Re: Receptai
Jų geri elnienos kepsniai su bruknių uogiene, jie vadina kompott, dar žuvis, bet ir ne visose užeigose ar restoranuose. Man dar patiko žąsų kepenėlės. Skanūs pyragai, tortai.
You are not logged in. Please login or register.
Jų geri elnienos kepsniai su bruknių uogiene, jie vadina kompott, dar žuvis, bet ir ne visose užeigose ar restoranuose. Man dar patiko žąsų kepenėlės. Skanūs pyragai, tortai.
Eisbein, Leberkäs, Sauerbraten, Falscher Hase, Rehkeule, Weißwurst, Klöße, Semmelknödel.... Yra ir daugiau, bet prie skonio tų patiekalų vis dar neįprastus.
Nu jeigu brangesniam restorane tai ir patiekalai skanesni. Bet as tai valgau Bistro tai ten šlamštas ne maistas. Kartais net pats gaminuosi nes nebegaliu jų edesio ėsti. O dar ir eilės kokios ir vokiečiai isbadeje viską perka kaip būtų tris dienas neede. O labiausiai uzknisa kai vokiečiai su šunimis į restoraną ateina
Nu jeigu brangesniam restorane tai ir patiekalai skanesni. Bet as tai valgau Bistro tai ten šlamštas ne maistas. Kartais net pats gaminuosi nes nebegaliu jų edesio ėsti. O dar ir eilės kokios ir vokiečiai isbadeje viską perka kaip būtų tris dienas neede. O labiausiai uzknisa kai vokiečiai su šunimis į restoraną ateina
Rusai valgo su katėm, o vokiečiai su šunimis. Bet jų šunys išauklėti ir neįkyri.
Šiaip nebloga turkų virtuvė, gana natūralus maistas. Dar graikų. Norint sotumo, tai geri italų makaronų patiekalai. Šiaip geriausia gamintis namuose.
pritariu man irgi turku patinka. kai buvo koronakrize ir viskas uzdaryta tai tik turku uzkandynes gelbejo mane nuo bado. ir pas juos labai skanus ir saldus desertai. ir dar arbata ju skani ypac virta ant lauzo
Atsakymų į Frenko prašymą reziumė:
- nuvykti į mišką, susimedžioti elnią, užsikurti laužą, iš vienos pusės sėdi katė, iš kitos šuo. Vokiškų maisto produktų nevartoti. Arbatą lai išvirs ragana
Atsakymų į Frenko prašymą reziumė:
- nuvykti į mišką, susimedžioti elnią, užsikurti laužą, iš vienos pusės sėdi katė, iš kitos šuo. Vokiškų maisto produktų nevartoti. Arbatą lai išvirs ragana
medzioti tingiu bet kilpa is vielos gal ir verta pastatyti. o toliau jei papuls stirna jau ismesineti. ir viskas pagal Andre patarymus
Kaip žiauru. Stirna toks gražus gyvūnas. Nors stirnienos teko valgyt. Šiaip žvėriena turi specifinį skonį...Manau, kad geriausia nusipirkti ir pasigaminti. Kaip sakoma, akys nemato, širdies neskauda. Pateisinu medžioklę ir žvejybą nebent kai badas ar mažos pajamos verčia.
Kaip žiauru. Stirna toks gražus gyvūnas. Nors stirnienos teko valgyt. Šiaip žvėriena turi specifinį skonį...Manau, kad geriausia nusipirkti ir pasigaminti. Kaip sakoma, akys nemato, širdies neskauda. Pateisinu medžioklę ir žvejybą nebent kai badas ar mažos pajamos verčia.
tai kaip tu galejai toki grazu gyvuna suvalgyti? dabar turi tapti vegetare
Ieva wrote:Kaip žiauru. Stirna toks gražus gyvūnas. Nors stirnienos teko valgyt. Šiaip žvėriena turi specifinį skonį...Manau, kad geriausia nusipirkti ir pasigaminti. Kaip sakoma, akys nemato, širdies neskauda. Pateisinu medžioklę ir žvejybą nebent kai badas ar mažos pajamos verčia.
tai kaip tu galejai toki grazu gyvuna suvalgyti? dabar turi tapti vegetare
nea, manau, tikra bausmė Ievai būtų tapti medžiotojo žmona
o mes stebėtume transformaciją....
bet Konstantinai, tikrai, stirnų ir man gaila, nors naglos kaip..... 100 paršų. žino, kad gražios, tai ir leidžia sau kartais elgtis kaip karvės.... bet vis tiek - pačios mylimiausios
o kilpa ar spąstai - žiauru.... geriau vienas staigus mirtinas šūvis ar smūgis.
p.s. ir aš valgiau stirnienos. širdis sruvo ašaromis, o skonio receptoriai alpo iš malonumo...
