101

Re: Akys

Na mane traukia vaikinai turintys zalias arba melynas akis,bet,kad tokiu lb mazai pazistu.Keisciausia tai,jog dauguma mano pazistamu vaikinu rudaakiai smile ir siaip visai jie ne melagiai wink

102

Kai viena akis pilka, o kita pusiau melyna, pusiau zalia wink

103

zinau kad senstant zydraakiu akys blunka, daros neberyskios smile o rudaakiu lieko tokios pat smile

104

Mano tai melynos tai ta akiu spalva ir mieliausia:)

105

pas mane gimė mėlynakis berniukas, nors mano pačios akys yra rudos..
daugelis sako, kad jo akytės pakeis spalvą į rudas.
bet man mėlynos akytės tai VISKAS!!!!
gal kas turite patyrimų šioje situacijoje, kaip išsaugoti jo mėlynąsias akytes?

106

Oksana ,sveikinu tave,gimus berniukui... o del akuciu ...negirdejau dar nei vieno recepto , kuris galetu issaugoti kudikio akyciu spalva...siaip is patirties zinau , kad kudikiu akiu spalva keiciasi.Nenusimink...juk rudos akys yra grazios!!! 

107

na va, blogai sad
zinau, gražios ir rudos.., bet mėlynos... smile

108

Man patinka vaikinų rudos arba juodos akys smile O mano pačios akys lyg ir pilkos smile Anksčiau kaip ir mėlynos buvo big_smile Ai, čia gal nuo apšvietimo priklauso tongue

109

ZALIOS smile ir rudos... bet tokios ryshkios... .:)
panos.. netikekit rudaakiais .  jie melagiai ;D

110

o graziausia tai zydros........:::139

111

Et... Na, man patinka rudos (jau sakiau), bet jaučiu, kad mano antra sielos pusė yra tokiom akim kaip mano smile

112

Eglė, 20 wrote:

rudos... akys apgaulingos... big_smile

Ei, nestumk ant rudu akiu. Nuo akiu spalvos visai nepriklauso melagis jis ar ne. Cia lygiai tokia pati nesamone, kaip ir visi posakiai apie blondines. Atmink, kad apie zmogu is tokiu dalyku spresti jokiu budu negalima. Lyg ir metu ne tiek jau mazai turi, taciau mastai, kaip mazas vaikas...

113

Ovydas, 19 wrote:

zinau kad senstant zydraakiu akys blunka, daros neberyskios smile o rudaakiu lieko tokios pat smile[/quot
Mano mamos akys pasviesejo, nors jos rudos. Vadinas, metams begant visu zmoniu, akiu spalva blyskeja:)

114

Vaiva, 17 wrote:

nesvarbu akiu spalva...nuo akiu zvilgsnio ir israiskingomo jos tokios grazios ben jau man

pilnai su tavimi sutinku:)

115

man patinka rudos, akys kazkuom mane traukia ruadaakiai ir tamsiaplaukiai smile

116

Man pacios glaziausios akytes yra tokios sviesiai sviesiai melynos kaip dangus.;D

117

o kas nors pazistat zmoguti kurio akutes kaip kates ar katino?

118

rudos rudos arba labai melynai melynos .....ummm

119

man tai irgi zalios pacios graziausios...idomios.

120

Oksana, 22 wrote:

pas mane gimė mėlynakis berniukas, nors mano pačios akys yra rudos..
daugelis sako, kad jo akytės pakeis spalvą į rudas.
bet man mėlynos akytės tai VISKAS!!!!
gal kas turite patyrimų šioje situacijoje, kaip išsaugoti jo mėlynąsias akytes?

smile)) nereik ju saugot, kokios yra tokios ir liks smile buna isimciu kaip pas rudaakius zmones gimsta melinakis vaikis smile biologijos mokytoja aiskino smile))

Pages Previous 1 4 5 6 7 8 Next

You must login or register to post a reply