Re: Ką aš sužinojau apie meilę
Be abejo. Reikia kalbėtis, derintis. Atvirai, nuoširdžiai bendraut, vienas kito nespaust, atleist, taikytis.Tai nėra paprasta, ne visada pavyksta, bet toks tas gyvenimas.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką aš sužinojau apie meilę
Be abejo. Reikia kalbėtis, derintis. Atvirai, nuoširdžiai bendraut, vienas kito nespaust, atleist, taikytis.Tai nėra paprasta, ne visada pavyksta, bet toks tas gyvenimas.
Taip. O pastebėjau, kad meilė poroje labai skiriasi, nes yra: meilė iki sekso ir meilė su seksu. Sakyčiau, kad meilė iki sekso yra tikra, nuostabi meilė, o meilė su seksu yra meilė ir kančia. Ar ne?
Mano patirtyje tikrai ne. Meilė yra visapusiška.
Taip. O pastebėjau, kad meilė poroje labai skiriasi, nes yra: meilė iki sekso ir meilė su seksu. Sakyčiau, kad meilė iki sekso yra tikra, nuostabi meilė, o meilė su seksu yra meilė ir kančia. Ar ne?
nea meile su seksu tai aistra)
Valdas wrote:O kodėl ji neša liūdesį ir skausmą? Kaip mes mylim, kad taip būna?
nes mes mylim bet musu niekas nemyli
Kaip suprasti mes mylim, o mūsų niekas nemyli. Ką turi galvoje?
Kaip suprasti mes mylim, o mūsų niekas nemyli. Ką turi galvoje?
ta ir turiu kad zmones savanaudiski ir nemyli vienas kito
Valdas wrote:Taip. O pastebėjau, kad meilė poroje labai skiriasi, nes yra: meilė iki sekso ir meilė su seksu. Sakyčiau, kad meilė iki sekso yra tikra, nuostabi meilė, o meilė su seksu yra meilė ir kančia. Ar ne?
nea meile su seksu tai aistra)
Gerai, aistra. Meilė, pavirtusi sekso troškimu. Kuri meilė patinka labiau? Pradinė be sekso, ar su?
Lyčių trauka užprogramuota. Meilė su sex, puikus dalykas.
Valdas wrote:Kaip suprasti mes mylim, o mūsų niekas nemyli. Ką turi galvoje?
ta ir turiu kad zmones savanaudiski ir nemyli vienas kito
Tu teisus.
Reikia norėti mylėti, galvoti, kad tikslas yra mylėti tą žmogų, elgtis taip, kad tam žmogui būtų gerai. Bet tai turi suprasti abu žmonės.
Aš renkuosi meilę be sekso. Man ji ideali. Joje yra tik meilė. O kai yra seksas dėl sekso, dėl jo stipraus malonumo poveikio, noras mylėti pavirsta noru mylėtis, nes tai svarbiau. Todėl neišpakuota dovana, išpakuojama tik šventės (apvaisinimo) proga, man, yra gražiausia.
Kaip mylėjimęsi. Vieni mylisi dėl savęs. Tai duoda blogus rezultatus, nes neįgyvendinami kito žmogaus poreikiai. Kiti mylisi dėl partnerio/ės patenkinimo, dėl abiejų. Toks elgesio būdas gali būti ir bendravime.
Nebent ta išrinktoji dar nepatyrus lytinių santykių.
Kitaip partnerio susilaikymas jai bus kančia...
Konstantinai, koks tavo atsakymas apie meilę be sekso ir su?
Kodėl kančia? Juk ji su juo to nedarė, todėl jos galvoje to nėra. Jos galvoje seksas su kitais. Gal tai praeitų ir ji nurimtų bei imtų mylėti, o ne stengtis gauti dar sekso, tik su kitu?
Pažinęs intymius santykius žmogus pasikeičia, kita kokybė. Tai nauja sąvastis ir ji reikalauja išpildymo.
Mano galva irgi pilna prisiminimų apie seksą, bet manau, kad ta filmografija nustos suktis po kurio laiko, nesimylint, nes smegenys prisitaikys prie kitokio bendravimo, be sekso, ir galvos apie jį, nes tai bus aktualu kasdienybėje. Be sekso, nereiškia be intymumo. Su.
Neįsivaizduoju intymumo be sex.
Pripratai prie 'blogo' gyvenimo. Intymumas be sekso yra labai malonus. Bendravimas galvomis vietoj tarpkojų, tik švelniai jaudinant.
Man tai būtų kankynė.
Laikas lavinti protą, o ne skandinti jį sekso transe. Laikas mylėti savo protą. Mylėti gyvenimą ir save, mylinčiu protu, nesusprogdintu dopamino bombomis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką aš sužinojau apie meilę