Re: Kaip išjungti poreikį
ziurint ko sieki ar gyvent ilgai ir nelaimingai ar trumpai bet crazy ir laimingai
gal abstinentai manau ilgiau turetu gyventi, bet tarp kunigu nepastebejau kad labai ilgaamziai butu.
Nebent smauko paslapcia
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip išjungti poreikį
ziurint ko sieki ar gyvent ilgai ir nelaimingai ar trumpai bet crazy ir laimingai
gal abstinentai manau ilgiau turetu gyventi, bet tarp kunigu nepastebejau kad labai ilgaamziai butu.
Nebent smauko paslapcia
Ilgai ir laimingai daug geriau nei trumpai ir laimingai. Tai tik viena dalis. Kritinė dalis yra maisto sveikumas, gyvybiškai būtinų medžiagų, kiekvienos iš jų trūkumo nebuvimo kontrolė maistu ir papildais bei maksimalus nuodų išvengimas, o gal ir regeneracija badavimais kas kažkiek laiko, ir kitos žinios, tokios kaip įdomus mokslas iš mokslininko David Sinclair atradimų ilgaamžiškumo tema.
labai daug laimes ten jau tos kai buni 100 metis
nu realiai sakyk tu man ka nori man reikia linksmybiu ka as padarysiu, nu man patinka linksmintis
man visko atsisakyt butu kancia dabar, o man nepatinka kancia man patinka linksmybes
Priklauso nuo to, kokią sveikatos būklę pavyksta turėti tuo metu. Gali būti daug laimės, o gali ir nebūti. Kai kurie vyrai ir vaikų dar susilaukia iš tos laimės.
tai treniruokis koki futbola, gal dar isbegsi uz koki madrido reala kol sueis 100tukas tau.
ronaldo nuo 10 kokiu pradejo ir 19 atejo i rinktine, o tu ziurek kokius 70 metu dar turi tikslui pasiekti, o po to dar 50 metu profesionaliai galesi zaisti.
Optimistinės linksmybių haliucilinacijos pas tave tuomet, jei nesveiki dalykai, vedantys į ligas ir mirtį, yra tavo linksmybių programos dalis.
Frenkai, jau apie futbolą tai užmigo tavo smegenys. Matai, kam ko reikia, tą ir daro. Ar man reikia futbolo, ar sveikų čiurnų? Renkuosi čiurnas.
as einu i mirti su sypsena ir polekiu o tu vengi mirties ir todel esi nelaimingas
blyn man atrodo as katik supratau kad tu labai bijai mirti, tai is tiesu yra baisu
Aš esu laimingas. Tik man patinka kautis su mirtimi, o ne eiti mirti, pasidavus ar padedant mirčiai, save pribaigiant kaip nors daugiau mažiau pastebimai.
realistas besikaunantis su mirtimi
cia galima donkichoto pratesima daryt gera minti davei iseitu gera komedija
Tik realistai ir gali kautis su mirtimi. Optimistai miršta aklai.
nu suprast as jau pradedu tavo pasauleli, tau labai svarbi mirtis, ji tave ant tiek uzvaldziusi kad negali apie ja negalvoti man kai ji nera idomi tai ir mirsiu turbut su ja nesusipazines
Tai visiems suprantama, kad visi miršta, bet man labai įdomu perprasti gyvenimo kintamuosius, nuo kurių priklauso mirties valdymas. Man tai įdomus mokslas.
Aš galvoju apie gyvenimą, o ne apie mirtį, bet tu kai apskritai nelabai galvoji, tai suprantama, kad tau keista ne tiesiog pasileisti pasroviui įkritus į upę, o plaukti ja laivu.
as galvoju kol esu o kai nebusiu tai ir negalvosiu simple as that
now try to make my life harder like yours i will listen to your problems carefully
Šia prasme nelabai galvoji.
mirties prasme nelabai mastau
mastau vadinasi esu :DD
tai cia tavo bedos ne mano
neuzsiciklink
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip išjungti poreikį