41

Re: Klaidos kurias daro vyrai bendraudami

Antanas Patamsis wrote:

Kriste, teisingai tau atrodo.  kvailiams visada buvo gyventi lengviau

Nemanau, nes juos kažkas pastoviai skriaudžia, o jie keršija...:::008

42

Moterys ! Aš jum pasakysiu: aš visad jus gerbsiu, mylėsiu ir busiu už jus, man dzin tos žinutes karštoj, man tai tik prikolas. Bet, aš niekad nebusiu už tas— kuriuos čia iš xxx atėjo, kuriuos duodas visur su visais, prarado savo garbe ir tt. Tai— mano akyse— ne moterys!

43

Sergio wrote:

Moterys ! Aš jum pasakysiu: aš visad jus gerbsiu, mylėsiu ir busiu už jus, man dzin tos žinutes karštoj, man tai tik prikolas. Bet, aš niekad nebusiu už tas— kuriuos čia iš xxx atėjo, kuriuos duodas visur su visais, prarado savo garbe ir tt. Tai— mano akyse— ne moterys!

:::010na va, miela skaityt. nuoseklios mintys, be klaidu....:::920 :::024

44

Bulvyte wrote:
gedukasas wrote:
Bulvyte wrote:

big_smile big_smile big_smile Klausima, kiek turejau vyru , gavau net is triju . Vienam atsakiu, kad dar nei vieno. Atsake klausimu: - negi tokia baisi? big_smile. antram parasiau, kad net nesuskaiciuociau, kiek daug. Atrase: - Kekses nereikia ! big_smile . Treciam buvau atviresne, ne melavau ir paklausiau, ar gi svarbu, kas buvo iki taves? Reakcija - jokio atsakymo. big_smile big_smile

o jūs pati bent žinote ko ieškote ieškoke.?

zinau ir randu tai, ko ieskau. Yra cia labai daug puikiai ir mandagiai bendraujanciu vyru. Manau , cia kaip miske, kaip sauksi - taip ir atsilieps.

o pasimatyme buvot su tais vyrais?

45

Gauti is vyro demesi tikrai ziauriai fainas dalyka, jautiesi kad esi reikalinga ir taip toliau, bet pritarsiu kas perdaug irgi pradeda erzinti. O tas pastovus sexo grudimas jau darosi slykstus, jei moteriai tikrai patiks vyras jis tikrai gaus ta sexa ir gan greitai wink

46

Jurgita wrote:

Gauti is vyro demesi tikrai ziauriai fainas dalyka, jautiesi kad esi reikalinga ir taip toliau, bet pritarsiu kas perdaug irgi pradeda erzinti. O tas pastovus sexo grudimas jau darosi slykstus, jei moteriai tikrai patiks vyras jis tikrai gaus ta sexa ir gan greitai wink

O jeigu jis rodys dėmesį ir pnš., kad tik pasantykiauti. Man patinka, kai vyrai atviri ir sako tiesiai šviesiai, ko jie nori, tuomet apsisprendi, ar tai priimtina ar ne ir viskas...:::008

47

OLA wrote:
Bulvyte wrote:
gedukasas wrote:

o jūs pati bent žinote ko ieškote ieškoke.?

zinau ir randu tai, ko ieskau. Yra cia labai daug puikiai ir mandagiai bendraujanciu vyru. Manau , cia kaip miske, kaip sauksi - taip ir atsilieps.

oooi..ziiiinoma...vos ne kasdien atvaziuoju i LT pasimatau ir vel namo...:D big_smile big_smile . na, jei rimtai... tai pasiilgau lietuvisko bendravimo, todel cia esu. smile

48

Jųs darot klaidas? Gaila.

49

Valdas wrote:

Jųs darot klaidas? Gaila.

O jūs ne ? :::008

50

Marina wrote:
Jurgita wrote:

O jeigu jis rodys dėmesį ir pnš., kad tik pasantykiauti. Man patinka, kai vyrai atviri ir sako tiesiai šviesiai, ko jie nori, tuomet apsisprendi, ar tai priimtina ar ne ir viskas...:::008

truputi neromantiska, bet sazininga smile

51

Tema durnėms.

52

Laimute wrote:
Marina wrote:
Jurgita wrote:

truputi neromantiska, bet sazininga smile

Tarkim ima ir pasako, kad nori romantikos, na tai romantikuojamės abu...:::008

53

Marina, manau, kad mes moterys gana anksti suprantam kuria linkme eina vyrukas. kaip ten be butu, vistiek as kiek galima ilgiau islaikau ta  "didelio demesio skyrimo" faze, sokinejima apie mane, stengimasi patikti ir geles...geles, geles:::138

54

Na aš gal kiek kitokia. Man garbinimas su saiku patinka. Labiau mėgstu pasivaikščioti, pasikalbėti...:::008

55

Marina wrote:

Na aš gal kiek kitokia. Man garbinimas su saiku patinka. Labiau mėgstu pasivaikščioti, pasikalbėti...:::008

Mėgstate kaip ir visos kad jūsų klauso ta prasme girdi ne komandas vykdo o būtent girdi jus.

56

Laimute wrote:
OLA wrote:
Bulvyte wrote:

oooi..ziiiinoma...vos ne kasdien atvaziuoju i LT pasimatau ir vel namo...:D big_smile big_smile . na, jei rimtai... tai pasiilgau lietuvisko bendravimo, todel cia esu. smile

na per atstuma dauguma yra mandagus ir faini ypac jai sudarot turtingos ponios is Vokietijos ivaizdi bet realiai tai...nieko gero. Idomiu pasnekovu kuriu rasleva sudomintu cia vienetai, dauguma bendrauja atmestinai net chamiskai.

57

gedukasas wrote:
Marina wrote:

Mėgstate kaip ir visos kad jūsų klauso ta prasme girdi ne komandas vykdo o būtent girdi jus.

Būtent, nes visi nori būti išgirsti...:::008

58

OLA wrote:
Laimute wrote:
OLA wrote:

na per atstuma dauguma yra mandagus ir faini ypac jai sudarot turtingos ponios is Vokietijos ivaizdi bet realiai tai...nieko gero. Idomiu pasnekovu kuriu rasleva sudomintu cia vienetai, dauguma bendrauja atmestinai net chamiskai.

Užsieniečiai vyrai geresni pašnekovai ir dėmesingesni vyrai negu lietuviai?..

59

kristė wrote:
OLA wrote:
Laimute wrote:

Užsieniečiai vyrai geresni pašnekovai ir dėmesingesni vyrai negu lietuviai?..

Kokį užsienį turit mintyje ? :::008

60

Ir visdelto cia lietuva anamaliju suo