Re: Forumo skyrelis apie sveiką gyvenimo būdą, mitybą
Marina patarė nesąmoningai, o aš patariau labai sąmoningai - nes tu man primeni moteris, kurios valgo saldainius ir kiekvieną jų palydi atodūsiu, kad kaip negerai daro, nes jai reikia kūdėti irkoks blogis tas saldainis. bet toliau valgo už kitas daugiau )) jei aš valgau saldainį, tai juo mėgaujuosi ir džiaugiuosi, kad gavau tą saldainį skirtumą jauti? taip ir tu - valgai mėsą ir vis niurzgi, kad tai nuodas. tai ir išvedei iš kantrybės - bent porą savaičių pasimaitink daržovėmis ir vaisiais. taip, nukreipiau pirkti turguje, pas normalius ūkininkus, pats pamatysi, kad kai kurios morkos, burokėliai tik neseniai iškasti. ir po dviejų savaičių bus aišku - tina tau tokia mityba ar ne.
jei kažkodėl norėsi dešrelių - vadinasi, tavo organizmui jų reikia, tai mažiau skaityk ir žiūrėk, nes kai tu taip save grauži, tai tuoj susirgsi visiškai. didžiausia jėga - tikėjimas. tu tiki, kad kasdien nuodijiesi, tai ir sergi. anksčiau žmonės prieš kiekvieną valgymą pasimelsdavo ir padėkodavo, kad turi ką valgyti. tad ir sveiki buvo