Re: Šiuo metu grotuve skamba
Dabar galutinai įsitikinau, kad kuo kvailesnis padaras tuo protingesniu save laiko. Kuo žemesnis ir niekšiškesnis tuo aukščiau save kelia.
Net supykino, velnias
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Šiuo metu grotuve skamba
Dabar galutinai įsitikinau, kad kuo kvailesnis padaras tuo protingesniu save laiko. Kuo žemesnis ir niekšiškesnis tuo aukščiau save kelia.
Net supykino, velnias
Konstantinai, į atsakymą atsakyta, ačiū
Bet man vis tiek neaišku - o pagal ką nustatomas sluoksnio aukštis - pagal pinigų kiekį?
Tai ką čia veikia Konstantinas?
Aš tai sluoksnių aukštį nustatinėju pagal snarglio ilgį....kai neturi nosinės ir bando jį įtraukti atgal į nosį
Andre wrote:Konstantinai, į atsakymą atsakyta, ačiū
Bet man vis tiek neaišku - o pagal ką nustatomas sluoksnio aukštis - pagal pinigų kiekį?
Tai ką čia veikia Konstantinas?Aš tai sluoksnių aukštį nustatinėju pagal snarglio ilgį....kai neturi nosinės ir bando jį įtraukti atgal į nosį
as tai su pirstu nusivalau tai i aukstuomene netinku
Laimutė wrote:Andre wrote:Konstantinai, į atsakymą atsakyta, ačiū
Tai ką čia veikia Konstantinas?Aš tai sluoksnių aukštį nustatinėju pagal snarglio ilgį....kai neturi nosinės ir bando jį įtraukti atgal į nosį
svarbiausia, į ką nuvalomas pirštas - štai, manau, pats tiksliausias kriterijus
arba kokia tai nosinė ir kur ji dedama po to
Konstantinas wrote:Laimutė wrote:Aš tai sluoksnių aukštį nustatinėju pagal snarglio ilgį....kai neturi nosinės ir bando jį įtraukti atgal į nosį
svarbiausia, į ką nuvalomas pirštas - štai, manau, pats tiksliausias kriterijus
arba kokia tai nosinė ir kur ji dedama po to
Best In The World wrote:Nu cia ieskoke prastuomene renkasi tai netureciau stebetis kad atsiranda tokiu kuriem parodijos lygio dainos gedos jausmo nesukelia
žavu - taip lengvai vyras save priskiria prastuomenei?
Gal atsirastų ekspertų, kurie įvertintų, kuriose lietuviškose pažinčių svetainėse renkasi geruomenė, aukštuomenė, aristokratai, elitas, varguomenė, turtuoliai ir neliečiamieji?
Būtų labai naudinga informacija apie Lietuvos kastų sistemą virtualių pažinčių srityje
Pazinciu tinklalapiuose rimtai sedi ir kazko iesko tik prastuomene.
Aukstuomene neina i pazinciu tinklalapius arba kaip as ateina tik paziuret kaip i zoologijos soda bezdzioniu ir pasijuokt is tu kurie cia rimtai kazko tikisi ir pan.
Mes turim rimtai zmogu valda kuris galvoja kad kusplaukiu skutimas apgauna tavo smegenis ir tai pakeicia tavo isvaizda i jaunesni.
Po to turim mociutes kurios galvoja kad muzika neturi rysio su intelektu ir cia tiesiog klausai kas patinka ir tai nieko apie tave nesako.
Kur tu cia aukstuomene matai
taip, taip, Jūs visiškai teisus - yra vyrukų, kurie galvoja, kad tai, ką jie čia rašo, nieko apie juos nesako...
taip, taip, Jūs visiškai teisus - yra vyrukų, kurie galvoja, kad tai, ką jie čia rašo, nieko apie juos nesako...
Spėk, ar supras kam taikoma (?)
Andre wrote:Best In The World wrote:Nu cia ieskoke prastuomene renkasi tai netureciau stebetis kad atsiranda tokiu kuriem parodijos lygio dainos gedos jausmo nesukelia
žavu - taip lengvai vyras save priskiria prastuomenei?
Gal atsirastų ekspertų, kurie įvertintų, kuriose lietuviškose pažinčių svetainėse renkasi geruomenė, aukštuomenė, aristokratai, elitas, varguomenė, turtuoliai ir neliečiamieji?
