Topic: Kai šitas pasaulis nėra įdomus...
Gan plačiai buvo paplitusi žinia apie žmones sergančius depresija, kurie pažiūrėję tam tikrus filmus tik pablogino būklę.
Egzistuoja filmai kuriuose pasaulis nupieštas tobulas, žmonių santykiai šilti ir nesudėtingi. Pasakojama apie besalygišką meilę, kartais kuriai pasiekti pereinamas laiko ir erdvės blokas.
Tokie filmai kaip Įsikūnijimas (Avatar), Žodžių Sodas (Garden of words), ir Kuo Tu Vardu (Kimi no nawa) kurie yra tiesiog tobuli, priverčia pasibjaurėti aplinka, iškrypusia visuomene ir žmonių santykiais, ir žinoma - prastą depresijos atvejį dar pablogina.
Mano atveju taip ir yra. Net juokinga kai imu pavydėti, animacinio filmo vaikams herojams, iš to filmo apie robotuką Wall-e, kai jis susikukavo su Ev-e. Imu galvoti net filmuose atvaizduoja kai kartais susiklosto aplinkybės ir priešingybės tampa vienu.
Tada imu galvoti... Kas aš esu? Kur aš stumiuosi tęsdamas savo dienas? Kokio by...?
Kai dirbu, stengiuosi gyvenu gerai.. Tačiau namie manęs niekas nelaukia (nebent tik mano papūgos), galvoju apie ateitį ir nesuprantu dėl ko turiu taip stengtis. Esu užburtam rate kuriame pats esu užsidaręs ir apsišarvavęs, atsikyręs nuo kitų žmonių, nes kai buvau įskaudintas ir sužeistas kitų, praradau pasitikėjimą.
Man jau beveik 30 metų. Bet vis dar stoviu akligatvyje.. Tame pačiame kuriame stovėjau prieš10-15 metų.
Visi tie filmai, istorijos, pažystami ir bendradarbiai kurie veda, laukiasi vaikų. O aš vis dar ten pat.
Norisi išsikalbėt, kad kas nors išklausytų... Bet esu visiškai vienas...
Tėvai, brolis, sesuo... Jie tos ertmės manyje užpildyti negali.
Esu įstrigęs ir jau nebežinau kaip ištrūkti.
Savižudikiškus postus šiame forume rašau kone kasmet.
Gyvenu nes nenoriu nieko įskaudinti, bet dėl to jaučiuosi įkalintas.
Netgi kai sumama susibariau aš esu jai pasakęs kad jie man vienintelė priežastis dėl kurios aš dar gyvas. Ir žinoma, kaip tikra motina, ji patarė galų gale rasti tą dėl ko norėčiau gyventi. Tai kas būtų mano.
Bet dėl baimės būti įskaudintam, psichologiškai ir fiziologiškai atstumiu žmones.
Kaip iš to ištrūkti?