21

Re: Klaidos kurias daro vyrai bendraudami

viena klaida— verkšlena! Tai.moterys ir pačios moka! Jom rėikia peties, ant.kuriuos išsiverkt galima, ir ranku, kuriuos jąs apkabins, ir glamonės! o ne verksniu!

22

Anna wrote:

na, nežinau, asmeniškai man neteko su tokiu dėmesiu susidurti... o jei ir buvo kažkas panašaus, tai vertindavau kaip žmogaus nežinojimą, kaip išreikšti norą padėti, todėl labai paprastai paaiškindavau, kur jo pagalba visada ne tik laukiam ir būtina, o kur jau paskutinėje vietoje, jei dar liks resursų padėti smile

o visgi labai sudominote, gal galite pasakyti konkretų tokios pseudopagalbos atvejį? smile
moterims smalsu, o vyrai lai pasimoko, kokių klaidų nedaryti smile

Anna, jo ( mano ex ), buvo pilna visur. Ir virtuveje, ir namu ruosoje, ir renkantis avalyne persirengimo kambaryje, ir , ir, ir...taciau ne ten, kur man jo pagalbos tikrai butu reikeje. Kartais jausdavausi kaip neigalioji, kuri savo ranku neturi. Aiku, malonu demesys, kai jis ne perdetas. Gal as per daug savarankiska, todel taip jauciausi, nezinau smile

23

Sergio wrote:

viena klaida— verkšlena! Tai.moterys ir pačios moka! Jom rėikia peties, ant.kuriuos išsiverkt galima, ir ranku, kuriuos jąs apkabins, ir glamonės! o ne verksniu!

graziai parasei smile. man verksniai irgi nelabai. Kai vyras jausmu neslepia, netgi verkia, kai skaudu ar kai labai laimingas tai ok, bet dejavimas ir verkslenimas neteikia vyriskumo smile

24

pritariu Sergio, - verkslenanciu nereikia. tai nera vyriska. ir dar erzina tiesmuki klausimai bei pasiulymai. nemokat graziai paklaust per flirta ar dar kitaip? tai nera sunku, tik reikia pasukti galvele, o tai tikiu daugumai, - labai didelis darbas big_smile

25 (edited by Anna 2018-01-26 15:04)

dėl verkšlenimo tai taip... kartais manyje pasireiškia gailestingosios seselės, tyrinėtojos, psichologės ar smalsuolės aspektai. Tuomet kantriai klausau, ką pirmojo telefoninio pokalbio metu pasakoja ieškoko klientas, nors jau po kelių minučių būna aišku, kad jam aš nesu patraukli ir nedėsiu pastangų, neapsimetinėsiu, kad visgi jį suviliočiau. Šiaip, žmonės - labai įdomūs ir kartais gal jiems tiek ir tereikia, kad kažkas išklausytų, kai ant dūšios negera... Tad negi gaila patylėti ir paklausyti. Gal žmogui palengvės smile
Taigi, verkšlenimo rekordas:
20 proc. pokalbio laiko skyrė pasakojimui, kokia jo buvusi žmona bloga,
20 proc. - kokia bloga buvusi draugė,
30 proc., kaip susirašinėjo su viena moterimi iš ieškoko, o paskui ji nustojo atsakinėti - kaip ji drįso daugiau jam nerašyti,
10 proc., kokios ieškoko moterys egoistės ir nebendraujančios
5 proc. kokios visos moterys yra negeros...
10 proc. - ką jis dabar veikia ir koks neteisingas gyvenimas Lietuvoje
5 proc. - dėmesys, skirtas man - kiek turėjau vyrų, kur gyvenu, kuo dirbu ir kokia alga, kada paskutinį kartą buvau su vyru.

kuo išsiskyrė iš kitų - kad labiausiai jį įžeidė tai, kad viena ieškoko moteris nustojo su juo susirašinėti, nors raštu jie bendravo beveik metus. mano klausimo, kodėl per tą laiką jis jos nepakvietė į pasimatymą, jis nesuprato...

p.s. esu sugadinta - kai vyras pasako ar parašo, kad moterys yra blogos, o ypač užsiregistravusios čia - priimu tai asmeniškai, kad tai pasakė būtent apie mane smile tad ką tokiam vyrui su manimi veikti, kai jis iš anksto žino, kokia netinkama jam esu? smile

