21

Re: Teko nusivilti meile?

kvaila taip sakyt, bet as jau koki tukstanti kartu girdejau sakant-dar nesutikai, dar palauk. bet teisingai sakoma, kas kantriai laukia, tas tikrai sulauks. ta mintim meiles atveju ir tegyvenu.

22

koii... teko nusivilt nuo tokio dunduko, kitaip sakant nuo kazanovos, tik lb dziaugiuosi, kad tai nebuvo meile, o tik laikinas susizavejimas smile

23

Teko nusivilt paciam... Nors ir kaip skaudu buwo.. Bet dbr pradedu suprast kad dar skaudziau buwo nuwilt viena zmogu... Kuris turejo tiek prisikentet.. Del ko as ziauriai gailiuos..Viska pakeisciau jai tik butume kartu..Bet yra kaip yra..Durniukas tada buwau ir pats nesupratau kad salia yra zmogus kuris viska atiduotu kad tik su manim butu... O man tik tralivali galwoj buwo hmm

24

taip ir man teko nusivilti..... bet bent jau suzinojau, kad vaikinas tikrai buvo nevertas mano meiles....

25

Elvyra, 23 wrote:

As tai visada sakau kad meile gyvoja tik 3 met.paskui tik pripratimas,po to pasiilgsti tos svaigynancios meiles ir jieskai jos:=(tada ir gaunasi neistikimybe

as taip nemanau,juk meile beribe jei ji tikra,ji neismatuota nei laiku nei erdve,nekekvienas zmogus gyvenime suranda ir patiria tikra meile..tj yra dovana kuri neisblesta ir nevirsta y prisirisima..tik reikia moketi ja issaugoti nes tj maza ugnele kuria bando uzpusti gyvenimo vejas..

26

:::140 as tos ir esu :::407:::426kas nori rimtos draugiste ka?:::450

27

Na as Elvyrai jauciu labiau protariu..Kad meile tik trumpai egzistuoja.. Supratau gal is to kad kai buni su savo panele laix nuo laiko viskas tampa kasdieniska ir nebetaip i ja ziuri kaip seniau.. Bet kai issiskiri ir vel pamatai tada viskas vel aukstyn kojom apsivercia ir atodo kaip as ja galejau paleist.. Jug ji tokia.. Mmmm... Tiesiog buwau jau ant tiek priprates kad jau nebesvarbu buwo kokia ji..Ir tai nera gerai manau..

28

1mas dalykas,kuris patwirtintas gyvenimo,tai kad niekada nebusi su tuo zmogumi kuri MYLI,visada gyvenimas taip padaro kad gyveni myledamas kita.....
2tras dalykas,Jei ir butum su tuo zmogumi,tai nesugebetum Jo islaikyti,nes per didelis demesys,pavydas,noras,tie dalykai greit isgaruoja....
3cias dalykas,pirmiausia sudejus siuos visus dalykus,reikia visada pirmiausia neteist kitu,o visada,visada pirmiausia pasiziuret y save,pagalvot ka?ka?tas zmogus tau reiskia ir viska supranti,renkiesi,mes neturime teises keist kitu,Jei jie to nenori,saule sviecia ne nakti o diena tai ir neisradinekim 2 kart dviracio,norai pildosi,bet juos reikia  pradet kurti nuo saves....

29

tikriausiai blogiausia tai kai viena karta tenka nusivilti skaudziai-pradedi nebetiketi ta meile, nors gyvenime atrandi ir kita meile ,bet poziuris jau kitoks i gyvenima, i meile ir vertinti pradedi kitas vertybes

30

pritariu tau aivarai kad meile ir nuoskauda tai drauges.....

31

teko ir nekarta.
neutral

32

niekada nebuvau pamilusi, tad ir meile nusivilti dar nespejau... bet butent tai man ir yra skaudziausia. kartais taip norisi pajusti ta jausma, bet...

33

Rita, 20 wrote:

niekada nebuvau pamilusi, tad ir meile nusivilti dar nespejau... bet butent tai man ir yra skaudziausia. kartais taip norisi pajusti ta jausma, bet...

nenusimink viskas dar tau pries akis, patikek, geriau nenorek nusivilti, nes tai tikrai skaudus dalykas, as tai iki siol tiksliai nezinau kas ta meile yra, ir koks tas jausmas, zinau daugiasia kas yra melas, iliuzija  ir netikrumas. niekam nelinkeciau tai suzinoti

34

Teko  nusivilti  žmogumi,  kuriuo  tikėjau,  su  kuriuo  būdama  pamiršdavau  visą  pasaulį,  nes  beprotiškai  jį  mylėjau.  Viskas  tada  atrodė  rožinėm  spalvom, nemačiau  net  didžiausių  ydų,  nors  aplink  visi  kalbėjo,  pasirodo  tiesą.....  Paskui  po  truputį  žaizdos  gyja  susižavi  kitu  žmogumi,  bet  bijai  atsiverti,  o  jeigu  ir  vėl  tas  pats? Va  ir  pradedi  tada  tą  meilę vertinti visai  kitaip,   ir  tą  žodį  vartoji  tik  tada,  kai  jausmai  nebetelba  tavo  širdyje  ir  pritrūksta  žodžių.

35

teisingai, fiziny skausma lengviau yra istverti nei sirdies, tokie nusivylimai tik dar labiau padaro zmogu abeingesny, uzdaresni, nes karta patyres skausma, nesinori ir vel tai patirti, juk karta nusidegines i karste gelezy pirsta antra karta nekisi smile

36

taigi... vis ta zmogaus gynyba... jei iskaudino, bijau... jei nuvyle, vel bijau... jei isdave, isduos-bijau... taip ir ismoksta sirdis "filtruoti" zmones ir atsargiau rinkti zodzius smile

37

na ir kas? sudina tema,juk kiekwienam isimylejus tenka nusiwilti ir likti iskaudintam,beje as del to pats kaltas nes nemokejau mylet,arba ta kuri mylejo mane atsirado per anksti,kai dar nebuwau kitos pamirses sad

38

tema be galo.Teko nusivilti vaikinais ir nuvilti juos,bet as manau,kad meile ir isimylejimas yra nesuderinami.meile,kaip kazkas cia rase,nematuojama nei erdve, nei laiku.O isimyleti galima kiekviena diena:)

39

iki sio karto tik as nuvildavau..todel taip paprasta viskas atrode..bet sutikau zmoguti kuris apverte mano pasauli aukstyn kojom..jo deka supratau ka reiskia gyventi..myleti..svajoti..ir kai viskas baiges..tuo lb mano pacios deka..uz ka turbut niekada sau negalesiu atleiti..supratau ka reiskia nusivilti..:(

40

Reiskia buvai labai stipri egojiste,ir i ji ziurejai netinkamai .....

O kaip atrodo tau ka jis galvojo visa ta laika...........