Būtų labai naudinga informacija apie Lietuvos kastų sistemą virtualių pažinčių srityjePazinciu tinklalapiuose rimtai sedi ir kazko iesko tik prastuomene.
Aukstuomene neina i pazinciu tinklalapius arba kaip as ateina tik paziuret kaip i zoologijos soda bezdzioniu ir pasijuokt is tu kurie cia rimtai kazko tikisi ir pan.
Mes turim rimtai zmogu valda kuris galvoja kad kusplaukiu skutimas apgauna tavo smegenis ir tai pakeicia tavo isvaizda i jaunesni.
Po to turim mociutes kurios galvoja kad muzika neturi rysio su intelektu ir cia tiesiog klausai kas patinka ir tai nieko apie tave nesako.
Va, po šito posto, ir aš priversta galuotis iš svetimos gėdos
Beje, taip ir nepateikei mokslinių įrodymų dėl muzikos skonio ryšio su intelektu. Laukiu.
Andre wrote:taip, taip, Jūs visiškai teisus - yra vyrukų, kurie galvoja, kad tai, ką jie čia rašo, nieko apie juos nesako...
Spėk, ar supras kam taikoma
(?)
Laimute,
čia visiems žmonėms, o labiausiai sau, kaip ir kiti mano (savi)ironiški (perkandai mane, malonu pastebėjimai
Kodėl jūs visi naktį nemiegate?
Nes grotuvas skambėjo.
Best In The World wrote:Andre wrote:žavu - taip lengvai vyras save priskiria prastuomenei?
Būtų labai naudinga informacija apie Lietuvos kastų sistemą virtualių pažinčių srityjePazinciu tinklalapiuose rimtai sedi ir kazko iesko tik prastuomene.
Va, po šito posto, ir aš priversta galuotis iš svetimos gėdos
Beje, taip ir nepateikei mokslinių įrodymų dėl muzikos skonio ryšio su intelektu. Laukiu.
Irodymu tokiems dalykams net nereikia, jei reikia vadinas kazkas labai negerai su kritiniu mastymu, o siaip www.google.lt
"Researchers from Oxford Brookes University surveyed and tested 467 Croatian high school students to assess their smarts, their preferred type of music, and how they use music.
The result was that students who scored higher in intelligence were associated with an ear for wordless music genres like big band, classical, and ambient or chill electronica"
Visas internetas pilnas muzikos zanro su intelektu sasaju turinciais straipsniais beveik visuose be isimciu rodoma, kad is atliktu tyrimu geriausiai besimokantys ir auksciausia IQ turi klasikines muzikos besiklausantys zmones. Cia labai butu durna gincytis kad tavo klausoma muzika nepasako nieko apie tave ir cia tik "skonio reikalas".
Viskas pasaulyje yra skonio reikalas kol nepradedi gilintis.
Net tavo megstamiausia spalva turi priezasti ir nera paprastas bukas "skonio reikalas".
O dar ka galeciau pasakyti, kad skonis isvis neegizstuoja
Kaip zmogus, kuris dirba su kuryba susijusi darba, nei vienas is musu nepradejo dirbti "skoningai" iskart.
Mes daug mokemes, daug praktikavomes, pleteme akirati, skaitem daug ir su metais didelio idirbio pagaliau ismokome dirbti "skoningai".
Jei gali tapti geresnis objektyviai muzikoje, mene, piesime, dizaine, skulpturoj ir dar kazkur vadinasi skonis yra lavinamas. O jei skonis yra lavinamas vadinasi skonio nera, nes visas skonio principas paremtas tuo kad viskas yra lygu ir vienoda, 3 metu vaiko piesinukas yra lygiavertis davincio paveikslui ir yra vienodos vertes, viskas priklauso nuo to, kas labiau tau "patinka"
O dar ka galeciau pasakyti, kad skonis isvis neegizstuoja
Kaip zmogus, kuris dirba su kuryba susijusi darba, nei vienas is musu nepradejo dirbti "skoningai" iskart.
