Re: Dvasinis tobulejimas
Ar turėčiau žinoti tai, ką žinau, ar tu daugiau nieko protingo negali parašyti? ;DDD
o jus kaska protingo cia paraset? gal nuoroda numeskit, nes tarp tiek jusu postu protingos mintys galejo nusimesti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Dvasinis tobulejimas
Ar turėčiau žinoti tai, ką žinau, ar tu daugiau nieko protingo negali parašyti? ;DDD
o jus kaska protingo cia paraset? gal nuoroda numeskit, nes tarp tiek jusu postu protingos mintys galejo nusimesti
Mano kariuomenės rūšis gali taip subalansuoti maistą, kad mafijos rūšis su visais daktarais abejose grotų pusėse - neras jokiose receptų knygose. ;DDD
o jus ir kariuomene turite. kas vadovauja? ne Napoleonas?
Tada kiekvienai tavo minčiai reikėtų nuorodos. ;DDD
o jus ir kariuomene turite. kas vadovauja? ne Napoleonas?
O daktaras - tai nuoroda į netinkamą elgesį? ;DDD
Tada kiekvienai tavo minčiai reikėtų nuorodos. ;DDD
vaikams gal jusu mintys ir atrodo protingos... atleiskite uz kritika.
Tada tavo mintys - net jiems nebūtų protingos. ;DDD
O daktaras - tai nuoroda į netinkamą elgesį? ;DDD
atlesiskite, mano IQ turbut per zemas, nesuprantu klausimo. ar cia ne klausimas?
Kaip matote - čia klausimas ir atsakymas viename. ;DDD
Kaip matote - čia klausimas ir atsakymas viename. ;DDD
tai jus netik maisto zinovas, bet dar ir kalbininkas. jusu rusies atstovai visi tokie gabus ar cia tik jus toks talentingas?
Viskas, daktare, turiu eiti. Teks užsiimti svarbesne veikla. Kaip sako: 'Miego trūkumas - iš bet kokio daktaro padaro ligonį'. ;DDD
tai jus netik maisto zinovas, bet dar ir kalbininkas. jusu rusies atstovai visi tokie gabus ar cia tik jus toks talentingas?
O jūs tik klausinėtojas ar ir bereikšmių teiginių teigėjas? ;DDD
is jusu didesnio ligonio jau nepadarys, galite nusiraminti
Žinai, kaip sako: 'Iš sveiko, ligonio nepadarysi'.;DDD
Žinai, kaip sako: 'Iš sveiko, ligonio nepadarysi'.;DDD
nepamirstam vaistu, du kart dienoje pries valgi
Nepamirškit. Aš tau priminsiu, jei kartais praleistum dozę. ;DDD
Nepamirškit. Aš tau priminsiu, jei kartais praleistum dozę. ;DDD
jus savo Napoleonui priminkit. nes teks jums perimt kariuomenes vadovavima
Savo kariuomenei aš vadovauju visada. O visai kariuomenei - tai piemenų darbas. ;DDD
Viskas, daktare, turiu eiti. Teks užsiimti svarbesne veikla. Kaip sako: 'Miego trūkumas - iš bet kokio daktaro padaro ligonį'. ;DDD
taip suprantu kad niekur eiti jums jau nereikia? norite man atverti savo čakras?
Akivaizdu, kad nesupranti. O taip veikianti galva - blogas vilko ženklas. ;DDD
Akivaizdu, kad nesupranti. O taip veikianti galva - blogas vilko ženklas. ;DDD
jus atsipalaiduokite, labai jus isitempes, jauciu negatyva. atsipalaidavote? pagal fengšui tai labai svarbu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Dvasinis tobulejimas