341

Re: Daugintis ir dominuoti! Mes tik gyvunai?

o jei tau kazkas neaisku ar nelogiska, klausk as tau padesiu ir atsakysiu smulkiau.

342

wfx wrote:
mrfake wrote:

Visos valdymo formos kurios buvo per zmonijos istorija ir net dabartine demokratija kuri yra absoliutus su.das yra geresnes ir taip pat kur kas sudetingesnes bei praktiskesnes valdymo formos nei sitas su.das.

Zmogus be fantazijos, eik knygu paskaityk, nusiramink, gal koki mokslini straipsni parasysi, pasisemes info is knygu big_smile

Taip zinoma be fantazijos kurybinej sirty xD

Dar nemates tokio autisto kuris ziniu semimasi is knygu laikytu netinkamu elgesiu..

343

jei tau kazkas neaisku, tai sakau, klausk big_smile nes dabar tiek daug kalbi, tiek daug imantriu zodziu, bet nieko nepasakai. galvojau zemiau krist neina, bet tu vis sugebi nauja dugna pramust big_smile tai klausk konkreciai ir kuo trumpiau ir as tau taipat trumpai ir aiskiai atsakysiu big_smile knygu as neskaitau, kazkaip nereikejo, savaime mokausi ir suprantu ka pajudinus kas nutinka. zodziu trumpai ir aiskiai klausk big_smile

344

Kaip tik suformulavau savo projekto tema kuri darysiu keleta metu i prieki ir potencialiai darysiu biznio modeli.
Tai bus visiskai nematyta ir nenaudota niekur pasaulyje visiskai originali sistema kuri tiksliai targetina butent lietuva ir pades suartinti lietuvos zmones ir ji aprovino kaip labai daug potencialio turinti projekta ivairus docentai ir pasaulyje prasimususe zmones. Galimai bus kickstarteris.

Tarp mano projekto ir tavo projekto skirtumas yra tas,
kad mano projektas turi sansu buti igyvendintas.

345 (edited by wfx 2017-10-02 12:58)

tiap, nes viskas kas liecia bizni, greit daroma smile

tiek daug tusciazodziavimo, bet nepasakei kas is to projekto? big_smile

346

mrfake,

tu nukopijavai mano nuomonę, kad tai diktatūra, ajajaj, ką dabar darysi smile

Anna wrote:

siūloma sistema paremta prievarta ur diktatūra. kažkas vienas nusprendžia kaip teisinga ir tiek. dabartinė sistema yra uogytė palyginus su siūloma, nes dabar panašiai gyvena tik pjovimu auginami gyvūnai.

347

visiskai originali sistema kuri tiksliai targetina butent lietuva ir pades suartinti lietuvos zmones

Nenuostabu kad knygu neskaitai nes skaityti nemoki

348

Anna wrote:

mrfake,

tu nukopijavai mano nuomonę, kad tai diktatūra, ajajaj, ką dabar darysi smile

Anna wrote:

siūloma sistema paremta prievarta ur diktatūra. kažkas vienas nusprendžia kaip teisinga ir tiek. dabartinė sistema yra uogytė palyginus su siūloma, nes dabar panašiai gyvena tik pjovimu auginami gyvūnai.

Net neskaiciau tavo nuomones

349 (edited by wfx 2017-10-02 13:08)

mrfake wrote:

visiskai originali sistema kuri tiksliai targetina butent lietuva ir pades suartinti lietuvos zmones

pl pl, pazymes ir suartins zmones? kazkas panasaus i facebook tik ten globaliu mastu big_smile

taip ir sakyk kad nori tik pasipelnyt ir mano ideja priestarauja tavo tikslams, nes jei neturesi dideles kruveles pinigu, negalesi kompensuot mazo pimpaliuko big_smile

350

viskas aisku su tavim, nenori ligybes, esi apnuodytas godumo :d

351 (edited by wfx 2017-10-02 13:11)

kokiu tikslu jinai suartins? kalbi ir nieko nepasakai big_smile

352

mrfake wrote:

Net neskaiciau tavo nuomones

bet nepraleidai progos išsakyti savo nuomonę apie mano tariamą  nuomonę. dzin, kad neskaitai, bet kai manai, kad žinai, ką kas galvoja ir dar tai pateiki raštu... net ir čia...
bet tai čia tavo reikalas ir tavo būsimi moksliniai darbai smile

353

wfx wrote:
mrfake wrote:

pl pl, pazymes ir suartins zmones? kazkas panasaus i facebook tik ten globaliu mastu big_smile

taip ir sakyk kad nori tik pasipelnyt ir mano ideja priestarauja tavo tikslams, nes jei neturesi dideles kruveles pinigu, negalesi kompensuot mazo pimpaliuko big_smile

Taip "pazymes ir suartins"...
Tarkim...

