Re: Gėlių pristatymas Vilniuje
gal Marina yra ... jūrų liūtė? dar net ne balandis, o ji jau nuoga į jūrą )) neslėpsiu, net ir man būtų gražu pažiūrėti
Marina atrodytų daugmaž taip:
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Skelbimai (Parduodu, Ieškau, Mainau, Nuomoju, Radau…) → Gėlių pristatymas Vilniuje
gal Marina yra ... jūrų liūtė? dar net ne balandis, o ji jau nuoga į jūrą )) neslėpsiu, net ir man būtų gražu pažiūrėti
Marina atrodytų daugmaž taip:
Jus labai miela, Anna. Visai noreciau taip atrodyti. Deja, as alergiska katems, nors nesu joms abejinga, bet turiu saugotis...
Zinau, bet aciu uz palaikyma ...
uz pora savaiciu reikia vazonioniu geliu kapinems. turite?
fantazuotojai....
akivaizdu - niekad nesimaudėte ne tik kad jūroje, bet ir ežere kovo mėnesį
As cia apie vasara, Anuska. Mane niekas nesuviliotu lipti i salta vandeni...Kai rodo per tv tuos ruonius, tai jau beziurint pradeda gerkle skaudeti...
vasara... vasara jau greit gaila, kad šilta švari jūra toli...
patikėkit, Marina, lipant į šaltą ar net ledinį vandenį gerklės TIKRAI neskauda ir po to neskauda
Tai jus tikriasiai bandet, o gal esat ruone ?
Jus, EvilS jos vadybininkas, kaip suprantu...
Cia buvo mano eilinis juokelis...
Puikiai reklamuojat...
Tai jus tikriasiai bandet, o gal esat ruone ?
ne, nesu ruonė ir kačių nemyliu, o myliu šunis.
taip, bandžiau - esu smalsi ir kaip nepabandyti išsimaudyti ežere, kai jo vidury dar yra ledo, o saulė kaitriai kaitina antrą Velykų dieną? vanduo buvo toks šaltas, kad jis... nudegino odą
tad kačiuką tarp gėlių įdėjau todėl, kad jo akys ir ausys labai atitiko pojūtį šaltame vandenyje
Tai jau taip, kaciukai su vandeniu nedraugauja...Marina, bet Kates genu su Tigro metu antstatu, Kiaule pagal kiniecius ir Mergele anot Zodiako. Mokausi, tobuleju...
Ir aš maudžiausi, šiek tiek vėliau, gegužės 1 dieną, bet buvo +1, pabėgiojus ir pakankamai sušilus - šokau į šaltą vandenį ant galvos, ir buvo puiku. Įdomus jausmas, kai taip aiškiai jaučiasi vandens šaltis, kai jis toks šaltas, ir neišvengiamai apima visą kūną.
oho... galvą į šaltą šaltą vandenį?...
ką dar tokio esate padaręs, gėlių mylėtojau?
Dingo geliu myletojas, chameleonas...
Gėlės po sekso.
Keista...Visada maniau, kad geles neturi nieko bendro su seksu...
Keista...Visada maniau, kad geles neturi nieko bendro su seksu...
šiandien esu ciniška realistė, tad, Marina, kyla klausimas - ką jūs veikėte per botanikos pamokas??? pamedituokite gėlės žiedo sandaros tema
Cia as del dovanojimo...
ar jus visada kai sakote "ne" galvojate "taip"?
-ne.
metams bėgant pastebėjau, kad tiek moterys, tiek vyrai į daugumą klausimų, pastabų ir pasiūlymų spontaniškai nedelsiant atsako "ne", o tik paskui įsiklauso ir pagalvoja
Diskusijų forumas → Skelbimai (Parduodu, Ieškau, Mainau, Nuomoju, Radau…) → Gėlių pristatymas Vilniuje