Ieva wrote:Best In The World wrote:tu paimi vienetus moteru koki 1% ir pagal ta 1% sprendi apie visas.
99% moteru siandien yra arba slapcia arba akivaizdziai kekses.
Ner apie ka kalbet.
Nesąmonė, perdėtai reaguojat, todėl tikrai nėra apie ką kalbėt.
Taip tavo sovietmeciu nuomone tikrai yra teisingesne nei siandienos statistika..
Butent tavo karta, mano tevu karta ir sup*so viska.
Mano seneliai ir proseneliai tavo tevai ir prosneleiai turejo normalius santykius ir normalu gyvenima.
Tada atejo jusu karta visko sunaikino isniekino su durnom idealogijom ir dabar mano karta kencia.
Nes jusu karta skyresi ir skyrybas laike norma, ko pasekoje kaip niekad anksciau daug vienisu motinu, kurios augina vaikus be tevo auklejimo auga istizeliais ir keksemis, jus tos kartos kurios sukure interneta ir soc tinklus ir davet ir duodat savo vaikams nuo ankstyvo amziaus del ko mano karta degeneruoja.
Ir kas jau kas bet is tavo vertybiu Ieva is to ka atsimenu visi tie "gejai gerai" "meile svarbiausia" "laime svarbiausia" tai atsakomybe ne tik tavo kartai bet ir tau asmeniskai krenta. Matricoj gyveni, jei angliskai suprastum suprastum kad dabar vyksta masinis informacijos karas, puse youtube trendiskiausi video yra podkastai ir kalbos apie feminizma i moteru nubukejima, daugiau kaip puse vakaru valstybiu kelia aliarma del skyrybu ir vyru pasitraukimo, atsisakymo tuoktis, grynai matos kad tu realiai neapsiskaicius sita tema. Atsidaryk google pasidomek kas daros su seimom, su santuokom ir su moterim.
Buvo iskelta net labai idomus faktas, kad twitter socialiniame tinkle yra teroristiniu paziuriu grupuotes kurios skleidzia neapykanta ir grynai yra suinteresuoti zudyti ir ju niekas neliecia, taciau kazkas kazka parase tame tinkle pries moteris ir visai cenzuriskai ir buvo uzblokuotas. Mes gyvenam laikuose kur moters nebegalima kritikuoti niekaip. Yra istisi youtube kanalai, kuriuose vyras tiesiog vaiksto su mikrofonu ir kalbina moteris apie ju poziuri apie feminizma, zmones pinigus is to daro, tai yra masine vakaru problema, kad moterys tapo kurvom. Ir cia ne varymas ar perdejimas objektyvi realybe. Jei tu tuo netiki tai yra tavo samoningas atsakymas matyt tikrove ir gyvenimas burbule.