As pelnytis nenoriu, bet sitai idejai igyvendinti reikia biznio nes uz dyka niekas nepasidaro kadangi tai susieta su individualumu.

Nezinau man tavo mama sake kad pimpalas didesnis nei tavo tevo.

354

mrfake wrote:
wfx wrote:
mrfake wrote:

Tarkim...

As pelnytis nenoriu, bet sitai idejai igyvendinti reikia biznio nes uz dyka niekas nepasidaro kadangi tai susieta su individualumu.

vel tuscios kalbos big_smile matot zmones kaip demonai kalba per jo klaviatura? big_smile

zmogus sako suartins ir pazymes, bet nesugeba paaiskint to prasmes big_smile

355

kaip ir minejau pagrindiniam tekste big_smile

"Tai bus verslininku komentarai, kurie jaus gresme, nes jei tai ivyks, jie nebegales
visoms savo septyniolikai meiluziu nupirkt kailiniu. Jei isigilinsit, pamatysit kad tai tik
tuscios politines kalbos, kitaip tariant daug zodziu ir nulis atsakymu. Tuos trolius labai lengvai
galit demaskuot. Tiesiog uzduokit paprasta klausima.. Ka tu sioje tobuloje sistemoje
atradai ar sukurei? Tuom ir baigsis diskusija."

356

wfx wrote:

viskas aisku su tavim, nenori ligybes, esi apnuodytas godumo :d

Lygybe niekada neegzistavo, neegzistuoja ir neegzistuos.

Benamis tau atiduos tau supelijusia duonos rieke be kurios jis mirtu is bado ( tai jam viskas).
Milijonierius tau atiduos nauja ferari kurias jis gali pirkt kaip kojines ( tai jam niekas).

Kuris atidave daugiau?
Supelijusi duonos rieke = ferari?
Ne nelygu.

Mes net prie mirties linijos nesam visi lygus.
Po tavo mirties visiem bus po.xuj kas tu toks.
Tuo tarpu Hitleris iejo i zmonijos istorija ir bus zinomas po savo mirties iki zmonijos galo.

Zmogus galintis providinti didesne verte yra auksciau uz tuos kurie gali providinti maziau.
Gamtoje tai vadinama hierarchija, tokia buna kad ir tarp vilku.

Niekas niekada nebuvo lygus.
Nera lygus.
Ir niekada nebus lygus.
Todel kad tai nieko bendra neturi su valdymo forma.
Valdymo forma zadanti lygybe kaip demokratija yra ne kas kitas kaip iliuzija.
Tik del to kad tu pradesi elgtis kitaip pagal kitokias taisykles tai nepadarys zmoniu lygiu.
Tai viena is didziausiu tavo su.dino plano klaidu.
Relatyvizmas yra visur.
Tokia lygi sistema imanoma tik tuo atveju jei niekas neturetu savo galvos ir visi gyventu pagal bendras morales normas kazkokias visuotinas taisykles kaip pagal absoliucia tiesa ir visi noretu tik to paties.
Bet tai butu melas ir iliuzija.

Zmones skirtingi nori skirtingu dalyku del to ju akimis verte skiriasi nuo tos kuria tu jiem priskiri del ko kils maistas.
For fu,ck sake paziurek I Ghandi pliurpe jis apie pacifizma, atsisake sargybiniu nes 'taika' ir uzlenke ji kaip parsa.

Yra priezastis kodel utopijos neegzistuoja.

357

wfx wrote:
mrfake wrote:
wfx wrote:

Tarkim...

vel tuscios kalbos big_smile matot zmones kaip demonai kalba per jo klaviatura? big_smile

zmogus sako suartins ir pazymes, bet nesugeba paaiskint to prasmes big_smile

Apie zymejima isvis nieko nesakiau bet tarkim

358 (edited by wfx 2017-10-02 13:27)

ligybe butu tik matereline prasme. o tu ir toliau galetum intelektuoliai tobulet, savo protu ir darbais kilt i virsu, o ne pinigais smile
tikiuosi dabar supratai? big_smile

eik geriau pasimokink dar, gal kazkada pasieksi ta luzio taska kai suvoksi kur suo pakastas smile sekmes

o jei kazkas neaisku, tai sakau trumpai ir aiskiai klausk smile

359

wfx wrote:

net nebeskaitysiu, nes nemoki trumpai ir aiskiai issakyt kas tau neaisku big_smile

smalsumas laimejo. ligybe butu tik matereline prasme. o tu ir toliau galetum intelektuoliai tobulet.
tikiuosi dabar supratai? big_smile

Nu ir nelogiska flawed kaip nzn kas.

Tas kuris sugeba ir gali daugiau gauna tiek pat kiek tas kuris vapsie nieko nemoka.
Error 404  logic not found.

360

Ir duona = ferari taip pat yra materialu bet lygybes cia nera