61

Re: Kodėl nedalyvaujate forumo temų diskusijose?

Tai kad iš visų čia esančių labiausiai susierzinęs atrodai tu:::001

62

Jau rašiau, kad panašu, jog patyręs didžiulį stresą...Ką padarysi, visokių yra visokių reikia. Čia bent jau į galvą negausim...:::008

63

Tupumas, tai turbūt lietuviškai būtų bukumas.
Manau, taip ir Lenino revoliucionieriai siautėjo Baltuosiuose rūmuose, kaip kad jūs šiame forume...:::008
Kaip sakoma didysis vadas rėmėsi lumpenproletarais. O gal dabar tarp masinio jaunimo populiari tokia raiška ir toks žodynas...:::008

64

Radau tinkamas rekomendacijas, kaip dalyvauti diskusijoje:):

Pasmerktas „teisumui“ tas, kuris atriboja save nuo bendravimo.

Kvailumas – vienintelis smūgis, kuriuo nereikia piktnaudžiauti.

Kas sugeba – argumentuoja, kas ne – loja.

Kitus mes suprantame tiek, kiek patys esame tobuli.

Kad rasti bendrą kalbą, nebūtinai reikia  sutikti.

Nematuokite savo gabumų kitų netalentingumu.

Mes linkę matyti tik tai, ko ieškome.

Negriauk kito įsitikinimų, jei geresnių negali pasiūlyti.

Kalbėti kaip norisi – sugeba ir naujagimis.

Diskusijoje kaip kalėjime: nebijok, nesitikėk, neprašyk

homosanitus.lt

65

su 5 punktu nenoreciau sutikti. arba ji reiktu performuluoti i < Kad rasti bendrą kalbą, nebūtinai reikia  pataikauti.> Jei as perskaitau diskusijoje nuomone, kuri sutampa su mano, tada sutinku su pasnekovu/e ir ji/ja palaikau. Tai mane paprasciausiai dziugina.

66

Bulvyte wrote:

su 5 punktu nenoreciau sutikti. arba ji reiktu performuluoti i < Kad rasti bendrą kalbą, nebūtinai reikia  pataikauti.> Jei as perskaitau diskusijoje nuomone, kuri sutampa su mano, tada sutinku su pasnekovu/e ir ji/ja palaikau. Tai mane paprasciausiai dziugina.

Bet nuomonių priešprieša, skirtumai - diskusijos varomoji jėga.

67

Neįdomios temos. Neįdomūs dalyviai.

68

Blue Eyes wrote:

Neįdomios temos. Neįdomūs dalyviai.

Tai sukurk tema, kuri tau būtų įdomi.

69

Greiciausiai todel, kad tokias kaip sitas 20 metu senumo bendravimo platformas turincius puslapius isstume visokie twitchai, twiteriai instagramai snapchatai ar kitos interaktyvios bendravimo sistemos, kuriose taip pat galima drasiai ieskoti antros puses su netgi palankesniais pretekstais, truksta pritraukiancio funkcionalumo

70

Forumas, gi ir priklauso ne nuo ateivių iš kosmoso, o nuo mūsų,čia esančių. Visada įdomu, paskaitinėt ką žmonės mano, vienais ar kitais klausimais. Telieka, sutikt arba ne.