21

Re: Susizavejimas

man dideli issisokeliai nepatinka kad ir atkreipiea demesi bet ne visada zavi...gatve eidama visada stebiu i vaikinu apranga,siaip idomu matyt kaip lietuvaiciai rengiasi

22

Na turi issiskirt is kitu svarbiausiai... o cia tai jau pagal skoni kiekvienam... big_smile

23

suzavejo ir paliko...echh..

24

Sigitas, 21 wrote:

suzavejo ir paliko...echh..

Kodėl?? Kaip taip galėjo?

25

Viktorija, 24 wrote:

man dideli issisokeliai nepatinka kad ir atkreipiea demesi bet ne visada zavi...gatve eidama visada stebiu i vaikinu apranga,siaip idomu matyt kaip lietuvaiciai rengiasi

joa lietuvaiciai ir lietuvaites tai bent jau graziai ir madingai rengiasi... ne kaip kai kurios pabaltijos salys...

26

mano pirmas zvilgsnis visalaik krypsta i kelnes ir batus... big_smile bet susizaviu tai akimis ir plaukais big_smile

27

man demesi patraukia tamsiaakiai.tie rudakiai umm

28

Tie rudaakiai tikri melagiai big_smile Na cia man tokiu "komplimentu" yra prisake.. Ir siaip visko apie savas akis esu prisiklauses..Bet tikrai nei uz ka nenoreciau kitokiu..
   Joo Osvaldai.. kitose salyse netik baisiai renges bet ir lasinukai pro sonus verzias.. Tikriausiai jau greit isvyxiu is Lietuvos ir baisu daros ka as ten sutixiu.. Kiek prisiklauses esu tj kosmara tex iskest sad(((((

29

apranga,plaukai ;]

30

pirma i akis-po to i batus:))batai labai daug pasako apie vaikina:))o buna ,kad ir priesingai.

31

trecias dalykas-nagai-tiksliau panages:)

32

pirma - veido bruožai, antra - akys ir šypsena, trečia - batai, ir  dar užpakaliukas.

33

grazios ir protingos akytes visiskai nuginkluoja;)

34

Deividas, 20 wrote:

Tie rudaakiai tikri melagiai big_smile Na cia man tokiu "komplimentu" yra prisake.. Ir siaip visko apie savas akis esu prisiklauses..Bet tikrai nei uz ka nenoreciau kitokiu..
   Joo Osvaldai.. kitose salyse netik baisiai renges bet ir lasinukai pro sonus verzias.. Tikriausiai jau greit isvyxiu is Lietuvos ir baisu daros ka as ten sutixiu.. Kiek prisiklauses esu tj kosmara tex iskest sad(((((

susitiksi kokia lietuvaite ir uzsienyje ir nebus kraupu...susizavesi ir nebenoresi gryst i lietuva

35

hm... o kas yra baisiai rengiasi.. ?jei madinga tai dar nebutinai grazu .. ash taip manau...  ir dar uzjauciu tuos zmones ,kuriem tie lashinukai pro shonus werzias...  cia gal truputely ne y tema bet....

36

Viktorija, 24 wrote:
Deividas, 20 wrote:

susitiksi kokia lietuvaite ir uzsienyje ir nebus kraupu...susizavesi ir nebenoresi gryst i lietuva

7 menesius gyvenau danijoje... Tai zewru... nu nebent tik irgi atvykeles uzsienietes pasikeitimo programomis su kuriomis teko ganetinai ilgai bendrauti, man budawo kazkokia atgaiwa.

37

O as tai siaip eidamas atkreipiu demesy i paneles figura ir saves pateikima, aisq buna tikrai graziu paneliu bet nemokejimas apsirengti irgi sugadina visa ispudy. Bet, kad zmogus visapusiskai patrauktu net nzn jis turi kazkokia aura tiesiog spinduliuoti... nu tiesiog taip buna gal karta gyvenime, bet pamatai zmogu ir zinai kad man jo reikia nesvarbu kokia kaina.

38

demesi kreipiu i daug ka, bet suzavi butent grazios, siltos akys, tankiomis balkstienomis ir kazkokiu ypatingu zvilgsniu..=)) dar galiu be proto susizavet zmogaus sypsena=) netgi veido israiskom, mimika

39

Susizaveciau jo akimis,nes jos tiesa pasako apie zmogu!:D

40

man taip buvo nutike,bet pradžioj rašinėjomės,o kai pamačiau tai pajutau kažką....Labai jaučiausi pakelėta ir viduje jaudulys.Tas susižavėjimas ilgai trūko,nors jo nėra šalia.
O šeip manau,kad reikia i jį gerai pasižiūrėti,ne rūbuose esmė,o jo vidus.