Re: Ar bandėt grupinis?
kiek daug šmaru čia, kurias perturejo net grupem. Tikiuos jos nuolat bus vienišos, kad vyrai sužinoje praeiti pasiustu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar bandėt grupinis?
kiek daug šmaru čia, kurias perturejo net grupem. Tikiuos jos nuolat bus vienišos, kad vyrai sužinoje praeiti pasiustu
kolektyvinis onanizmas
Bandžiau.grupinis.lt. Daug gerų pasiūlymų
Taip teko bandyt grupini sex...
Butu visai gal faina kada isbandyti tai;-]
Kodėl dauguma vyrų MVM nori? Man sunku įsivaizduoti scenarijų kai vieną užėmęs normaliai, kurią vietą kitai reikia bučiuot kad nenuobodžiautų? O jei antrą su pirštais, tai geriau jau po vieną. Nupasakokit standartinį scenarijų kas MVM mėgstat. Kas nebandėt, bet norėtų, kaip tą įsivaizduoja. P1Z1ALA1Ž1AM5 gal tai ir patiktų.
ESU NEKOMPLEXUOTAS ZOGUTIS..BE GRUPINUKO NET NEISIVAIZDUOJU PILNAVERCIO SEXO!!TODEL TUO VISADA UZSIEMIAU IR UZSIIMINESIU ATEITYJE..! O TIEMS KURIE BANDO JUODZIAUSIOMIS SPALVOMIS APIE MUS KALBETI SIULYCIAU ZIURETI SAVO 'SUBINES',IR PAGALVOTI APIE TAI,AR JUSU ANTROSIOS PUSES KARTAIS GRUPINUKO NEDARO JUM TO NEZINANT,NES TAIP TIKRAI DAZNAI BUNA KUOMET PARTNERIAI NESUSIKALBA SEXO KLAUSIMAIS..TAD ...
Prisigaudysit puokste ligu, tai ir bus jums grupinis...
Kuri nors ir bande neisdrys is merginu pasakyt.
Vyrams tai aktualu.Moteru manau mazai tokiu.
prisiregistruok sex pazintyse ten tokiu labai daug ir vakarelius daznai rengia
Grupinis 3se dsr dar.... Grupinis daugiau.. Jau mandavoškės.... Herpis..... Klamidija..... Raupsai
ir ka kiekvienam savo
Tuu Lindai ir DZIPUU Temoj 4x4 Ziema Butini ir Meilejj Kelmuu Nematyt po Balta Zemele
:pp ))))))
Moterys nelinkusios dalintis, ypač lietuvaitės Tad kam pasisekė, tam pasisekė
Žinoma bandžiau, neslėpsiu jausmas kur kas kytoks, kas nebandė niekad nesupras. Ir nereikia sakyt kad čia vyram labiau, pasitaiko ir tokiu, kuriom labiau norisi dviejiu nei vieno vyro
Aisku
Tai gi kas bandet grupini - pliusai, minusai, ar kartotumet?
Taip buvo toks reikaliukus,asmeniskai man tai buvo kazkas tokio vauu,galvojau kad papuoliau i roju, su mielu noru tai bandyciau ir bandyciau
Moralinis bankrotas tesiasi
Mat kaip
Taip, bandėm, smagu.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar bandėt grupinis?