Topic: Kaip dažnai mylitės?
Pasidalinkite savo esamu ir norimu sekso dažnumu.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kaip dažnai mylitės?
Pasidalinkite savo esamu ir norimu sekso dažnumu.
kasdien kol stovi
Labai konservatyvūs žmonės, nenori apie tai atvirauti. Kas dieną - tai max power. Stovėti turi visą gyvenimą. Aš tai sumažinau iki du-tris kartus per savaitę, bet kadangi panašu, jog radau priežastį besaikio sekso, gali būti, kad pavyks sustabdyti seksą dėl ne vaikų turėjimo. Greit bus aišku, ar receptas - visą laiką veiksmingas.
O kaip dažnai mylisi Putinas? Reiktų sužinoti šią svarbią informaciją ir sekti sektinu pavyzdžiu.
Valdai su kuo myliesi? merga susiradai?
as tai vakar pas elitine buvau. truputi euru palikau
Valdai su kuo myliesi? merga susiradai?
Turiu mergą 3 metus, prieš tai kitą, prieš tai dar kitą ir taip toliau. Jei neturėčiau, mylėčiausi su visom kaimynėm, kurios duotų. Reikia pagalvoti, ar didelė įvairovė nėra daug sveikiau.
Neteisingai darai. Leisk, kad tau mokėtų.
o kaimynes duoda? davaj surengiam orgija
Nesu mylėjęsis su moterim už pinigus. Bet man patinka, kai man siūlo, pakalbam apie ką nors. Reiktų pabandyti. Ar geriau mylėtis už pinigus nei su ta pačia poroje?
o kaimynes duoda? davaj surengiam orgija
Neduoda, kol aš su savo myliuosi. Orgija būtų jėga.
kaip cia pasakius. uz pinigus gali isbandyti tai ko tavo merga nemoka arba nenori daryti arba ko tavo merga neturi. be to elitines jos kursus baigusios jos viska zino kaip ka su tavim daryti
Konstantinas wrote:as tai vakar pas elitine buvau. truputi euru palikau
Išmokys tave Laimutė, kaip būti patenkintu ir dar turtingesniu. Bet reikia ir duoti, ne tik imti.
kaip cia pasakius. uz pinigus gali isbandyti tai ko tavo merga nemoka arba nenori daryti arba ko tavo merga neturi. be to elitines jos kursus baigusios jos viska zino kaip ka su tavim daryti
Kiek už elitinę 2 valandom? Aš mylėčiausi su jom, nes jos visada duoda, kai dirba, ir neknisa smegenų. Nors man tai nepatinka. Man jų būna gaila, todėl įsijungia motiniški jausmai. Man norisi jas mylėti, jomis rūpintis. Tai nesuderinama su seksu, kurio joms ir taip per daug.
150-300 eur/val bet relaxas visiskas
Laimutė wrote:Konstantinas wrote:as tai vakar pas elitine buvau. truputi euru palikau
Išmokys tave Laimutė, kaip būti patenkintu ir dar turtingesniu. Bet reikia ir duoti, ne tik imti.
Lyg jūs to nežinotumėt.... Berniukai eskortiniai
Kažkada reiks bandyti.
Tai visai nebrangiai.
Laimute, parašyk savo dažnumą. Esamą ir pageidaujamą, jei nesutampa.
Konstantinai, ar buvai Las Vegase?
Konstantinai, ar buvai Las Vegase?
nea o ka ten mergu yra?
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kaip dažnai mylitės?