You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 14 15 16 17 18 … 29 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Alegra
- Forumo Legenda
Re: visureigiai
Konstantinas wrote:Laimutė wrote:Konstantinas wrote:Dortmund Westfallenhalle? Ar Hannover ZAG Arena? Tai netingejai varyti taip toli? Rytoj Schwerine koncertuos
ZAG Arenoje. Man keli žingsniai iki jos.
Tai kad ten ji am Freitag koncertavo o vakar buvo Samstag ar man jau visos dienos susimaišė galvoj?)
Man labai patinka tave klaidinti... O juk gali būti, kad aš LT gyvenu ar dar kur nors kitur....
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Laimutė wrote:Konstantinas wrote:Laimutė wrote:ZAG Arenoje. Man keli žingsniai iki jos.
Tai kad ten ji am Freitag koncertavo o vakar buvo Samstag ar man jau visos dienos susimaišė galvoj?)
Man labai patinka tave klaidinti... O juk gali būti, kad aš LT gyvenu ar dar kur nors kitur....
Negyveni tu LT) tu tupi Vokietijoje su nemylimu vokietuku. Tikrai regionas Hannover.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Laatzen, Dohren-Wulfel, Bemerode kazkur is tenai Laimutė. O jeigu uzgooglinti ar ten yra Kia salonu galima net atsekti kur ji masina pirko. Nes vokiečiai jie tingus jie nevaziuos i salona kitam miesto gale dažniausiai kur gyvena ten ir perka. Ir tokiu būdu naudojant socialinę inžineriją mes viską sužinosime apie Laimute)
304 Reply by Alegra 2022-11-13 17:01 (edited by Laimutė 2022-11-13 17:04)
- Alegra
- Forumo Legenda
Konstantinas wrote:Laatzen, Dohren-Wulfel, Bemerode kazkur is tenai Laimutė. O jeigu uzgooglinti ar ten yra Kia salonu galima net atsekti kur ji masina pirko. Nes vokiečiai jie tingus jie nevaziuos i salona kitam miesto gale dažniausiai kur gyvena ten ir perka. Ir tokiu būdu naudojant socialinę inžineriją mes viską sužinosime apie Laimute)
Tik nepersistenk . Seklys morka. O gal aš visai ne Kia pirkau. Gal išvis mašinos neturiu.... Gal netgi visai viena gyvenu kažkur po tiltu . Arba kalėjime sėdžiu..., O gal invalidų namuose ??? Gal aš net ne moteris...
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Tai mes tave kalėjime aplankysime ir po tiltu aplankysime)
- Alegra
- Forumo Legenda
Konstantinas wrote:Tai mes tave kalėjime aplankysime ir po tiltu aplankysime)
Kaip miela
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Alegra
- Forumo Legenda
Ne žiemą, o tik dvi naktis. Aš dabar Pragoje. Viešbučio garaže mano mašiniukas. Poryt važiuojam į Austriją.
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Laimutė wrote:Prašau neiškraipyti vardo . Jo, paslėpiau, privažiavus prie lifto, įvažiavau, nukėlė į požeminį garažą ir stovi dabar saugiai ir sausai
Nu ir kaip davaziavot nuo Hanoverio iki Prahos? Ir netingite žiema kazkur bastytis. Via Carolina per Niurnberga i Prahą. Senovinis karalių kelias
- Alegra
- Forumo Legenda
Konstantinas wrote:Laimutė wrote:Prašau neiškraipyti vardo . Jo, paslėpiau, privažiavus prie lifto, įvažiavau, nukėlė į požeminį garažą ir stovi dabar saugiai ir sausai
Nu ir kaip davaziavot nuo Hanoverio iki Prahos? Ir netingite žiema kazkur bastytis. Via Carolina per Niurnberga i Prahą. Senovinis karalių kelias
Gerai nuvažiavom, ačiū. Męs iš Berlyno važiavom per Dresden. Netingim, mums patinka.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
314 Reply by Alegra 2022-11-19 20:33 (edited by Laimutė 2022-11-19 20:34)
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Tingiu kazkur tasytis. Guliu kiausus išvertęs
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Beje netoli nuo Pragos Kia buvo pagaminta tai galima sakyti Laimutes Kia atvažiavo i savo gimtine
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Pas kazachus ant traliuko iškeliavo
- Alegra
- Forumo Legenda
Darius wrote:Laimutė wrote:Konstantinas wrote:Tik kamščius sukeliat)
Nu... Būtinai .
Tik viena Baustelle buvo. Galvojau, dabar pasnausiu, tai kur tau - maną mašiniuko kompiuteris pastoviai primena, kad priešakinis automobilis pajudėjo . Ir pasnausk, kad nori
oho, tokia funkcija prima kart girdziu
Funkcijų daug, ir tikrai gerų, vis dar atrandu ką nors naujo.
Pages Previous 1 … 14 15 16 17 18 … 29 Next
You must login or register to post a reply