Re: Meetas Kaune Balandi
aha o mes daug bendro rastume ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune Balandi
aha o mes daug bendro rastume ;D
kolegos, mane tai truputi visa padetis pykdo.. kai klausem, kas meete dalyvaus, norinciu nebuvo, dabar jau gaunasi vos ne taip, kad galim ir netilpti, nes rezervavom kazkur desimciai zmoniu (kas buvo optimistiska pagal tuometines prognozes..)..
dabar situacija tokia.. kol kas renkames Ramzyje, kai jau nebetilpsim - bandysim ieskoti iseities, bet is anksto perspejam - bus anksta, jei visi taip nuosirdziai ruosiates pasirodyti!
emm, tai gal darom kur nors kitur pvz visi susitinkam megoi ;D
renkames ten kur renkames, ir taskas! o paskui ziuresim kaip ten bus, ir kas susirinks..
oiiiiii.. jau taip greit cia viskas:D
paaiskinkite ir man viena varenta kodel as kelinta dienele is eiles niekaip negaliu ussiregistruoti
DARKAS usregistruok ir Artura nes man niekaip nesigauna nors as cia pries kelias dienas rasiau forume kad ir as varysiu y RAMZY2
IR MAN JAI KA NE 25 Metukai o 22 meteliai
o kodel pamelavai?
netaip suvedziau anketoja savo metus ir taip jau gavosi
man tik vienas klausimukas iskyla ,kiek ten zmogeliuku bus tai mum ten tos viecikes usteks ar ne ar cia tik prisiregistravo belekiek
netaip suvedziau anketoja savo metus ir taip jau gavosi
cool cool very nice
Ai kiek bus, tiek uzteks...patys kalti, jei apsitriochlino - NEATLEISIU
DARKAS usregistruok ir Artura nes man niekaip nesigauna nors as cia pries kelias dienas rasiau forume kad ir as varysiu y RAMZY2
IR MAN JAI KA NE 25 Metukai o 22 meteliai
uzregistruotas tu berods..
taip jiems negalima bus atleisti :-]:-]
tai dekui tada tau nes galvau kad **** jau gausis
o kelinta valandele ten viskas vyks
Arturai - ispejimas, rasyk i viena posta! o vyks viskas jau buvo rasyta kada ir kur.. primenu: 19val, ramzyje, 21 diena, penktadieni..
Dar vienas klausymelis.Sakykite ar darysim pratesima?:-)
Ai ir dar vienas klausymelis ar as uzregistruotas?
Kolegos, ismokit viska rasyti i viena posta ir naudotis redagavimo funkcija.. o tai gausit nuobaudu
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune Balandi