Re: Panos, kokiam velniui jus cia esate?
Kaip nešėjas - to nežinojau. Reiškia būtini ir baltymai, ir riebalai. Spermos sudėtį žinau, bet nebuvo aišku, kokią funkciją atlieka baltymai ir riebalai.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Panos, kokiam velniui jus cia esate?
Kaip nešėjas - to nežinojau. Reiškia būtini ir baltymai, ir riebalai. Spermos sudėtį žinau, bet nebuvo aišku, kokią funkciją atlieka baltymai ir riebalai.
Paslaptie, o po kokio maisto nori sekso? Tai yra po kokio maisto suvirškinimo?
Pavalgius bet kokio maisto, nuo kurio vaisinga kuri iš mano tautybių, aš irgi nenoriu sekso. Bet kai tai suvirškinama ir sudedama į spermą - tada taip.
Enzi wrote:Manai, rusai atsilaikys prieš tautų maišymąsi?
laisvai
tu rask kitą tautą, kuri apsigyvenusi kitoje šalyje per dvidešimt metų net nepanorėtų išmokti tos šalies kalbos ir ja bendrauti, o pasiekti, kad kiti išmoktų jos kalbą atskirų individų užsispyrusių gali būti, bet ne tautinis principas. Pvz., lietuviai absoliučiai neturi tos savybės ir, manau, giliai viduje rusams to labai pavydi. Be to, rusai bet ir bet kada didžiuojasi savo tautybe, savo šalimi, nesvarbu, kokia situacija. Tad kaip tokiai tautai gali pakenkti koks nors tautų maišymasis?
sie bruozai beveik 100% prilygsta turkams
Laimute, supraskit, kad rusai, apsigyvenę tarp nuo kiaulienos besidauginančių tautų, neturi poreikio maišytis, nes yra vaisingi ne nuo kiaulienos. Tas pats su turkais. Jie valgo daugiausiai vištieną, todėl manau, kad yra vaisingi nuo jos.
Bet dalies žmonių smegenų sritis, atsakinga už teisingą poravimąsi ir dauginimąsi, yra pažeista ankstesnių kartų prieš apvaisinimą ar po jo gerto alkoholio, todėl dalis skirtingų tautų, kurie vaisingi nuo skirtingo maisto, dėl to susimaišys, nes rinksis netinkamus.
... rask kitą tautą, kuri apsigyvenusi kitoje šalyje per dvidešimt metų net nepanorėtų išmokti tos šalies kalbos ir ja bendrauti, o pasiekti, kad kiti išmoktų jos kalbą...
daugybe pavyzdziu.. anglai siaures amerikoj, indijoj, australijoj.. prancuzai kanadoj ir afrikoj, ispanai pietu amerikoj..pavargsiu vardinti. tie patys vokieciai, jei butu pavyke uzkariauti pasauli, butu bande mokytis uzkariautu saliu kalbomis?
Enzi, primink, prašau, tai kokia ta tavo taip tau trūkstama tautybė?
Kas žino, bet ji yra.
Jei bendraujant toliau - ji išnyktų, galėtume teigti, kad jos nebuvo, ir kad tai yra žydų, o jei tai liks - reikės ieškoti savo SCHWS.
... rask kitą tautą, kuri apsigyvenusi kitoje šalyje per dvidešimt metų net nepanorėtų išmokti tos šalies kalbos ir ja bendrauti, o pasiekti, kad kiti išmoktų jos kalbą...
daugybe pavyzdziu.. anglai siaures amerikoj, indijoj, australijoj.. prancuzai kanadoj ir afrikoj, ispanai pietu amerikoj..pavargsiu vardinti. tie patys vokieciai, jei butu pavyke uzkariauti pasauli, butu bande mokytis uzkariautu saliu kalbomis?
nereikia maišyti Amerikos, Afrikos, Australijos... Ten vietiniai gyventojai buvo laikomi ne žmonėmis, o naikintinais gyvūnais. Tik dabar galų gale pradedama vadovėliuose apie civilizacijas ir istoriją pateikti tų pasaulio dalių istorija. Daug įdomesnė ir turtingesnė nei Europos. Bet juk viskas sukasi ratu, viskas grįžta bumerangu. Tik tiek, kad Europa mato savo žlugimą ir net nesugeba su juo kovoti, nes... tingi ir vadovaujasi principu "po manęs - kad ir tvanas". Tiesą pasakius, tokioms tautoms tikrai atėjo laikas išnykti.
O lietuviai - gudrūs, jau išsisklaidė po visą pasaulį, tarsi ruletėje būtų pastatę ant visų skaičių
Enzi, tu sukūrei savo tautybių teoriją ir, kaip suprantu, ją taikai kasdien ir viskam. tad gal galėtumei pateikti forumiečių tautybes pagal tavąją teoriją?
nenoras ismokti svetimos kalbos man prilygsta arba tinginystei/ nesugebejimui, arba saves primetimui kitiems ir kitos tautos nepagarbai/sumenkinimui. be to, tai ir neprotinga. kuo daugiau kalbu moki, tuo paprasciau gyventi.
Paslaptie, o po kokio maisto nori sekso? Tai yra po kokio maisto suvirškinimo?
Pavalgius bet kokio maisto, nuo kurio vaisinga kuri iš mano tautybių, aš irgi nenoriu sekso. Bet kai tai suvirškinama ir sudedama į spermą - tada taip.
Niekad apie tai nepagalvojau, bet po sekso lb.norisi ledų tokių patirpusių, arba torto arba pieniško šokolado...
Manau tai gali rodyti, kad turėtų būti nuo pieno vaisinga tautybė. Man po sekso norisi arba pieno gaminių, arba riebios kiaulienos arba riebios vištienos.
Anna, negaliu nustatyti jūsų tautybių bendravimo čia metu, nes, pirmiausia, nežinau ar jūs man rašote tiesą, o antra - geriau tai daryti jus maitinant ir žiūrint, kaip elgsitės po to.
gaila...
Kodėl gaila? Sunku bendrauti susitikus? Kai kurių dalykų be to - nesužinosi. Bet tai žinai. Aš tik patempiu, kad pažiūrėčiau, kaip į tai reaguosi.
liksim skendėti nežinomybėje ir kaskart, pažvelgusios į savo pasą, prisiminsim Enzi bei jo tautybių teoriją ir savęs klausim - tai kokios tos kitos mano tautybės
Jei tai atsibos - galėsi pakviesti mane papietauti.
Manau, žinau, koks skirtumas tarp mano vokiečių ir vokiečių nacių rūšies. Jie buvo taip vadinamos nusikaltėlių arba blogiečių rūšies. Ši rūšis kaip ir taip vadinama nenusikaltėlių arba geriečių rūšis yra visose tautose. Todėl manau, kad mano vokiečių tautybė yra gerosios rūšies, todėl aš niekada nebuvau už nacių elgesį, o prieš jį. Gal taip, o gal ir ne. Bet geriečiams reikia savų blogiečių kaip blogiečiams - geriečių.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Panos, kokiam velniui jus cia esate?