121

Re: Ką aš sužinojau apie meilę

Be abejo. Reikia kalbėtis, derintis. Atvirai, nuoširdžiai bendraut, vienas kito nespaust, atleist, taikytis.Tai nėra paprasta, ne visada pavyksta, bet toks tas gyvenimas.

122

Taip. O pastebėjau, kad meilė poroje labai skiriasi, nes yra: meilė iki sekso ir meilė su seksu. Sakyčiau, kad meilė iki sekso yra tikra, nuostabi meilė, o meilė su seksu yra meilė ir kančia. Ar ne?

123

Mano patirtyje tikrai ne. Meilė yra visapusiška.

124

Valdas wrote:

Taip. O pastebėjau, kad meilė poroje labai skiriasi, nes yra: meilė iki sekso ir meilė su seksu. Sakyčiau, kad meilė iki sekso yra tikra, nuostabi meilė, o meilė su seksu yra meilė ir kančia. Ar ne?

nea meile su seksu tai  aistra)

125

Konstantinas wrote:
Valdas wrote:

O kodėl ji neša liūdesį ir skausmą? Kaip mes mylim, kad taip būna?

nes mes mylim bet musu niekas nemyli

Kaip suprasti mes mylim, o mūsų niekas nemyli. Ką turi galvoje?

126

Valdas wrote:

ta ir turiu kad zmones savanaudiski ir nemyli vienas kito

127 (edited by Valdas 2022-03-16 21:06)

Konstantinas wrote:
Valdas wrote:

nea meile su seksu tai  aistra)

Gerai, aistra. Meilė, pavirtusi sekso troškimu. Kuri meilė patinka labiau? Pradinė be sekso, ar su?

128

Lyčių trauka užprogramuota. Meilė su sex, puikus dalykas.

129

Konstantinas wrote:
Valdas wrote:

ta ir turiu kad zmones savanaudiski ir nemyli vienas kito

Tu teisus.
Reikia norėti mylėti, galvoti, kad tikslas yra mylėti tą žmogų, elgtis taip, kad tam žmogui būtų gerai. Bet tai turi suprasti abu žmonės.

130

Aš renkuosi meilę be sekso. Man ji ideali. Joje yra tik meilė. O kai yra seksas dėl sekso, dėl jo stipraus malonumo poveikio, noras mylėti pavirsta noru mylėtis, nes tai svarbiau. Todėl neišpakuota dovana, išpakuojama tik šventės (apvaisinimo) proga, man, yra gražiausia.

131

Kaip mylėjimęsi. Vieni mylisi dėl savęs. Tai duoda blogus rezultatus, nes neįgyvendinami kito žmogaus poreikiai. Kiti mylisi dėl partnerio/ės patenkinimo, dėl abiejų. Toks elgesio būdas gali būti ir bendravime.

132 (edited by Ieva 2022-03-16 21:25)

Nebent ta išrinktoji dar nepatyrus lytinių santykių.
Kitaip partnerio susilaikymas jai bus kančia...

133

Konstantinai, koks tavo atsakymas apie meilę be sekso ir su?

134

Kodėl kančia? Juk ji su juo to nedarė, todėl jos galvoje to nėra. Jos galvoje seksas su kitais. Gal tai praeitų ir ji nurimtų bei imtų mylėti, o ne stengtis gauti dar sekso, tik su kitu?

135

Pažinęs intymius santykius žmogus pasikeičia, kita kokybė. Tai nauja sąvastis ir ji reikalauja išpildymo.

136

Mano galva irgi pilna prisiminimų apie seksą, bet manau, kad ta filmografija nustos suktis po kurio laiko, nesimylint, nes smegenys prisitaikys prie kitokio bendravimo, be sekso, ir galvos apie jį, nes tai bus aktualu kasdienybėje. Be sekso, nereiškia be intymumo. Su.

137

Neįsivaizduoju intymumo be sex.

138 (edited by Valdas 2022-03-16 21:47)

Pripratai prie 'blogo' gyvenimo. Intymumas be sekso yra labai malonus. Bendravimas galvomis vietoj tarpkojų, tik švelniai jaudinant.

139

Man tai būtų kankynė. :::001

140 (edited by Valdas 2022-03-16 21:56)

Laikas lavinti protą, o ne skandinti jį sekso transe. Laikas mylėti savo protą. Mylėti gyvenimą ir save, mylinčiu protu, nesusprogdintu dopamino bombomis. smile