Topic: Ar tikite?
Noreciau pasidometi jusu ar tikite jus loterijomis?kokie prizai jusu buvo laimeti?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar tikite?
Noreciau pasidometi jusu ar tikite jus loterijomis?kokie prizai jusu buvo laimeti?
as nelabai tikiu, bet diziausias dalykas ka laimejau tai didelis butelis vyno )) seip smagu
netikiu ne kiek. niko niekada nelaimejau, ka turiu tai turiu gaves savo darbu
as tai teko laimeti kompaktini nesiojama cd grotuva nieko toks buvo jo kaina 400lt o laimejiau issiuntes apie 10sms per omnitelo loterija kaledine o pardaviau isvis uz kapeikas iki 100lt net pigiau.O seip kitose loterijose tai visiskai nieko nelaimejau niekuomet.
as tai kaskaip nujauciu kada pirkti bilieta ar traukti momemtinius ir pan.netikeciausias tai kad nusipirkau uz lita kaskoki momentini ir laimejau 20lt.fainiai ir dar kad dedei padovanojau bilieta kuriame buvo 500lt jega
Su momentiniais sekasi O siaip tai tokiu kaipo dideliu laimejimu nera buve, tik viena karta Bingo salone laimejau virs simto lt
ot laimes buvo! Vat Bingo tai istikruju geras dalykas, daznai sekasi, tik kad senokai jau bebuvau.. Tik vena taisykle zinau - jei nepasiseka per pirmus 3 losimus, keliauk is ten, nes nesisex visa vakara!:)
naturalu kad labai mazai zmoniu yra laimeja loterijose.. juk jie taip uzsidirba pinigus... jie viesiems dalintu prizus jau senai butu bankrutave... beto gal kartas nuo karto prizus duoda neegzistuojanciam bilietui... taip sutaupydami pinigeliu.
Net nezinau ar tikiu. Siaip esu labai skeptiska siuo klausimu bet taip pat esu labai azartiska, todel ta skeptiska puse daznai yra uzgoziama. Nepamenu kad kazka buciau laimejus - gal nebent kokius mazucius niekucius vaikystej lunaparke. Siaip atsimenu kai buvau maziuke , kokioj antroj klasej vyresnis kaimynas skambino i kazkokia radio viktorina ir reikejo spet kokia daina gros. Prizas buvo kazkokia kasete Ir dave jis man kalbet ir atsimenu kad kai prisiskambinau tai dar pries paleidziant mane i eteri, vedejas sako "kiek girdziu tu labai jauna. zinai ka kai uzgros muzikaas paklausiu kas cia tu pasakyk taip ir taip" nu ir pasake kazkoki pavadinima. Tai jau eteryje pakartojau (zinoma su klaidom) ir jis sako Taip atspejai! Ten ir ten atsiimk savo priza- kasete. Taip ir nenuvaziavau atsiimt, bet laimes kiek buvo. Tai as va vis ta dalyka prisimenu ir pagalvoju kad kiekvienas laimetojas gali buti visada paderinamas
ant alaus kalnapilio laimiu visuomet nes as geriu tik 7-30 alu turejiau net 6 laimetus raktu pakabukus tipo 3 kamstelius surenki ir pakabukas galesiu nufotkinti parodyti kiek kamsteliu virs 100 bandyk dar karta guli iki dabar dezutej prikrauta
:)o pakabukus visiems isdovanojiau nes kam man jie uztenka man ir vieno:)ant seip tele loto as nezaidziu nes niekuomet neesu laimejas pusbrolis praeitais metais per sventes beros kaledas ar naujus metus laimejo auksine grandinele.Kaime vienas vyras ant sekmadienio loto kur budavo ziguli masinas laimeti galima budavo laimejo ziguliuka nauja masina bet visviena jos nera jau tokios brangios nors ir naujos ir nera mano manymu populerios.
man tai nesiseka tos loterijos bet mano tevams tai sekasi buvo laimeje kompaktini grotuva o kita kart kvietima i teleloto...Cia lames dalykas pan kaip likimas
Loterijomis tikiu.Bet ne visada.O pati laimejusi tai nebuvau daug.Zurnaluose prenumeratas ir taip toliau...smulkus priziukai.Seip jei kokius didesnius prizus tai laimim visa seima kartu.Pvz kazkada buvo lays loterija.reikejo surinkti dvi dalis korteliu is kuriu susideda cd grotuvas.kaimo parduotuvej drauge cipsus pirko..rado dali viena.Atidave man.As pasiiemiau parsiveziau i vilniu suo biski apgrauze;DTada sese valge cipsus rado kita dali ! issiuntem ant baerio ir laimejom grotuva (tuo metu jis kainavo 600Lt) ai dar visa seima vasara ledus valgydavom cekius metem i urna parduotuves tai dvirati laimejom...O sesuo mano tai isvis laimes kudikis..visi stebisi kad visur jai labai sekasi tai marskinelius kokius tai seip kokiu shmutkiu laimi...ir seip tuose momentiniuose bilietuose pasisekima turi
didziausia mano seimos lamejimas tai kelione i maljorka..buvo staigmena net nez kad dalyvaujame loterijoje..tevai pirko spinta is vienos firmos ten uzpilde kaskokia anketa i kuria nekreipe daug demesio ir ka ne men nepraejo skambina atvykite atsiimti prizo- kelalapio....atsiimti vyko i baltijos televizija -buvo geras.staigmena visam gyvenimui
Xex, ka tik m-1 marskinelius laimejau tikiu!:D
Xex, ka tik m-1 marskinelius laimejau
tikiu!:D
pradejai tiketi?? :D:D:D:D:D sveikinam.
netikiu nifiga.. laimejau kelis litus kai buwau jauna...
ir tai ten gal wienintelis kartas gywenima buwo...
sveikinu Karolina18 man kaip tik ant vasaros bus gerai su jeis dirbti mano manymu kur sode labai malonu bus is tavo puses kai tu man juos iteiksi nes kaip tik ir gimtadienis 26diena;DTai gal dar kas konors laimejote man gimtadieniui nagi nagi:)
Karolina, 18 wrote:Xex, ka tik m-1 marskinelius laimejau
tikiu!:D
pradejai tiketi??
:D:D:D:D:D sveikinam.
Aciu aciu
sveikinu Karolina18 man kaip tik ant vasaros bus gerai su jeis dirbti mano manymu kur sode labai malonu bus is tavo puses kai tu man juos iteiksi nes kaip tik ir gimtadienis 26diena;DTai gal dar kas konors laimejote man gimtadieniui nagi nagi:)
Nori moterisku??;D be problemu!!:D:D
nu aciu aciu bet gal geriau jau tada sau pasilaikyk juos nes dar netokiu pakraipu esu kad moteriskus drabuzius nesiociau:-]
ok, sutarem
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar tikite?