Topic: Rock ! Rock ! Rock! All kind of ROCK!
ei, zmogai, ar yra cia dar tokiu, kurie ispazysta si muzikos stiliu?? kur jus ir ko tylit? juk zinot, kokia muzika yra teisinga.. )
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Rock ! Rock ! Rock! All kind of ROCK!
ei, zmogai, ar yra cia dar tokiu, kurie ispazysta si muzikos stiliu?? kur jus ir ko tylit? juk zinot, kokia muzika yra teisinga.. )
seip yra tokiu kurie megsta bet poto isauga ir budami 50 linksmai prisimena
Taip zinom kokia treisinga. Ir vis dar neisaugam is jos
ir artimuoju metu nezadam to padaryti
Jei jau tikrai labai patinka, tai niekada neatsibos. Cia gau nasi kaip ir maistas sielai
ou je rock
oll
o visiem jo megejam siulau paziuret sita klipa http://www.youtube.com/w/Def-Leppard-pour-some-sugar-on-me?v=aKFSL292TdE&search=pour%20some%20
kaidel klipu, tai galima rast kur kas ispudin gesniu nei def leppard. Nors kap kam cia
na as megstu ir tokios muzikos pasiklausyti, bet kad galeciau teigti, kad esu fane, negalinti gyventi be jos, tai nea, nes kartais auseles uzsimano ka nors lengvesnio isgirsti.. be to ir mokintis yra sunkoka kai rokas ausyse skamba, nes roko tyliai nepasiklausysi...
na as megstu ir tokios muzikos pasiklausyti, bet kad galeciau teigti, kad esu fane, negalinti gyventi be jos, tai nea, nes kartais auseles uzsimano ka nors lengvesnio isgirsti.. be to ir mokintis yra sunkoka kai rokas ausyse skamba, nes roko tyliai nepasiklausysi...
Na jei rokas tau asocijuojasi tik su bugnu musimu ir gitaru pjovimu tai gal ir nepaklausysi. o yra puikiu letu svelniu baladziu kurios puikiai klausosi tyliai, labai tyliai.....
na taip.. tu teisus...
as tiesiog esu paskutiniu metu esu susimaisiusi toje visoje stiliu ir stiliuku ivairoveje,,,
Nemanau kad reikia ka nors skirstyti i stilius. Patinka ir pirmyn... Dunai atrodo, jei jau daino kokiu nors rokeriu tai jau jega, o jei ta pati daina pop tai ji nieko verta. laikui begant supranti kas patinka ir ko is tikro nori.
vat jo sitas tiesa.. pvz kartais tu elementariu pop gabalu, kurie savo bumsejimu jau uzknise per visas radijas akustines versijos skamba unreal.. (patarciau paklausyti Daniel Bedingfield gotta get thru this (accoustic))
na jau kaip ir isaugau is to amziaus kad rekciau, kad popsas ****... o jau kas nepopsas tai jega.. bet is tikro visada smagu pasiieskoti kazko retesnio, netiek nuzulinto..;] Na cia bent jau mano tokia nuomone...
nors si muzika dar gyva..aciu dievui...nes nuo tu visu mangiu ir panasiai jau bloga daros....kiek galima daryt ta pati per ta pati....kazi kada atsibos...man atrodo kad niekada...
Rock taj geraj, bet is visiu geriaussia taj SKA!
ghmz.... na ka galiu pasakyti... ska yra neblogis, bet cia irgi kartais perdem tranku ir irgi to stiliaus kuriniai baisiai jau panasusu.. o del rock.. gi cia toks platus muzikos stilius.. (pasidomejau) gi yra visokiu jos pakraipu.. pradedant grunge ir pn..
as ja gyvenu
prijauciu siai muzikai, groju ir nesutinku su kolega kad tai yra nuostolingas hobis. jokiais pinigais neismatuosi ka muzika gali duoti sielai jau 8 metus mushu bugnus ir net nemanau uzmest viso to reikalo
prijauciu siai muzikai, groju ir nesutinku su kolega kad tai yra nuostolingas hobis. jokiais pinigais neismatuosi ka muzika gali duoti sielai jau 8 metus mushu bugnus ir net nemanau uzmest viso to reikalo
Pagarba!!!
:}
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Rock ! Rock ! Rock! All kind of ROCK!