481

Re: Dvasinis tobulejimas

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51gsf5KEP4L._SX327_BO1,204,203,200_.jpg

482

Laimute wrote:

Ir sugebėk tu man taip...

tai va, Laimute, vyrai į forumą užsuka tik dėl Valdo, o Valdas - tik dėl jų :-)

483 (edited by Daktaras nuo varenos 2018-09-30 18:34)

Sulamita wrote:
Laimute wrote:

Ir sugebėk tu man taip...

tai va, Laimute, vyrai į forumą užsuka tik dėl Valdo, o Valdas - tik dėl jų :-)

man paprasiausiai idomu kokiu argumentu pateiks kvailys noredamas pateisinti savo kvailuma. jis rodo ta knyga kaip gyvenimo instrukcija, bet jei as paprasyciau pasakyti kokiame puslapije jo knygos mokslininkai patvirtina jo teorija, jis nesugebetu man pasakyti. jei skirstyti zmones rusimis "pagal Valda" tai jis butu Avinas ir beje is didziosios raides...

484 (edited by Sulamita 2018-09-30 18:40)

būtent, Dr from Varena, Valdas Jums yra įdomus :-) moterims sukelti vyrui susidomėjimą yra sunku, daug lengviau sukelti geismą, bet sudominti...

485 (edited by Daktaras nuo varenos 2018-09-30 18:46)

Sulamita wrote:

būtent, Dr from Varena, Valdas Jums yra įdomus :-) moterims sukelti vyrui susidomėjimą yra sunku, daug lengviau sukelti geismą, bet sudominti...

bet geismas maloniau uz susidomejima.  susidomejimas gali greitai praeiti. paprasiausiai su moterim sunku surasti bendru interesu. sakykim mano amziaus moteri pabandyk uzsodint ant keturacio, arba pasivazineti kartingu... o man tai idomu.

486

Sulamita wrote:

Valdas Jums yra įdomus

tiek pat kiek zologijos sode kalnu oziai

487 (edited by Sulamita 2018-09-30 19:00)

Daktaras nuo varenos wrote:
Sulamita wrote:

bet geismas maloniau uz susidomejima.  susidomejimas gali greitai praeiti. paprasiausiai su moterim sunku surasti bendru interesu. sakykim mano amziaus moteri pabandyk uzsodint ant keturacio, arba pasivazineti kartingu... o man tai idomu.

iš savo pažįstamų, Jūsų bendraamžių, neprisimenu nė vienos, kuriai tai nebūtų įdomu :-)
paprasčiausiai būtent Jūsų netraukia tokios moterys, nes gali paimti keturratį ir neatiduoti :-P

488

Human experiments. Tonight I gave a simple test to my brains. To choose between two types of proteins. Meat and skin. Chicken skin is about 13 g proteins per 100 g raw. Baked chicken legs with skin were prepared. The result: Brains took fats. And skin. Leaving muscle proteins untouched.

https://nutritiondata.self.com/facts/poultry-products/654/2

489

Valdas wrote:

Human experiments. Tonight I gave a simple test to my brains. To choose between two types of proteins. Meat and skin. Chicken skin is about 13 g proteins per 100 g raw. Baked chicken legs with skin were prepared. The result: Brains took fats. And skin. Leaving muscle proteins untouched.

as dabar suprantu kodel pasakiai kad jusu yra tik 2%. todel kad tokiu idiotu gamtoje nebuna. as taves prasiau pakopink kur mokslininkai patvirtina tavo teorija o tu visokias nesamones rodai. "ipatingai talentingu" paklausiu paprastai: gali parodyti ko prasau ar ne. jei negali tai viskas aisku su tavo smegenimis o jei gali as atsiprasysiu ir pripazinsiu kad klydau

490

Sulamita wrote:
Daktaras nuo varenos wrote:
Sulamita wrote:

iš savo pažįstamų, Jūsų bendraamžių, neprisimenu nė vienos, kuriai tai nebūtų įdomu :-)
paprasčiausiai būtent Jūsų netraukia tokios moterys, nes gali paimti keturratį ir neatiduoti :-P

realybeja daug sudetingiau, jei patinka vienas tai gali nepatikti kitas. tokiuose metuose sunku iseiti is komforto zonos ir nesinori kasko keisti

491

būtent, Daktare, būtent..
dėkui už sąžiningą atsakymą neišsisukinėjant :-)

492

Ar tu negali patvirtinti tos teorijos pats? Kodėl ieškai mokslininkų, kai gali juo pabūti tu? Ir sužinoti, atlikęs bandymą su savo smegenimis. Patirtis šiuo atveju daug vertingesnė už teorines žinias.

Kaip pasikeičia mėsos, odos baltymai ir riebalai toje temperatūroje per tą laiką, ir kur, kaip jie naudojami smegenyse, kad nuo jų priklauso smegenų protingumo skirtingumas.

Man labiau patinka fiziniai bandymai. Sužinojus rezultatą, iš esmės nesvarbu, kaip tai paaiškinti, nes žinoma, kad taip yra. Nors kartais įdomu ir sandara.

Structural change of heated animal proteins and fats. Ir. Usage of animal proteins and fats in human brain functioning.

493

Aš išėjau iš savo komforto zonos ir man tai labai patinka.