26

Bulvyte wrote:
Sergio wrote:

graziai parasei smile. man verksniai irgi nelabai. Kai vyras jausmu neslepia, netgi verkia, kai skaudu ar kai labai laimingas tai ok, bet dejavimas ir verkslenimas neteikia vyriskumo smile

Nesutinku. Pirmiausia esam žmonės ir tiek moterims, tiek ir vyrams būna sunkių valandų, kai reikia supratimo ir palaikymo, o gal ir išsiverkt. Būna ir taip, kad žmogus tarsi ir suaugęs, bet nesubrendęs ir vaikiškas. Partneryje ieško tėvelio ar mamytės. Jeigu tai pavieniai epizodai, tai nieko tokio, bet jeigu tai chroniška, tai prastai, nes su vaikais ir taip nelengva, o kai dar ir partnerė, -is vaikas, tai jau katastrofa...:::008

27

Anna wrote:

dėl verkšlenimo tai taip... kartais manyje pasireiškia gailestingosios seselės, tyrinėtojos, psichologės ar smalsuolės aspektai. Tuomet kantriai klausau, ką pirmojo telefoninio pokalbio metu pasakoja ieškoko klientas, nors jau po kelių minučių būna aišku, kad jam aš nesu patraukli ir nedėsiu pastangų, neapsimetinėsiu, kad visgi jį suviliočiau. Šiaip, žmonės - labai įdomūs ir kartais gal jiems tiek ir tereikia, kad kažkas išklausytų, kai ant dūšios negera... Tad negi gaila patylėti ir paklausyti. Gal žmogui palengvės smile
30 proc., kaip susirašinėjo su viena moterimi iš ieškoko, o paskui ji nustojo atsakinėti - kaip ji drįso daugiau jam nerašyti,
5 proc. - dėmesys, skirtas man - kiek turėjau vyrų, kur gyvenu, kuo dirbu ir kokia alga, kada paskutinį kartą buvau su vyru.

kuo išsiskyrė iš kitų - kad labiausiai jį įžeidė tai, kad viena ieškoko moteris nustojo su juo susirašinėti, nors raštu jie bendravo beveik metus. mano klausimo, kodėl per tą laiką jis jos nepakvietė į pasimatymą, jis nesuprato...

p.s. esu sugadinta - kai vyras pasako ar parašo, kad moterys yra blogos, o ypač užsiregistravusios čia - priimu tai asmeniškai, kad tai pasakė būtent apie mane smile tad ką tokiam vyrui su manimi veikti, kai jis iš anksto žino, kokia netinkama jam esu? smile

big_smile big_smile big_smile Klausima, kiek turejau vyru , gavau net is triju . Vienam atsakiu, kad dar nei vieno. Atsake klausimu: - negi tokia baisi? big_smile. antram parasiau, kad net nesuskaiciuociau, kiek daug. Atrase: - Kekses nereikia ! big_smile . Treciam buvau atviresne, ne melavau ir paklausiau, ar gi svarbu, kas buvo iki taves? Reakcija - jokio atsakymo. big_smile big_smile

28 (edited by OLA 2018-01-26 16:05)

Netinkama todel, kad jusu asmeniskai jie nepazista nezino ar jus verta ju demesio, laiko, pastangu, is dalies taip yra nes cia lankosi dideli zmoniu srautai tarp ju yra daug iskrypeliu, nusikalteliu, aferistu. Rimtai bendrauti nusiteikusiu cia yra vienatai. Virtualus bendravimas labai specifinis nezinai ar tas asmuo is vis realybeje egzistuoja. Bet is kitos puses jai atmestinai save pateiket tai nesistebekit kai nerimtai i jus ziuri.

29

Anna wrote:

Kodėl ANNA galvojate kad jam reikėjo jūsų patarimo.Jis jūsų jo prašė ? o gal pasakojo ta ana ar kita iš savo gyvenimo tik dėl to kad neturėjo ką kito pasakyti nepažįstamam žmogui.

30

Bulvyte wrote:

big_smile big_smile big_smile Klausima, kiek turejau vyru , gavau net is triju . Vienam atsakiu, kad dar nei vieno. Atsake klausimu: - negi tokia baisi? big_smile. antram parasiau, kad net nesuskaiciuociau, kiek daug. Atrase: - Kekses nereikia ! big_smile . Treciam buvau atviresne, ne melavau ir paklausiau, ar gi svarbu, kas buvo iki taves? Reakcija - jokio atsakymo. big_smile big_smile

o jūs pati bent žinote ko ieškote ieškoke.?

