siauraprociu,net negaila.

186

dalija wrote:
Anna wrote:
dalija wrote:

Dalija,

As gyvenu cia ir dabar ir musu pasaulis tas pats. O jei zmones draskosi del materialiu nieku,tai ju valia.

ir  visgi pasamonėje materialinės savybės ir dar kaip groja. Moteris net it nenorėdama natūraliai ieškos to kur butu geriau jai ir "busimiems" vaikams. Nes vargo pelė kažkaip nežavi kai pamastai apie perspektyvas. Deja tai tiesa. Liudna. Šiais laikais moteris labiau ieško pradžiai geros buities ir tik po to galvoja apie realius jausmus ar kažką panašaus. Bijau kad tai ir yra vienas iš pagrindinių priežasčių didelio skyrybų skaičiaus.

187

Saulius wrote:
dalija wrote:
Anna wrote:

Dalija,

ir  visgi pasamonėje materialinės savybės ir dar kaip groja. Moteris net it nenorėdama natūraliai ieškos to kur butu geriau jai ir "busimiems" vaikams. Nes vargo pelė kažkaip nežavi kai pamastai apie perspektyvas. Deja tai tiesa. Liudna. Šiais laikais moteris labiau ieško pradžiai geros buities ir tik po to galvoja apie realius jausmus ar kažką panašaus. Bijau kad tai ir yra vienas iš pagrindinių priežasčių didelio skyrybų skaičiaus.

Ar tuo meginat pasakyti,kad as meluoju?
Zinau jau,kas yra moters prigimtyje. Vyro irgi. Zmones tiesiog nemokomi mastyti ir ,tai, turi pasekmes.
  O ismokti galima viska,tik reikia pradedi suprasti kodel,ko ir kiek tau reikia gyvenime. Kitas klausimas ar zmones megsta pokycius ir gali iseiti is savo "komforto zonos"?
Iprotis galvoti vienodai visa gyvenima ir yra didziausia beda,juk be progreso jau vyksta regresas.

188

ar niekam neatrodo keista, kad situacija visada i vienus vartus. moterys reikalauja, kad vyrai keistusi pagal jas. kai paklausi, kodel tureciau, sneka visokiu psichologu sugalvotas emocingas pasakas, nepagrystas jokia logika. Kodel tureciau iseiti is savo ''komforto zonos'', jeigu visa gyvenima paskyriau tam, kad ja susikurciau? kodel moterys, sutikusios laimingai gyvenanti vyra, nebando prisitaikyt ir kartu laimingai gyventi, o butinai nori, kad jis pasikeistu, is vyro taptu mazgote ir rezultate pralaimeje lieka abu? juk labai retas pavyzdys (tik knygutese skaitytas) kad moteris sutinka loozeri ir savo pasiaukojancia meile pavercia ji didvyriu..

189

Man tai keista,kodel jus Antanas Patamsis visame kame matote kazkokia gresme sau,blogi aplinkui ar net piktas moteris,kurios taip ir taikosi jus pakeisti?  Kodel manote,kad jusu "komforto zona"dar kazka jaudina? Tai turetu jaudinti tik jus,kaip manoji jaudina tik mane.
Keistai butu jei zmones niekur nejudetu,neaugtu,nesikeistu,nenoretu tapti geresniais,sveikesniais,protingesniais...
Juk didvyris tas zmogus ,kuris problemas ir gyvenimo issukius priima ir nugali.

190 (edited by Anna 2016-08-19 22:02)

Antanas Patamsis paprasčiausiai sutiko moteris, kurios norėjo jį pakeisti. Ir dabar mano, kad visos tokios smile
Gi man teko sutikti vyrus, kurie labai bandė pakeisti mane. Na, kaip kad Dalija sako, visad maniau, kad žmogus turi tobulėti, o jei mylimas žmogus kažką konkretaus tau siūlo, kodėl gi ne? Todėl keičiau labai daug ką - pradedant išvaizda, baigaint požiūriu, laisvalaikiu, klausoma muzika, žiūrimais filmais, bičiuliais, pasaulėžiūra. ir vis taikiaus,i ir taikiausi prie tų vyrų. Koks rezultatas? Vyrai pradėdavo jaustis šalia manęs blogai smile Ir neįdomu, ir nesaugu, ir vos ne konkurentė, o svarbiausia - kur dingo ta moteris, su kuria kažkada susipažino...
Tačiau manau, kad tokių vyrų nedaug, paprasčiausiai man teko tokios vertingos gyvenimo pamokos ir tiek. Ir šiuo metu esu jiems visiems labai dėkinga smile

191

Anna wrote:

nemažai moterų viliotų dėl to namo, žemės ir pinigų. daug tokų yra.

taip dauguma moteru ziuri i vyro turtus. bet tokios moterys yra lengvai demaskuojamos ir pacios issiduoda. kartais pasimatymo metu pasako kokia fraze ir is karto jauciasi kad tavo turtais domisi. o as moterims dar profilaktiskai pravedu paskaita apie tai kad reikia mazinti vartojima bei taupyti. tai po tokiu mano zodziu jos visos nuo manes bega)

192 (edited by Anna 2016-08-19 23:00)

