661

Re: Dvasinis tobulejimas

Eugi, psichiatrinėje būtum puikus pacientas.

662

Valdas wrote:

Tatarstano asilams aš nieko neįrodinėju. Tokie turi patys susirasti informaciją, kad įrodytų, jog nėra nevykėliai medžiotojai, nesugebantys sumedžioti grobio. Be to, tu ne mokslininkas, o asilas, todėl su tavim negalima elgtis kaip bendraujant su mokslininkai ar apie mokslą. Zoologijos sode niekas nemano, kad narvuose esantys padarai, yra verti rimtų diskusijų. Nes net pateikus informacijos esmės pradžią, pastebima akivaizdi atmetimu reakcija, todėl toliau nereikia nieko daryti. Tik pamėtyti sausainių ir eiti namo.

Viskas aisku.

Vladimir Pute is ieskok.lt neturi kiausu ir yra nevykelis nevertas vyro vardo.

663

Šitą frazę gali užsirašyti namie ant sienos virš savo lovos.

664

Valdas wrote:

Šitą frazę gali užsirašyti namie ant sienos virš savo lovos.

Man nereikia rasyt uzraso virs lovos kad tu pute.
As ir be jo zinau kad tu pute.

665

Apie save tai užsirašyk. Gali net persivadinti vietoj to durno vardo. Google, nevykėli, google.

666

kur va pats mato aiskiai supranta ir zino kad nera tokiu irodymu ir kad jo erezijos yra jo paties isgalvotos ir vistiek pysa prota meluoja kad ten yra tie straipsniai nematomi ir kad ale jis neissigalvojo xD.

Matos kad neturi ka veikt gyvenime.
Kazkoks kompleksu pilnas autistas.
Grynas z kartos special snowflake.

667 (edited by Valdas 2018-10-04 15:50)

Viskas yra internete, bet ar tu turi smegenų tai rasti, nevykėli vienakoji medžiotojau. O dar mane vadinai poetu. Visiškas beprotis.

668

Valdas wrote:

Viskas yra internete, bet ar tu turi smegenų tai rasti, nevykėli vienakoji medžiotojau. O dar mane vadinai poetu. Visiškas beprotis.

as googlinau ir ne karta ir nera tokios info.
Tai sakau surask uz mane.
Autiste

669

proto piseklis

670

Tai kaip tu ieškai, kad nerandi. Nemoki net google naudotis, tai apie ką su tavim 'kalbėti'? Eik atgal į narvą, o aš einu pirkti sausainių.

671

Su daugiau cukraus ar su mažiau?

672

Valdas wrote:

Tai kaip tu ieškai, kad nerandi. Nemoki net google naudotis, tai apie ką su tavim 'kalbėti'? Eik atgal į narvą, o aš einu pirkti sausainių.

Dolbajobe tu pute apistriedes
ka tu cia bandai apgaut as nesuprantu save ar mus?

Nera niekas is musu toks durnas kad tavo bullshit patiketi.
Tai ka tu sapalioji nera itraukta nei i mokyklos biologijos kurso programa, nei mano drauge studijuojanti biomedicina nesupranta wtf tu cia isvis kliedi.

Tiesa pasakius TAVO TEIGINIAI PRIESTARAUJA ESAMAM MOKSLUI
Niekas sito sudo be taves nezino. NIEKAS
Nei Daktaras is Varenos, nei Eugis, nei mano drauge studinanti biomedicina, nei as, nei Laimute, nei Kriste ar dar ten tos atrofuotos mociutes.  NIEKAS TAVES NESUPRANTA. NIEKAS NESPRANTA KA TU CIA NUSISNEKI

NERA GOOGLE TAVO AUTIZMO NEI VIENAM STRAIPSNYJE APRASYTA NEI LIETUVISKAI NEI ANGLISKAI

DURNAS TU
DUUUUUUURNAAAAAAS

673 (edited by Valdas 2018-10-04 19:10)

Beždžione, ramiai, ir ieškok straipsnių, kol rasi. Suprantu, kad sunku, nes esi durnas, bet pasistenk. Ir nesinervuok bei visi tie žodžiai nieko nereiškia. Jais galima apibūdinti nebent tave. Little tatarmonkey.

Žino. Jau seniai žino. Labai seniai. Čia tau užuomina. Gal padės.

6 žmonių rūšys.

Neieškok archeologijoje, nors rastum ir joje. Kiekvienas žmogus gimsta viena iš 6 rūšių. Visame pasaulyje, visose tautose, gyvena šių 6 rūšių žmonės, kurios sudaro visuomenės hierarchijos ir tarpusavio santykių struktūros pagrindą.

674 (edited by Daktaras nuo varenos 2018-10-04 19:21)

Valdas wrote:

Beždžione, ramiai, ir ieškok straipsnių, kol rasi. Suprantu, kad sunku, nes esi durnas, bet pasistenk. Ir nesinervuok bei visi tie žodžiai nieko nereiškia. Jais galima apibūdinti nebent tave. Little tatarmonkey.

Žino. Jau seniai žino. Labai seniai. Čia tau užuomina. Gal padės.

6 žmonių rūšys.

Neieškok archeologijoje, nors rastum ir joje. Kiekvienas žmogus gimsta viena į 6 rūšių. Visame pasaulyje, visose tautose, gyvena šių 6 rūšių žmonės, kurios sudaro visuomenės hierarchijos ir tarpusavio santykių struktūros pagrindą.

tik diskusijos eigoje pamaciau koks tu "atsokes".nera cia jokio mokslo ir tu ta puikiai supranti, bet tas "pseudo mokslas"  sukuria iliuzija kad tu kasko vertas. tikiuosi NTV neziuri? nes nenustebciau jei tu tiki i reptiloidus. tau nusispjauti i tai kad is taves tyciojasi - taip tu gauni demesio, nes jei cia taves nekalbintu demesi tu matytum tik is mamos.
P.S. tikiuosi niekada neturesi palikuoniu

675 (edited by Valdas 2018-10-04 19:30)

Nekliedėk, 'daktare'. Ar tu nematai, kad aš iš jų tyčiojuosi? Gaila man tavęs. Įdomu, nuo ko dabar taip sprogusios tavo smegenys.

676 (edited by Valdas 2018-10-04 19:37)

The 50 Most Influential Living Psychologists in the World
http://www.science.ucsb.edu/news/announcement/995

677

30 Most Influential Psychologists Working Today
https://www.bestmastersinpsychology.com/30-most-influential-psychologists-working-today/

678

The 30 Most Influential Industrial and Organizational Psychologists Alive Today
https://www.humanresourcesmba.net/30-most-influential-industrial-and-organizational-psychologists-alive-today/

679

Valdas wrote:

30 Most Influential Psychologists Working Today
https://www.bestmastersinpsychology.com/30-most-influential-psychologists-working-today/

ka ta nuoroda turetu reiksti?. tu net nemoki suformuluoti sakinio

680

30 Most Prominent Psychologists on Twitter
https://www.bestpsychologydegrees.com/posts/30-most-prominent-psychologists-on-twitter/