Mes daug mokemes, daug praktikavomes, pleteme akirati, skaitem daug ir su metais didelio idirbio pagaliau ismokome dirbti "skoningai".Jei gali tapti geresnis objektyviai muzikoje, mene, piesime, dizaine, skulpturoj ir dar kazkur vadinasi skonis yra lavinamas. O jei skonis yra lavinamas vadinasi skonio nera, nes visas skonio principas paremtas tuo kad viskas yra lygu ir vienoda, 3 metu vaiko piesinukas yra lygiavertis davincio paveikslui ir yra vienodos vertes, viskas priklauso nuo to, kas labiau tau "patinka"
Tai aš ir rašiau, kad reikia mokytis suprasti muziką, kūrybą ...bet tai vistiek nepakeičia mūsų skonio iš pagrindų. Kažkas taurės įtakos, bet ne pradiniam, įgimtam skoniui, kuris susijęs su siela, o ne su protu. Priklausomai nuo amžiaus, mados, laikmečių... skoniai šiek tiek keičiasi, tačiau tai jokiu būdu nerodo tavo, kad IQ žemas arba aukštas. Gali būti išprusęs, bet turėti labai prastą skonį. Tik, va, čia ir prieinam prie pagrindinio klausimo. Kas nustatys, koks skonis geras ir protingas, o koks blogas ir durnas? Ne veltui juk sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama.
Kas man liudniausia, tai kaip aš klydau , kas liečia tave asmeniškai.
Įdomu, ar tu pats save supranti? Paskaičius tavo rašliavą... Ten tiek minčių, kurios klaikiai prieštarauja viena kitai.... Kažkoks chaosas.
O tavo arogantiškumas pralenkia net patį tave. Neturint gyvenimo patirties tvirtinti, kad esi protingiausias yra, mažų mažiausiai, gėdinga. Dar gėdingiau, kai visus kitus menkini ir laikai kvailiais. Laikas bręsti, žmoguti.
Best In The World wrote:O dar ka galeciau pasakyti, kad skonis isvis neegizstuoja
Mes daug mokemes, daug praktikavomes, pleteme akirati, skaitem daug ir su metais didelio idirbio pagaliau ismokome dirbti "skoningai".Jei gali tapti geresnis objektyviai muzikoje, mene, piesime, dizaine, skulpturoj ir dar kazkur vadinasi skonis yra lavinamas. O jei skonis yra lavinamas vadinasi skonio nera, nes visas skonio principas paremtas tuo kad viskas yra lygu ir vienoda, 3 metu vaiko piesinukas yra lygiavertis davincio paveikslui ir yra vienodos vertes, viskas priklauso nuo to, kas labiau tau "patinka"
Tai aš ir rašiau, kad reikia mokytis suprasti muziką, kūrybą ...bet tai vistiek nepakeičia mūsų skonio iš pagrindų. Kažkas taurės įtakos, bet ne pradiniam, įgimtam skoniui, kuris susijęs su siela, o ne su protu. Priklausomai nuo amžiaus, mados, laikmečių... skoniai šiek tiek keičiasi, tačiau tai jokiu būdu nerodo tavo, kad IQ žemas arba aukštas. Gali būti išprusęs, bet turėti labai prastą skonį. Tik, va, čia ir prieinam prie pagrindinio klausimo. Kas nustatys, koks skonis geras ir protingas, o koks blogas ir durnas? Ne veltui juk sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama.
Kas man liudniausia, tai kaip aš klydau , kas liečia tave asmeniškai.
Mano mintys priestarauja viena kitai? kurioj vietoj?
Atsiciuchink
As tau ka tik parodziau irodyma, kad protingiausiu zmoniu muzikinis skonis beveik visada yra klasikine muzika ir tu vis tiek sakai kad yra "igimtas skonis su siela".
Tu zinai kad sielos nera? to neimanoma moksliskai irodyti. O siaip psichologija,nuo zodzio psiche= siela. O psichologija yra viskas kas susije su protu.
Ir visada tokius tupus argumentus kaip tavo daro moterys. Kaip taisykle bobos. Visada bobos.
Del py.deru iteisinimo labiausiai reiskiasi bobos, del feminizmo daugiausia reiskiasi bobos, daugiausia moksla neigia su savo "siela ir jausmais" irgi bobos.
Parodai fakta juoda ant balto. "ne cia jausmai" ..
zodziu.. Vienintele vieta kurioj as esu arogantiskas, tai kad maniau jog galiu pasigincyt su boba.
Pamažu pradedu tavęs gailėti.
Pamažu pradedu tavęs gailėti.
O ne tik ne tai
Ieskok mociute is vokietijos manes gaili, nes negali laimeti argumento, nes mokslas ne jos puseje...
Ka as dabar darysiu? Kaip as po sitokio nusivylimo atsigausiu
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Šiuo metu grotuve skamba