Konstantinas wrote:
Anna wrote:

taip dauguma moteru ziuri i vyro turtus. bet tokios moterys yra lengvai demaskuojamos ir pacios issiduoda. kartais pasimatymo metu pasako kokia fraze ir is karto jauciasi kad tavo turtais domisi. o as moterims dar profilaktiskai pravedu paskaita apie tai kad reikia mazinti vartojima bei taupyti. tai po tokiu mano zodziu jos visos nuo manes bega)

aga, bėgančios moterys visada atrodo jei ne gražiai, tai bent labai įdomiai smile
ką galiu pridurti - Konstantinai, tie vyrai, kurie nėra protingi ir nedemaskuoja tokių moterų, seniai su jomis gyvena ir tiek. gerai pagalvojus, būna daug blogesnių moterų, nei kad medžiojančios vyrų turtus smile

193

blyn, netaikykit mano pastebejimu konkreciai sau, tiesiog mano patirtis nemaza ir as tikiu tuo, ka pats maciau, o ne ka kazkas pasakoja. dabar gyvenu vienas absoliucioj harmonijoj su supanciu mane pasauliu ir nesutinku moters, kuri nebandytu ta harmonija sugriauti. gal ne tais keliais vaikstau, kas zino smile mane dabar labiau jaudina, kad del kazkokio nusususio kuino Asadauskaite nelaimes olimpinio medalio..

194

Antanas Patamsis wrote:

blyn, netaikykit mano pastebejimu konkreciai sau, tiesiog mano patirtis nemaza ir as tikiu tuo, ka pats maciau, o ne ka kazkas pasakoja. dabar gyvenu vienas absoliucioj harmonijoj su supanciu mane pasauliu ir nesutinku moters, kuri nebandytu ta harmonija sugriauti. gal ne tais keliais vaikstau, kas zino smile mane dabar labiau jaudina, kad del kazkokio nusususio kuino Asadauskaite nelaimes olimpinio medalio..

Nesijaudinkit taip ,nesveika. Jei taikysis kas i jusu "komforto zona"gal tuomet ir jusu pastebejimai ka nors  domins.
Akivaizdu,kad bijot permainu,todel ir reaguojat taip i kiekviena zodi,kas ka cia rasom. Miegokit ramiai,dar negime tokia moteris,kuri nerastu jusu"komforto zonoje"skyliu.

195

dalija, sukeiskim tavo sakinyje zodzius vietom, ir pasirodys tikroji prasme. ''moterys gimsta tam, kad vyru komforto zonose ieskotu skyliu''.
situ diskusija galim baigti smile

196

Konstantinas wrote:
Anna wrote:

197

labai geras yra testas, pasakyk susipazines, kad masinos neturi, iskart pasimato kas per zmogus.   kita iskart uzriecia nosi kaip ragana.  arba del charakterio, nuejes i svecius, sudauzyk  TYCIA puoduka kur nors pvz. virtuvej.  labai geras prazondavimas,  pamatysi su kokiu zmogum ateity gali tekt turet reikala !

198

Antanas Patamsis wrote:

dalija, sukeiskim tavo sakinyje zodzius vietom, ir pasirodys tikroji prasme. ''moterys gimsta tam, kad vyru komforto zonose ieskotu skyliu''.
situ diskusija galim baigti smile

Deja moterys gimsta ,kad buti laimingomis,o vyras ,kad laime kurtu savo isrinktajai.
Pameravus jus siuo palyginimu,panasu -jus gimet ,kad moteris jus darytu laimingu.
Esu isitikinusi,nei viena moteris nebus laiminga salia tokio vyro.

199

dalija wrote:

Deja moterys gimsta ,kad buti laimingomis,o vyras ,kad laime kurtu savo isrinktajai.
Pameravus jus siuo palyginimu,panasu -jus gimet ,kad moteris jus darytu laimingu.

gal ir galima sutikti su tuom kad moteris gimsta būti laiminga.bet tolimesnis teiginys yra pilnas nonsensas kai moteris tems kartu gyvenimo vežimą tada kartu ir kurs vienas kitam laime.Priešingu atveju vyrui atsibos ir ras kitu zabovu.

200

gedukas wrote:
dalija wrote:

gal ir galima sutikti su tuom kad moteris gimsta būti laiminga.bet tolimesnis teiginys yra pilnas nonsensas kai moteris tems kartu gyvenimo vežimą tada kartu ir kurs vienas kitam laime.Priešingu atveju vyrui atsibos ir ras kitu zabovu.

Galite kabintis prie kiekvieno zodzio,kraipyti minti i bet kuria puse,bet faktas yra tas,kad vyrui reikia rasti ta,del kurios jis kalnus nores versti. O ar jo pasirinkimas jam neapsunkins gyvenimo,tai priklauso tik nuo jo paties.
Vyrai daro pirma zingsni i pazini,nes jis renkasi pagal isvaizda. Po to ima ir klausytis...daznai moterys uzliuliuoja vyrus savo patrauklumu,laisvumu,prisitaikymu kol vyras ima ir susipainioja.
O apie geraji scenariju mums tik mokytis,mokytis ir mokytis...