Re: Klaidos kurias daro vyrai bendraudami
Kriste, teisingai tau atrodo. kvailiams visada buvo gyventi lengviau
Nemanau, nes juos kažkas pastoviai skriaudžia, o jie keršija...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Klaidos kurias daro vyrai bendraudami
Kriste, teisingai tau atrodo. kvailiams visada buvo gyventi lengviau
Nemanau, nes juos kažkas pastoviai skriaudžia, o jie keršija...
Moterys ! Aš jum pasakysiu: aš visad jus gerbsiu, mylėsiu ir busiu už jus, man dzin tos žinutes karštoj, man tai tik prikolas. Bet, aš niekad nebusiu už tas— kuriuos čia iš xxx atėjo, kuriuos duodas visur su visais, prarado savo garbe ir tt. Tai— mano akyse— ne moterys!
Moterys ! Aš jum pasakysiu: aš visad jus gerbsiu, mylėsiu ir busiu už jus, man dzin tos žinutes karštoj, man tai tik prikolas. Bet, aš niekad nebusiu už tas— kuriuos čia iš xxx atėjo, kuriuos duodas visur su visais, prarado savo garbe ir tt. Tai— mano akyse— ne moterys!
na va, miela skaityt. nuoseklios mintys, be klaidu....
gedukasas wrote:Bulvyte wrote:Klausima, kiek turejau vyru , gavau net is triju . Vienam atsakiu, kad dar nei vieno. Atsake klausimu: - negi tokia baisi? . antram parasiau, kad net nesuskaiciuociau, kiek daug. Atrase: - Kekses nereikia ! . Treciam buvau atviresne, ne melavau ir paklausiau, ar gi svarbu, kas buvo iki taves? Reakcija - jokio atsakymo.
o jūs pati bent žinote ko ieškote ieškoke.?
zinau ir randu tai, ko ieskau. Yra cia labai daug puikiai ir mandagiai bendraujanciu vyru. Manau , cia kaip miske, kaip sauksi - taip ir atsilieps.
o pasimatyme buvot su tais vyrais?
Gauti is vyro demesi tikrai ziauriai fainas dalyka, jautiesi kad esi reikalinga ir taip toliau, bet pritarsiu kas perdaug irgi pradeda erzinti. O tas pastovus sexo grudimas jau darosi slykstus, jei moteriai tikrai patiks vyras jis tikrai gaus ta sexa ir gan greitai
Gauti is vyro demesi tikrai ziauriai fainas dalyka, jautiesi kad esi reikalinga ir taip toliau, bet pritarsiu kas perdaug irgi pradeda erzinti. O tas pastovus sexo grudimas jau darosi slykstus, jei moteriai tikrai patiks vyras jis tikrai gaus ta sexa ir gan greitai
O jeigu jis rodys dėmesį ir pnš., kad tik pasantykiauti. Man patinka, kai vyrai atviri ir sako tiesiai šviesiai, ko jie nori, tuomet apsisprendi, ar tai priimtina ar ne ir viskas...
Bulvyte wrote:gedukasas wrote:o jūs pati bent žinote ko ieškote ieškoke.?
zinau ir randu tai, ko ieskau. Yra cia labai daug puikiai ir mandagiai bendraujanciu vyru. Manau , cia kaip miske, kaip sauksi - taip ir atsilieps.
oooi..ziiiinoma...vos ne kasdien atvaziuoju i LT pasimatau ir vel namo...:D . na, jei rimtai... tai pasiilgau lietuvisko bendravimo, todel cia esu.
Jųs darot klaidas? Gaila.
Jųs darot klaidas? Gaila.
O jūs ne ?
Jurgita wrote:Gauti is vyro demesi tikrai ziauriai fainas dalyka, jautiesi kad esi reikalinga ir taip toliau, bet pritarsiu kas perdaug irgi pradeda erzinti. O tas pastovus sexo grudimas jau darosi slykstus, jei moteriai tikrai patiks vyras jis tikrai gaus ta sexa ir gan greitai
O jeigu jis rodys dėmesį ir pnš., kad tik pasantykiauti. Man patinka, kai vyrai atviri ir sako tiesiai šviesiai, ko jie nori, tuomet apsisprendi, ar tai priimtina ar ne ir viskas...
truputi neromantiska, bet sazininga
Tema durnėms.
Marina wrote:Jurgita wrote:Gauti is vyro demesi tikrai ziauriai fainas dalyka, jautiesi kad esi reikalinga ir taip toliau, bet pritarsiu kas perdaug irgi pradeda erzinti. O tas pastovus sexo grudimas jau darosi slykstus, jei moteriai tikrai patiks vyras jis tikrai gaus ta sexa ir gan greitai
truputi neromantiska, bet sazininga
Tarkim ima ir pasako, kad nori romantikos, na tai romantikuojamės abu...
Marina, manau, kad mes moterys gana anksti suprantam kuria linkme eina vyrukas. kaip ten be butu, vistiek as kiek galima ilgiau islaikau ta "didelio demesio skyrimo" faze, sokinejima apie mane, stengimasi patikti ir geles...geles, geles
Na aš gal kiek kitokia. Man garbinimas su saiku patinka. Labiau mėgstu pasivaikščioti, pasikalbėti...
Na aš gal kiek kitokia. Man garbinimas su saiku patinka. Labiau mėgstu pasivaikščioti, pasikalbėti...
Mėgstate kaip ir visos kad jūsų klauso ta prasme girdi ne komandas vykdo o būtent girdi jus.
OLA wrote:Bulvyte wrote:zinau ir randu tai, ko ieskau. Yra cia labai daug puikiai ir mandagiai bendraujanciu vyru. Manau , cia kaip miske, kaip sauksi - taip ir atsilieps.
oooi..ziiiinoma...vos ne kasdien atvaziuoju i LT pasimatau ir vel namo...:D . na, jei rimtai... tai pasiilgau lietuvisko bendravimo, todel cia esu.
na per atstuma dauguma yra mandagus ir faini ypac jai sudarot turtingos ponios is Vokietijos ivaizdi bet realiai tai...nieko gero. Idomiu pasnekovu kuriu rasleva sudomintu cia vienetai, dauguma bendrauja atmestinai net chamiskai.
Marina wrote:Na aš gal kiek kitokia. Man garbinimas su saiku patinka. Labiau mėgstu pasivaikščioti, pasikalbėti...
Mėgstate kaip ir visos kad jūsų klauso ta prasme girdi ne komandas vykdo o būtent girdi jus.
Būtent, nes visi nori būti išgirsti...
Laimute wrote:OLA wrote:o pasimatyme buvot su tais vyrais?
na per atstuma dauguma yra mandagus ir faini ypac jai sudarot turtingos ponios is Vokietijos ivaizdi bet realiai tai...nieko gero. Idomiu pasnekovu kuriu rasleva sudomintu cia vienetai, dauguma bendrauja atmestinai net chamiskai.
Užsieniečiai vyrai geresni pašnekovai ir dėmesingesni vyrai negu lietuviai?..
OLA wrote:Laimute wrote:oooi..ziiiinoma...vos ne kasdien atvaziuoju i LT pasimatau ir vel namo...:D . na, jei rimtai... tai pasiilgau lietuvisko bendravimo, todel cia esu.
Užsieniečiai vyrai geresni pašnekovai ir dėmesingesni vyrai negu lietuviai?..
Kokį užsienį turit mintyje ?
Ir visdelto cia lietuva anamaliju suo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Klaidos kurias daro vyrai bendraudami