Topic: kam zmogui zmogus?!!
fcuk
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kam zmogui zmogus?!!
fcuk
Jeigu žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus. Tai tam ir žmogui žmogus.
taip priimta. Vienas bijo but, tik stipriausi gali but vieni, ir nieko nebijot!
dazniausiai...kai nera zmogaus - reikia , kai yra - nevertiname.
Elementrau. Dėl saugumo ir reiklumo jausmo.
Tai kad paprasta... Žmogus - socialus gyvūnas... Žmogus gyvena ir išgyvena tik bandomis...
Priežastis - evoliucija...
Pasiteisino... Žmogus - stipriausias plėšrūnas planetoje...
Neuždavinėkit durnų klausimų!
durnu klausimu nebuna - tik atsakymai.
Geriau nei apie orą kalbėt. Nusibosta. Vedančiojo reikia, bet kai pašnekovas tyli, tai it su siena bendrauji.
Kėblus tas dialogas vardan naujų kontaktų.
Laimute, pagrįskite savo atsakymo pirmą dalį. Skamba, kaip sermėginė liaudies išmintis. Nu, tipo, "nepatogu būna tik kelnes per galvą mautis..." Skamba gerai, bet yra ir daugiau nepatogių dalykų...
Aš manau, kad klausimai irgi būna kvaili...
Man patiko žodžiai :
Kaip gera būti vienam,
bet kaip gera turėti kažką,
kam galima būtų papasakoti,
kaip gera būti vienam.
E. Hemingvėjus
Man patiko žodžiai :
Kaip gera būti vienam,
bet kaip gera turėti kažką,
kam galima būtų papasakoti,
kaip gera būti vienam.E. Hemingvėjus
Taip. Tiesa skaudina, bet ir gydo.
Breinai, jei zmogus klausia, vadinasi nezino ir nori suzinoti...o tai nera kvaila. teigdamas, kad pateiktas klausimas durnas, nuvertini klausiamojo intelekta. tai zemina ir nera sazininga klausianciojo atzvilgiu. nors as manau, kad siuo atveju, autoriaus klausimas retoriskas.
O ar gaunasi mano atsakyme įžvelgti šiek tiek ironijos ir bandymą pralinksminti..?
Jis žino atsakymą. Aš pamaniau, kad jis - nusiminęs. Šoko terapija su viltimi pasveikti. Dėl visa ko...
O ar gaunasi mano atsakyme įžvelgti šiek tiek ironijos ir bandymą pralinksminti..?
Jis žino atsakymą. Aš pamaniau, kad jis - nusiminęs. Šoko terapija su viltimi pasveikti. Dėl visa ko...
norint, ten galima daug ka izvelgti, nes Tu labai jau globaliai uzgriebei.
kad ruryt!
Kad nustotum blaškytis, kad mylėtum, kad savo širdį atvertum, kad gyventum, kad mokėtum klausytis, matyti, girdėti širdim...
Kad nustotum blaškytis, kad mylėtum, kad savo širdį atvertum, kad gyventum, kad mokėtum klausytis, matyti, girdėti širdim...
grazios mintys. saunu, kad dar yra taip mastanciu
Kęstas wrote:Kad nustotum blaškytis, kad mylėtum, kad savo širdį atvertum, kad gyventum, kad mokėtum klausytis, matyti, girdėti širdim...
Pritari?
Laimute wrote:Kęstas wrote:Kad nustotum blaškytis, kad mylėtum, kad savo širdį atvertum, kad gyventum, kad mokėtum klausytis, matyti, girdėti širdim...
Pritari?
butinai pritariu
Sprendžiant iš paskutinių komentarų - žmogus žmogui reikalingas, kad pritartų :-)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kam zmogui zmogus?!!