Yra ir be mėsos ką valgyti. Geriausia jos atsisakyti, tada ir sąžinės konfliktų nebus.
Ieva wrote:Kaip žiauru. Stirna toks gražus gyvūnas. Nors stirnienos teko valgyt. Šiaip žvėriena turi specifinį skonį...Manau, kad geriausia nusipirkti ir pasigaminti. Kaip sakoma, akys nemato, širdies neskauda. Pateisinu medžioklę ir žvejybą nebent kai badas ar mažos pajamos verčia.
tai kaip tu galejai toki grazu gyvuna suvalgyti? dabar turi tapti vegetare
Aplinkybės buvo tokios, kad nedrįsau atsisakyti. Vieno žmogaus tai buvo firminis paties gamintas patiekalas. Niekas nieko neturi, nebent pats to nori.
Yra ir be mėsos ką valgyti. Geriausia jos atsisakyti, tada ir sąžinės konfliktų nebus.
Įpratimas blogiau už prigimimą. Kartais lb.norisi mėsos, tai ir valgau, o kartais galiu kad ir savaitę nevalgyt ir nesinori.
Jei paanalizuoti parduotuvėse parduodamą maistą, tai kažin, kiek datžovėse yra daržovių, o mėsoje mėsos.... chemija ir tiek
daržovės,, kaip ir gyvūnai, auga saulės nematę, žemės neragavę, paprasto vandens nematę. trąšose yra mėsos ir žuvies atliekų.... kiaulės maitinamos žuvimi, vištos lesa kiaules, jaučiai valgo karves....na, čia jei pasigilinti, kas yra kombinuotose pašaruose ir pan. o jei dar pagalvoti, kaip viskas genetiškai modifikuota, tai galima ir ilgam sėsti į labai rimtus sąžinės priekaištus - ką padariau, kad tai sustabdyti
bet gal grįžtam prie receptų - kaip namuose pasidaryti skanų majonezą ir kokį aliejų geriausia jam naudoti? (tik jau ne rapsų....)
Yra ir be mėsos ką valgyti. Geriausia jos atsisakyti, tada ir sąžinės konfliktų nebus.
kiek pastebėjau, nemažai vegetarų pradeda praktikuoti kanibalizmą.... platoniškai
Majonezo receptų, kaip ir visų kitų, pilnas internetas. Kiek žinau, dedamas žalio kiaušinio trynys, todėl yra rizikos. Šiaip actas naikina daugelį sukėlėjų, tai gal ir salmoneles.
Laimutė wrote:Yra ir be mėsos ką valgyti. Geriausia jos atsisakyti, tada ir sąžinės konfliktų nebus.
kiek pastebėjau, nemažai vegetarų pradeda praktikuoti kanibalizmą.... platoniškai
niam-niam...svarbu kad mesyte
Majonezo receptų, kaip ir visų kitų, pilnas internetas. Kiek žinau, dedamas žalio kiaušinio trynys, todėl yra rizikos. Šiaip actas naikina daugelį sukėlėjų, tai gal ir salmoneles.
internete pilna melo. o man įdomiau tikri receptai, iš autoritetingų žmonių
salmonelės, jei neklystu, gyvena ne tryny, o ant lukšto
Ieva wrote:Majonezo receptų, kaip ir visų kitų, pilnas internetas. Kiek žinau, dedamas žalio kiaušinio trynys, todėl yra rizikos. Šiaip actas naikina daugelį sukėlėjų, tai gal ir salmoneles.
internete pilna melo. o man įdomiau tikri receptai, iš autoritetingų žmonių
salmonelės, jei neklystu, gyvena ne tryny, o ant lukšto
Nebent lukštą dezinfekuot...
Laimutė wrote:Yra ir be mėsos ką valgyti. Geriausia jos atsisakyti, tada ir sąžinės konfliktų nebus.
kiek pastebėjau, nemažai vegetarų pradeda praktikuoti kanibalizmą.... platoniškai
Kaip tai suprasti?