Re: Šiuo metu grotuve skamba
Enigma per m1+
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Šiuo metu grotuve skamba
Enigma per m1+
rusu popsas per promodj. com
as ne aukstuomene ir pas mane galingos kolonkes)
Birbina kažkoks džiazas kalėdinę dainušką... Nežinau net koks kanalas
Birbina kažkoks džiazas kalėdinę dainušką... Nežinau net koks kanalas
beje kaip uzkniso kaledines dainos per visas vokiskas radio stotys. jau nuo lapkricio pabaigos per visur pradejo leisti tas "Last Christmas" ir dar "Driving home for christmas" krwa ant kiek gabalai nuvalkioti negaliu. ir kas penkias minutes per visur leidzia
Laimutė wrote:Birbina kažkoks džiazas kalėdinę dainušką... Nežinau net koks kanalas
beje kaip uzkniso kaledines dainos per visas vokiskas radio stotys. jau nuo lapkricio pabaigos per visur pradejo leisti tas "Last Christmas" ir dar "Driving home for christmas" krwa ant kiek gabalai nuvalkioti negaliu. ir kas penkias minutes per visur leidzia
Tai ir gerai. Čia už kaimynų nervinimą.
Laimutė wrote:Birbina kažkoks džiazas kalėdinę dainušką... Nežinau net koks kanalas
Šiandien Hamburge vos ne visuose shopuose grojo live . Tai ant pinanino, kitur gitara, dar kitur Nikolausas su raityta lazda ir aukšta kepure dalino saldumynus dainuodamas . Kas per daug tai per daug. Ir be to labai per anksti brukama ta kalėdinė nuotaika.
Konstantinas wrote:rusu sansonas) kadangi as ne is aukstuomenes tai klausausi ka noriu
Kaip tu drįsti?
Todėl, kad jis aristokratas - jo neriboja aukštuomenės įvaizdžio kompleksai ))
Enigma per m1+
Engimos, viena ar kita forma, diena
Ieva wrote:Enigma per m1+
Engimos, viena ar kita forma, diena
bet is dienu susideda gyvenimas...
bet is dienu susideda gyvenimas...
Išvada - gyvenimas tai Enigma
Aukšruomenei vertimas į lietuvių kalba " Mįslė"
nu ka didinam garsa)
ir vėl ekstazinių šokių muzika ar?...
ir vėl ekstazinių šokių muzika ar?...
mokomasis video is youtubes. programuoti mokinuosi
Vežanti daina.
Scandal - The Warior
https://youtu.be/47y5bo8wtqM
Kažkoks gabalas per kolonėlės bet kadangi svečiuose tai nežinau kas
Varpai ... Kviečia mišių
Futbolas per tv.
Aš futbolo nebežiūriu. Nėra sąžiningumo ten jau seniai.
Aš futbolo nebežiūriu. Nėra sąžiningumo ten jau seniai.
Aš irgi. Nors žaidimas geras bet laiko neturiu
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Šiuo metu grotuve skamba