1

Topic: Klaidos kurias daro vyrai bendraudami

Pasakykit kokias klaidas pagal jus vyrai daro bendraudami , ir kas jūs priverčia nustot susirasineti

2

Re: Klaidos kurias daro vyrai bendraudami

Nėra jokiu klaidu. kempinės mėgsta, kai vyrai meluoja, slepia savo tikra aš. Visad bukit savim!

3

kokias klaidas bedarytum, jom vistiek bus blogai, nes cia yra keletas kategoriju. viena susirinkusi tiesiog pabendrauti, krykstauja tarpusavy, uogieniu receptais dalinasi. tu jom neidomus. kitos pabaisos, ikele nuotraukas kai buvo labai jaunos, bet ir tada is modeliu zurnalu. jos zino, kad kai pamatysi, vistiek pabegsi, todel susirasinejimas baigiasi, kai pradeda artet pasimatymas. dar kitos gal ir nieko, bet karta gyvenimo nuskriaustos ziuri i gyvenima per ekrana, o arciau prieiti ju vistiek neikalbinsi.

4

o va čia jau daug įdomiau - moterų klaidos smile

5

moterys klaidu nedaro, joms tiesiog kartais nepavyksta

6

neikelia foto. Neuzpildo pilnai anketos. Ruko. Emocionaliai reaguoja- tas is kart atbaido. Lekstas humoras. Daro ilgas pauzes tarp laisku, paraso kita diena ar po dvieju kai jau pamirsti apie ka ten buvo.

7

tingiu kalbeti kokias klaidas daro kiti vyrai nes as nebuvau pasimatyme su vyrais ir nezinau ka jie daro. cia reikia moteru klausti. galiu papasakoti kokias klaidas daro moterys)

8 (edited by Breinas 2018-01-02 18:19)

Koks temos tikslas? Susisteminti svetimas klaidas ir pasitelkti gauta info, kaip "kabinimo" Grali..?))) Nepavyks. Vienas nepatinka del vienos priezasties, kitas - del kitos... Jas ne karta ir ne desimt bande isdurti ir nusitempti i lova. Yra tik vienas patikimas budas - tobulintis. Kuo esi geresnis ir tobulesnis, tuo esi patrauklesnis didesniam ratui...

9

Breinas wrote:

Koks temos tikslas? Susisteminti svetimas klaidas ir pasitelkti gauta info, kaip "kabinimo" Grali..?))) Nepavyks. Vienas nepatinka del vienos priezasties, kitas - del kitos... Jas ne karta ir ne desimt bande isdurti ir nusitempti i lova. Yra tik vienas patikimas budas - tobulintis. Kuo esi geresnis ir tobulesnis, tuo esi patrauklesnis didesniam ratui...

tuo esi patrauklesnis didesniems apskritimams... big_smile

10

Breinas wrote:

zmones yra panasus ir klaidas daro vienodas bet nuo to kad tu jas susiteminsi zmones nenustos daryti maziau klaidu. galeciau cia surasyti klaidas kurias daro moterys bet neturiu laiko

11 (edited by kristė 2018-01-26 09:28)

Antanas Patamsis wrote:

kokias klaidas bedarytum, jom vistiek bus blogai, nes cia yra keletas kategoriju. viena susirinkusi tiesiog pabendrauti, krykstauja tarpusavy, uogieniu receptais dalinasi. tu jom neidomus. kitos pabaisos, ikele nuotraukas kai buvo labai jaunos, bet ir tada is modeliu zurnalu. jos zino, kad kai pamatysi, vistiek pabegsi, todel susirasinejimas baigiasi, kai pradeda artet pasimatymas. dar kitos gal ir nieko, bet karta gyvenimo nuskriaustos ziuri i gyvenima per ekrana, o arciau prieiti ju vistiek neikalbinsi.

Gal vyrai pamiršta, koks svetainės pavadinimas - nemokamas pažinčių ir bendravimo puslapis. Gal žodis bendravimas turi daugiau reikšmių, negu tik...
Ir dar - moterys žymiai atsargesnės negu vyrai. Gal jos atkreiptų į jus dėmesį
jeigu pasiūlytumėte dar įdomesnių uogienės receptų?... Žinome, kad pabaisoms labai patinka gražuoliai, tai gal reikia padaryti kokį fotomontažą su fotošopu. Pvz savo veidą pridėti prie kokio atletiško modelio kūno?

12 (edited by gedukasas 2018-01-26 12:46)

moterys myli tik ausimis ir tai viskas pasakyta.Joms visoms reikia tik vieno dalyko DĖMESIO kiekviename žingsnyje ,visada ir visiems matant.Jei to nėra nėra ir viso kito.paprasta vatsonai.

13

Breinas wrote:

Nezinau, bet man tai, kuo tobulesnis ir kuo nepriekaistingesne anketa...tuo labiau itarimu. Kas po ja slepiasi? Jei jau toks tobulas - kodel cia? Kodel vienisas? Ir t.t. Ir apskritai, man kas tobula - nuobodu.

14

gedukasas wrote:

moterys myli tik ausimis ir tai viskas pasakyta.Joms visoms reikia tik vieno dalyko DĖMESIO kiekviename žingsnyje ,visada ir visiems matant.Jei to nėra nėra ir viso kito.paprasta vatsonai.

Daugeli moteru, pernelyg didelis demesys erzina. Bent jau mane, tai tikrai.

15

Bulvyte wrote:
gedukasas wrote:

Bulvyte,
dėmesys dėmesiui nelygu smile

16

Būtent, taip ir norėjau parašyti, Anna. Kaip kas tą dėmesį rodo ir supranta. Ar tai gerai užmaskuota kontrolė, ar nuoširdumas ir atidumas.

17

Bulvyte wrote:

Tadu jus ne moterys ir šiaip aš ne jūsų skonio.

18

Anna wrote:
Bulvyte wrote:
gedukasas wrote:

Bulvyte,
dėmesys dėmesiui nelygu smile

Anna, manasis ( buves) sokinedavo ir stengdavosi padeti ir itikti, kur visai man jo pagalbos nei demesio nereikejo ir dar "lauru vainika" jam uzdek uz jo demesi, matai big_smile Tai ir as , kaip Marina, itariu, kad cia gerai uzmaskuota kontrole. smile

19 (edited by Bulvyte 2018-01-26 14:47)

Pirmas ispudis yra, dazniausiai, lemiamas. Rasydami pirma laiskuti butina i tai atsizvelgti. Jei patraukei demesi, palaikyk pokalbi kol isibeges bendravimas, o tada bus matyt kur ta pirma "kelione" nuves. Savarbiausia buti savimi ir jokio melo. Mes jauciam, kada vyrai meluoja wink

20

na, nežinau, asmeniškai man neteko su tokiu dėmesiu susidurti... o jei ir buvo kažkas panašaus, tai vertindavau kaip žmogaus nežinojimą, kaip išreikšti norą padėti, todėl labai paprastai paaiškindavau, kur jo pagalba visada ne tik laukiam ir būtina, o kur jau paskutinėje vietoje, jei dar liks resursų padėti smile

o visgi labai sudominote, gal galite pasakyti konkretų tokios pseudopagalbos atvejį? smile
moterims smalsu, o vyrai lai pasimoko, kokių klaidų nedaryti smile