31

gedukasas wrote:
Bulvyte wrote:

o jūs pati bent žinote ko ieškote ieškoke.?

zinau ir randu tai, ko ieskau. Yra cia labai daug puikiai ir mandagiai bendraujanciu vyru. Manau , cia kaip miske, kaip sauksi - taip ir atsilieps.

32

gedukasas wrote:

Kodėl ANNA galvojate kad jam reikėjo jūsų patarimo.Jis jūsų jo prašė ? o gal pasakojo ta ana ar kita iš savo gyvenimo tik dėl to kad neturėjo ką kito pasakyti nepažįstamam žmogui.

na, Jūsų ir vaizduotė... manau, kad siekiant su žmogumi susipažinti, kalbant pirmą kartą telefonu, siekiama dialogo, tad klausimas yra natūralu, jei pašnekovė nenori pradėti savo gyvenimo patirties pasakojimo. na, kaip atrodytų, jei vyras pasakoja, kokios jo gyvenimo moterys blogos, o pašnekovė priešingai elgiasi - pasakoja, kiek puikių vyrų ji sutiko :-)
ar Jūs niekaip neišeinate iš savo darbinės aplinkos ir klausimus priimate kaip... patarimus? :-)

33

Nesitikėjau iš jūsų tokio atviro atvirumo ir tiek.

34 (edited by Anna 2018-01-26 18:44)

tai buvo atsakymas į temą, remiantis asmeniniu įspūdžiu  :-) tas vyras anketą ištrynęs, tad savęs neatpažins. o ir kas iš mūsų save atpažintų, jei perskaitytų, kaip kitas jį pamatė?
be abejo, tai išskirtinė asmenybė, kitų tokių neteko čia išgirsti.
be to, manau, kad šiame viename pvz. tobulai įvardytos dauguma vyrų klaidų pradedant bendravimą...
vėliau, kai žmonės tampa artimi, natūralu dalintis savo skausmu, patirtimi. kartais užtenka išsilieti, kartais artimas žmogus gali padėti visai kitaip pažvelgti į situaciją.
ir nematau priežasčių nebūti atvira - nesu katė maiše :-)

35

Nedaryti ilgo susirašinėjimo, keliauti link realaus pasimatymo, nes ilgi susirašinėjimai nieko neduoda.

36

Anna wrote:

tai buvo atsakymas į temą, remiantis asmeniniu įspūdžiu  :-) tas vyras anketą ištrynęs, tad savęs neatpažins. o ir kas iš mūsų save atpažintų, jei perskaitytų, kaip kitas jį pamatė?
be abejo, tai išskirtinė asmenybė, kitų tokių neteko čia išgirsti.
be to, manau, kad šiame viename pvz. tobulai įvardytos dauguma vyrų klaidų pradedant bendravimą...
vėliau, kai žmonės tampa artimi, natūralu dalintis savo skausmu, patirtimi. kartais užtenka išsilieti, kartais artimas žmogus gali padėti visai kitaip pažvelgti į situaciją.
ir nematau priežasčių nebūti atvira - nesu katė maiše :-)

Na galiu pasakyti tik tiek kad aš nenoredamas to visdėl to jus išgirdau.:::045

37

gedukasas wrote:

moterys myli tik ausimis ir tai viskas pasakyta.Joms visoms reikia tik vieno dalyko DĖMESIO kiekviename žingsnyje ,visada ir visiems matant.Jei to nėra nėra ir viso kito.paprasta vatsonai.

Moterys kaip ir vyrukai myli 5 meiles kalbom, ir zodziai yra tik viena is ju. , ir nebutinai tai pagrindine kalba kiekvienam ar kiekvienai. As zinau savo draugiu, kai visai ne zodziai buna pirmoje vietoje, bet geras laikas ir dovanos.. o zodziai tik salutine meiles kalba

38

negalima cia saves parodyti rimtai. vyru atvirumas dazniausiai ivertinamas kaip silpnumas. nors gal tai ir ne klaida, kvaiseles atsisijoja ir nereikia gaisti laiko..

39

Bet man kartais atrodo, kad šitoj svetainėje kaip tik  ir yra paklausiausios kvaišelės :::757

40

Kriste, teisingai tau atrodo.  kvailiams visada buvo gyventi lengviau