Re: Panos, kokiam velniui jus cia esate?
manau tai simboliai o ne miestai su nealtais realiais gyventojais,simboliai visa biblija aktualus ir siandien.kaip koks moralinis kodeksas.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Panos, kokiam velniui jus cia esate?
manau tai simboliai o ne miestai su nealtais realiais gyventojais,simboliai visa biblija aktualus ir siandien.kaip koks moralinis kodeksas.
Taip tai neisenkancios isminties knygos, kaip Vedos, Kabala ir pns.Jos padejo islikti tautoms, zmonijai. Aisku primityvus, musu akimis , dziungliu gyventojai turi savo isminti...
https://www.youtube.com/watch?v=dSwyJ0aaM4k
Man situ formuliu nevercia...
Man tai atrodo daugelis panu cia esu tam kad pasitikrintu savo verte. Ir sulaukusios is daug buku patinu laisku, pacios budavos tuscios save isivaizduoja esa pacios paciausios.
Argi gaila, kad zmogus pasijaucia pats paciausias. Ypac jauniems reikia to pasitikrinimo, pasitikejimo. Ir vaikinams ir merginoms, nors jie visi nuostabus ir sviecia savo jaunystes groziu, bet to nesupranta arba nevertina...
jokingiausia, kad pacios paciausios issigando klausimo
Cia, forume, jaunimo nedaug. Daugiau bendrauja Pokalbiu kambaryje arba Karstom zinutem...
Cia, forume, jaunimo nedaug. Daugiau bendrauja Pokalbiu kambaryje arba Karstom zinutem...
Karstoji linija - blevizgu sou
Visokiu yra visokiu reikia...
Marina, sutinku, tik su pirma Jūsų teiginio puse, "visokių yra", bet labai smarkiai abejoju, ar jau tikrai taip reikia tų visokių ;DD
Isivaizduokit, kad jus esat visokis kitokis, tai ka tada daryti...Negi gyvas i zeme lysi...Todel, te kraujas liejasi laisvai !!!
aš kitoks? galbūt visoks? tikrai ne ;DD
As tik pasiuliau pabandyt isijaust i kita, kai sakytume, cia taves tokio mums nereikia...Tikrai ne jums taikau...Tegul gyvena...
Manau, kai žmogui ateina suvokimas, kad jis kitoks, ne toks kaip visi, tai turi ateiti ir suvokimas, kad už tai jam bus ir sunkiau, negu visiems kitiems
Visiskai teisingai...Tuomet, jeigu jis drasus, turi stora skura, atsilaikys. Bet tai skura, atsiprasau uz svetimybe, reikia laiko ir patirties...
tai jau tikrai
Visiskai teisingai...Tuomet, jeigu jis drasus, turi stora skura, atsilaikys. Bet tai skura, atsiprasau uz svetimybe, reikia laiko ir patirties...
patirtis - tai padarytu klaidu visuma
...o is klaidu mokomes...
protingi žmonės mokosi iš savo klaidų, dar protingesni - iš svetimų ;DD
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Panos, kokiam velniui jus cia esate?