Re: Visa tiesa apie FOREX
pirkit usd jpy..menesinis grafikas tobulas..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Visa tiesa apie FOREX
pirkit usd jpy..menesinis grafikas tobulas..
Sveiki.Kas galetu pakomentuoti apie XTRADE?Vienas naujokas investavo ~12000€ ir per 3 savaites liko basas
Stai kaip reikia skalpinti Forex, per 12 men, tik 2 nuostolingi menesiai https://www.myfxbook.com/members/andriisv/mt4-11036682/1565457
Keli patarimai naujokams.... 95% tikimybe, kad prarasi visa savo kapitala per metus ar greiciau.... Jeigu neprekiauji FOREX ,,Full-time" galvoji, kad atidarysi viena sandori ryte kita, po darbo, ar suderinsi su dieniniu darbu, tada geriau mesk, sutaupysi pinigu ir laiko arba susirask profesionala ir investuok pas ji, jeigu priima....
Sveiki.Kas galetu pakomentuoti apie XTRADE?Vienas naujokas investavo ~12000€ ir per 3 savaites liko basas
Truputi pagooglinus regis tai nėra naujas brokeris, tačiau nėra ir senas. Veikla nuo 2010metų. Jei būtum išsamiau pakomentavęs dėl ko liko basas, būtų galima pakomentuoti kažką, tačiau regis neieškai atsakymų, o ieškai tik kas patvirtintų tavo paties nuomonę, kuri veikiausia yra prieš forex.
ka galvojat apie kita savaite? net ispejimai parejo del britu referendumo, kelia marzas tas visokias... prekiaut neprekiaut kita savaite? ![]()
Nežinau kas bus ir realiai man nelabai yra skirtumas kas bus, nors iš britų pusės jiems tikrai apsimokėtų paliktu euro zoną ir jei būčiau britas, tikrai balsuočiau už Brexit. Vieni sako tai euro žlugimo pradžia, jei su laiku biurokratija nebus sumažinta, tai galbūt ir žlugs euras, o dabar spėlioti nesiryšiu. Nors ateinančias 2 savaites rinka tikrai gali būti labai nestabili, nes niekas nežino nei kas bus, nei kaip tai kas bus, įtakos rinką. Siūlyčiau neprekiauti visai.
o as norejau stai ka paklausti. pvz yra 4 birzos. Niujorko Maskvos Londono ir Tokyo kartais ju veikimo valandos persidengia kartais neveikia nei viena birza ir rinka buna uzdaryta. pvz uzsidare Niujorko birza penktadieni 23 val su tam tikru eur/usd kursu. tai klausimas koks bus kursas Tokyo birzoje pirmadieni 2 val nakties kai ji atsidarys? ar prekyba prasides nuo to kurso su kurio uzsidare penktadieni Niujorko birza ar kiekviena birza turi savo atskira kursa? gal del to ir buna kurso suoliai
Nežinau kas bus ir realiai man nelabai yra skirtumas kas bus, nors iš britų pusės jiems tikrai apsimokėtų paliktu euro zoną ir jei būčiau britas, tikrai balsuočiau už Brexit. Vieni sako tai euro žlugimo pradžia, jei su laiku biurokratija nebus sumažinta, tai galbūt ir žlugs euras, o dabar spėlioti nesiryšiu. Nors ateinančias 2 savaites rinka tikrai gali būti labai nestabili, nes niekas nežino nei kas bus, nei kaip tai kas bus, įtakos rinką. Siūlyčiau neprekiauti visai.
kai paskelbe apie Brexita as prognozavau kad svaras brangs euro atzvilgiu taciau ivyko atvirksciai ir mano prognozes nepasitvirtino ir eur/gbp kursas krito nuo 1.30 iki 1.18 nors gal kazkas is to ir uzdirbo. kadangi turiu santaupu svarais tai labai stebiu svaro kursa
Jei nueisi į forexfactory ten rasi sesijas ir gražiai atvaizduotos, kada jos susikerta, kokios valandos. Yra Sidnėjaus sesija, tada Tokijo, Londono ir New Yorko.
Po savaitgalio rinka gali atsidaryti su dideliais tarpais, taip būna gana dažnai per didelius įvykius, kaip pvz. Brexit referendumas vyko savaitgalį, o pirmadienį atsidarė su dideliais tarpais. Per savaitgalį palikti atidarytus sandorius yra pavojinga, nebent jie yra ilgalaikiai sandoriai, tai yra kelių mėnesių ar net metų, nes rinkos chaosui nuslūgus, kursas dažnai grįžta.
Sveiki, prikeliu seną temą, nes noriu paklausti ar esate kas bandę "Copy-Trading" strategiją? Atrodo visai patraukliai, radau informaciją čia - https://www.kaip-uzsidirbti.lt/forex-prekyba/, bet nežinau ar verta invesuoti?
Sveiki, prikeliu seną temą, nes noriu paklausti ar esate kas bandę "Copy-Trading" strategiją? Atrodo visai patraukliai, radau informaciją čia - https://www.kaip-uzsidirbti.lt/forex-prekyba/, bet nežinau ar verta invesuoti?
investuokit jeigu norite man jusu pinigu negaila
Man rodos, artėja metas, kai bus labai aiškūs judėjimai...
Man rodos, artėja metas, kai bus labai aiškūs judėjimai...
taip kovo menesi per Brexita bus judejimai. taciau brokeriai sverta sumazins arba vieno punkto verte irgi sumazins
Taip bus judėjimas kaip buvo ir prieš referenduma tada visi britai ruošėsi atostogu "važiuoti" į europa ir visiems labai reikėjo euru skubiai šiandien arba niekada.Išaušus pirmadieniui supratom kam taip reikėjo.
P.s.Stebina tik konstantino nuomonė apie forex kai prieš penkis metus sakiau kad tai vagiu platforma jis man irodinėjo priešingai.
kiek cia zinovu ir visi expertai...tik kaip sedit siknoi taip ir toliau sedit ...nu nu
žinai yra anekdotas kad tas kuris neperka teleloto išlošia kiekviena diena po eurą.Su forex tas pats beje jau yra kitu platformu panašaus turinio ir siekiu -vilioti iš lengvatikiu pinigus.
nu ka pasakysit? 
manau kad reikia imti pelna ir varyt gerti
nu ka pasakysit?
manau kad reikia imti pelna ir varyt gerti
dar manau ner ko skubet ![]()
nu mazdaug va taip veiksmas vyksta
Diskusijų forumas → Įvairūs → Visa tiesa apie FOREX