Re: Vienos nakties nuotykai istorijos
Įdomu, kaip Netavoreikalas, pats nusirengia ar reikia, kad nurengtų...
Bet tikriausiai dar nekaltas...
Tau tai nenusirengciau
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Vienos nakties nuotykai istorijos
Tau tai nenusirengciau
jei rimtai, tai nuotykis neturi butinai sexsu baigtis. uztenka kartais ypatingo pojucio, pasisokti, paflirtuoti.
man vakar pilnai uzteko keleto gerbeju, kurie gelemis parode demesi. uzteko pasijusti idomiai, netgi geidziamai...pareini taip pakiliai nusiteikus namo, pamerki rozes i vaza ir su sypsena eini miegoti.
tai Liamute pasimylejo vakar su vyru ar ne?
as kai blaivas tai pats nusirengiu bet jeigu girtas tai krentu i lova ir reikia kad kokia nors moteris nurengtu
Laimute wrote:jei rimtai, tai nuotykis neturi butinai sexsu baigtis. uztenka kartais ypatingo pojucio, pasisokti, paflirtuoti.
man vakar pilnai uzteko keleto gerbeju, kurie gelemis parode demesi. uzteko pasijusti idomiai, netgi geidziamai...pareini taip pakiliai nusiteikus namo, pamerki rozes i vaza ir su sypsena eini miegoti.tai Liamute pasimylejo vakar su vyru ar ne?
ne
ne
taigi rasei kad vyras pats nusirenge) ir ka jus su nuogu vyru veiket?)
Laimute wrote:ne
pajuokaut tai juk irgi reikia.
Konstantinas wrote:Laimute wrote:ne
pajuokaut tai juk irgi reikia.
Aš vyliausi, kad ten leliukas, pvz.anūkėlis...
Norėčiau pradėti nuo vienos nakties nuotykio. Pirma reikia paragauti.
Tai kas trukdo ?
Niekas. Tiesiog kol atsiranda tam tinkama moteris - tenka šiek tiek palaukti.
Nuotykis tam ir yra, kad viskas vyktų spontaniškai. Tai kaip šuolis parašiutu : Strykt ir bus kaip bus. Priešingu atveju, tai joks nuotykis...
Aš žinau, kas tai yra. Bet man labiau patinka, kai tai pereina į ilgalaikį variantą, todėl aš intuityviai atmetu vienkartinį, o tas pirmas kartas man yra kaip vienos nakties nuotykis, po kurio viskas tęsiasi, nes taip pasirinkta.
Man tai jau preitas etapas. Tapo neįdomu ir tiek...
Man tai jau preitas etapas. Tapo neįdomu ir tiek...
man tai ir praeiti etapai idomus, nes jie, su metais, skirtingai jauciami ir priimami kaip patirtis. vis kitokie, o ir mes gal i tai ziurim kiek kitaip.
Aš žinau, kas tai yra. Bet man labiau patinka, kai tai pereina į ilgalaikį variantą, todėl aš intuityviai atmetu vienkartinį, o tas pirmas kartas man yra kaip vienos nakties nuotykis, po kurio viskas tęsiasi, nes taip pasirinkta.
...a tai cia ne tas pats ant to paties?
blyn... pilnos kisenes serveteliu su tel. numeriais.. ar negalit uzsisakyti vizitiniu korteliu su nuotraukom ir trumpu gyvenimo aprasymu??
wooow...cia kazkam labai linksma buvo vakar
linksma? gal po visais numeriais raganos slepiasi? cia kaip gyvenimiskoj situacijoj, kai zmona su meiluze del vyro pjaunasi. dazniausiai vyras palieka abi
bet kai zmona su meiluze susivienija, tada vyrukui galas, jis netenka abieju.
Manau, kad tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas, juk neveltui sakoma, kad gyvenam tik kartą o šiaip labai įdomių straipsnių radau http://www.manoerotika.lt/, tad ką domina daugiau nei vienos nakties nuotykiai galite pasiskaityti!
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Vienos nakties nuotykai istorijos