494

Valdas wrote:

svarbiausia nera parasyta niekur apie jokius genus nei kad ten mesa kazka tau padaro kad patiktu rudi arkliai vietoj baltu.

tipo sita eilute visiskai nieko nesako kazka random copy paste padare ir isivaizduoja kad kazka irode
autistas yra autistas nieko nepadarysi...

495

Kur buvo dede Stalinas kai atsirado Vladas.

496 (edited by Valdas 2018-10-01 15:37)

Svarbiausia, kad jūs abu durni. Tai man būtų iš ko pasijuokti, bet nejuokinga. Jis tikrai rusas? Ne totorių durnelis su čigonu komandoje? Bet kuriuo atveju. Liūdnas vaizdas.

Deivil. Jei aš autistas, tai tu beždžionė. Skaityk atidžiai. Turi rusų tautybę. Pavalgai pieno gaminių, kuriuos suvirškina ir kurių baltymus bei riebalus sudeda į spermos sudėtį. Ir visais atvejais (visais, kiek kartų bekartotum), seksualinė reakcija yra tik į rusų tautybės turinčias moteris, tas, kurios tinka daugintis, ir jų - taip pat. Pavalgius kiaulienos ar vištienos...reakcijos į rusų tautybės moteris, nėra (yra į kitas, turimas tautybes). Ką tai reiškia?

Be to. Ta pastraipa ne copy-paste, o aš ją vakar parašiau pats, nes pats atlikau tą bandymą.

Vargas su jumis.

497

Valdas wrote:

Svarbiausia, kad jūs abu durni. Tai man būtų iš ko pasijuokti, bet nejuokinga. Jis tikrai rusas? Ne totorių durnelis su čigonu komandoje? Bet kuriuo atveju. Liūdnas vaizdas.

Deivil. Jei aš autistas, tai tu beždžionė. Skaityk atidžiai. Turi rusų tautybę. Pavalgai pieno gaminių, kuriuos suvirškina ir kurių baltymus bei riebalus sudeda į spermos sudėtį. Ir visais atvejais (visais, kiek kartų bekartotum), seksualinė reakcija yra tik į rusų tautybės turinčias moteris, tas, kurios tinka daugintis, ir jų - taip pat. Pavalgius kiaulienos ar vištienos...reakcijos į rusų tautybės moteris, nėra. Ką tai reiškia?

Be to. Ta pastraipa ne copy-paste, o aš ją vakar parašiau pats, nes pats atlikau tą bandymą.

Vargas su jumis.

Puikus atsakymas...i desimtuka
Ir ka jus i tai,sudo bezdziones...? aaa..?

498 (edited by Valdas 2018-10-01 15:39)

Man reikia baigti dalyvavimą čia. Manau, tuo ir baigsiu, nes kokia prasmė. Geriau ką nors kita veikti, nei su jais susirašinėti. Arba nekreipti į juos dėmesio. Beje. Jei jie nebūtų apie mane negražiai rašę, nebūčiau ir aš. smile

499

ROMAS wrote:
Valdas wrote:

Deivil. Jei aš autistas, tai tu beždžionė. Skaityk atidžiai. Turi rusų tautybę. Pavalgai pieno gaminių, kuriuos suvirškina ir kurių baltymus bei riebalus sudeda į spermos sudėtį. Ir visais atvejais (visais, kiek kartų bekartotum), seksualinė reakcija yra tik į rusų tautybės turinčias moteris, tas, kurios tinka daugintis, ir jų - taip pat. Pavalgius kiaulienos ar vištienos...reakcijos į rusų tautybės moteris, nėra. Ką tai reiškia?

Vargas su jumis.

Puikus atsakymas...i desimtuka
Ir ka jus i tai,sudo bezdziones...? aaa..?

Tai kad jis pats pasake jog nedare copy paste ir parase pats ta pastraipa tai kokio velnio rase ja angliskai ir kodel paliko nuoroda i saltini?
autism is always autism.

Pavalgai pieno gaminių, kuriuos suvirškina ir kurių baltymus bei riebalus sudeda į spermos sudėtį. Ir visais atvejais (visais, kiek kartų bekartotum), seksualinė reakcija yra tik į rusų tautybės turinčias moteris

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLSHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTT

Visiskas bullshit.
Ir galima tai patikrinti moksliniu tyrimu vadinamu "apklausa" labai greitai.

Ar kas nors pavalges pieno gaminiu pradejo dairytis i rusus nuo to?
Tipo as zinau kad idiotiskas klausimas bet as idioto intelekta tikrinu.

500

Valdas wrote:

Man reikia baigti dalyvavimą čia. Manau, tuo ir baigsiu, nes kokia prasmė. Geriau ką nors kita veikti, nei su jais susirašinėti. Arba nekreipti į juos dėmesio. Beje. Jei jie nebūtų apie mane negražiai rašę, nebūčiau ir aš. smile

Nekreipk demesio.Tavo IQ zymiai aukstesnis uz ju,mintys tavo gilesnes,kalba zodingesne ir labiau argumentuota.Tavo oponentu lygis-tu durnas,ne tu durnas...jokiu argumentu tik isterija,lyg  prispaustu prie sienos priesmirtine agonija...