Re: Kai šitas pasaulis nėra įdomus...
toki nuodeminga darba dirbant turetu bent per tokias sventes baznycioj atgailaut. kitais metais vel skaiscios visos kaip sesiolikmetes dirbtu trigubu nasumu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kai šitas pasaulis nėra įdomus...
toki nuodeminga darba dirbant turetu bent per tokias sventes baznycioj atgailaut. kitais metais vel skaiscios visos kaip sesiolikmetes dirbtu trigubu nasumu
Antanas Patamsis wrote:idomu, o smaros dirba per sventes?
beabėjo!
Tu zinai ar taip manai ir is kur tokios zinios m
Sergio wrote:Antanas Patamsis wrote:idomu, o smaros dirba per sventes?
beabėjo!
Tu zinai ar taip manai ir is kur tokios zinios m
tai gal aš vyro gyvenima gyvenu, o ne botaniko su kastuvu smėlyne?
Is ko sprendi ,kad tu vyras,realiam givenime su tavimi matit niekas bendros kalbos neranda apart tavo draugus smaras ir seip visokius kitokius abejotinus piliecius .Uzuojauta paciam,bent jau internete gali isikalbeti.Rasik ka sirdis geidzia ,as tave suprantu ir uzjauciu ,sunku tau.
aš draugu turiu daugiau nei tu pinigu. Ir bendravimo ratas platesnis, nei storos šmaros kelnaites
aš draugu turiu daugiau nei tu pinigu. Ir bendravimo ratas platesnis, nei storos šmaros kelnaites
Na taip...Neveltui sakoma-gyvenimas-iliuziju svente...
Sergio wrote:aš draugu turiu daugiau nei tu pinigu. Ir bendravimo ratas platesnis, nei storos šmaros kelnaites
Na taip...Neveltui sakoma-gyvenimas-iliuziju svente...
tai lipk iš iliuziju lauk
Tu daryk, ką nori daryti! Reikia merginos? Kalbink merginas. Išsipustyk, ne su nutįsusiais treningais, nuvaryk į svetimą miestą - pirmyn. Iš dešimt užkalbintų su viena bent jau dieną praleisi. jei nesugalvosi kalbinti pirmadienį ar kitu darbo metu... Gerai pagalvok, ką pasakyti ir geriau nuoširdžiai. Išlįsk iš rėmų.
Baisu žiūrėt į tavo pasisakymus... Jei nori, parodysiu pavyzdį.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kai šitas pasaulis nėra įdomus...