Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
na neblogai čia į temą " Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos" sakyčiau ...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
na neblogai čia į temą " Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos" sakyčiau ...
Paslaptie, apie ką tu? Sukonkretink, kol atsinešiu vinių.
Anna - ar tos netikėlės be žydų tautybės? Kažkas su jomis negerai.
Miražai - daug smagesnės už tas, kurios vadinamos karštomis, ar ne?
Mesje,
nedrįstu trukdyti valgyti deserto
Kur jis?
Buvau priverstas apšaukti pavadėją, kad pakartotinai atneša ne tuos patiekalus, ir bando mane klaidinti. Nesvarbu, koks kainų skirtumas - valgyti reikia savo maistą.
Prisėsite paragauti to, ką valgo žvalgai, Madam?
Mesje,
nesu madam, deja tą seniai supratote, kokia esu Jums netinkama šiuo aspektu:)
o ką valgo žvalgai? ir kam apšaukti padavėją? tai kas vakarienei? tikiuosi, ne aviena?
Ypač blogus - apšaukti tinkama. Rusijoje madam nebūna? Kaip gaila. O aš maniau - tai didinga šalis.
Kaip sužinosite, kas vakarienei, jei nusprendėte išeiti pro duris? Išeidama nepamirškite pasiimti meniu ir išsirinkite, kas jums patinka. Net jei to jums ir neatneš.
Mesje,
dėkui už Jūsų vaišingumą ir supratingumą
Malonaus tikusio vakaro ir lai rytas neskuba pažadinti virškinančiojo:)
Malonu pavaišinti pietumis, kurie nieko nekainuoja. Juk ne rytas jį pažadina.
Hm. Įdomi dama. Gal reiktų perduoti padavėjui, kad atneštų po vieną patiekalą? Kitaip jei vienas nepatinka - nevalgo ir to, kuris jai skanus.
Taip. Data teisinga. Ką bandysi žinoti apie širdžių berniuką?
bek is cia, kol ne velu. cia siaucia mrazmo epidemija. niu...nebent esi padavejas su baltu chalatu
Laimute,
manau, kad pabėgs - nes čia tiek miražų ir viražų, tiek veidrodžių ir smauglių, kad reikia turėti atitinkamų savybių, norint čia jaustis gerai. Pvz., būti tokiomis Moterimis kaip Laimutė ir Paslaptis Arba būti smalsia ir naivia, kaip aš
ieskau vaikinu nuo 31m 32m 33m
va kokios merginos dabar, iesko iskart triju, ir kad metu skirtumas butu. be rutinos. cia tik mes, romantiski senukai.. vienos visam gyvenimui
Laimute,
manau, kad pabėgs - nes čia tiek miražų ir viražų, tiek veidrodžių ir smauglių, kad reikia turėti atitinkamų savybių, norint čia jaustis gerai. Pvz., būti tokiomis Moterimis kaip Laimutė ir Paslaptis Arba būti smalsia ir naivia, kaip aš
man tai linksma, kitaip juk nepliurpciau cia
ieskau vaikinu nuo 31m 32m 33m
va kokios merginos dabar, iesko iskart triju, ir kad metu skirtumas butu. be rutinos. cia tik mes, romantiski senukai.. vienos visam gyvenimui
praktiska mergina
Šiandien 19:21 Aleksandras (32 m. Vilnius)
- Brangusis,aš niekaip neužmiegu...
- Nieko keista,blogis niekad nesnaudžia
uzvalgyk zuvu tauku)
Šiandien 15:36 Vardas (40 m. Vilnius
Женщины ждут принца на белом коне. Мужчины намного скромнее, им принцесса не нужна, им вполне достаточно служанки.
da da da :-)
įdomiausia, kad merginos, svajojančios apie princą, nesuvokia, kad save programuoja tarnaičių daliai...
nors iš kitos pusės, tarnystė - tai karališka meilės išraiška :-)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos