You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 5 6 7
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Andre
- Forumo Karalius
Re: Receptai
labai daug žmonių, tapę vegetarais, tampa agresyviais ir ėda aplinkinius dėl anų netinkamos mitybos, aiškina, kaip mėsa skatina agresiją ir pan. Aš juos vadinu netikrais vegetarais, kurie tik dėl kažkokių priežasčių sumąstė tokiais būti, nors labai nori mėsos...
o tikrieji vegetarai elgiasi taip, kad nevisi ir žino, kad jie vegetarai, neknisa kitiems proto
122 Reply by Alegra 2022-12-22 21:46 (edited by Laimutė 2022-12-22 21:48)
- Alegra
- Forumo Legenda
Andre wrote:labai daug žmonių, tapę vegetarais, tampa agresyviais ir ėda aplinkinius dėl anų netinkamos mitybos, aiškina, kaip mėsa skatina agresiją ir pan. Aš juos vadinu netikrais vegetarais, kurie tik dėl kažkokių priežasčių sumąstė tokiais būti, nors labai nori mėsos...
o tikrieji vegetarai elgiasi taip, kad nevisi ir žino, kad jie vegetarai, neknisa kitiems proto
Aš norėčiau būti vegetare, bet neužtenka valios. Išbūnu mėnesius be mėsos ir vėl pradedu. Suvalgau kokį delikatesą vėl nustoju ilgam laikui.
Anksčiau niurzgėdavau ant vyro, kad net nebando apseit be mėsos, bet dabar jau man vienodai. Gaminu kaip visada, valgau kartu, bet mėsą palieku jam. Man pakanka garnyro. Per šventes valgysim bizono kepsnius. Valgysiu ir aš, vien jau iš pagarbos gyvuliui, nes dėl mūsų užsakymo nušautas bus.
- Andre
- Forumo Karalius
Laimutė wrote:Andre wrote:labai daug žmonių, tapę vegetarais, tampa agresyviais ir ėda aplinkinius dėl anų netinkamos mitybos, aiškina, kaip mėsa skatina agresiją ir pan. Aš juos vadinu netikrais vegetarais, kurie tik dėl kažkokių priežasčių sumąstė tokiais būti, nors labai nori mėsos...
Aš norėčiau būti vegetare, bet neužtenka valios. Išbūnu mėnesius be mėsos ir vėl pradedu. Suvalgau kokį delikatesą vėl nustoju ilgam laikui.
Anksčiau niurzgėdavau ant vyro, kad net nebando apseit be mėsos, bet dabar jau man vienodai. Gaminu kaip visada, valgau kartu, bet mėsą palieku jam. Man pakanka garnyro. Per šventes valgysim bizono kepsnius. Valgysiu ir aš, vien jau iš pagarbos gyvuliui, nes dėl mūsų užsakymo nušautas bus.
o čia tai suprantu ir gerbiu )) ir, svarbiausia, jokio melo nei sau, nei kitiems.
aš kažkada bandžiau. ilgokai. na, bet su išimtimis, kad nesukelti mamos įtarimų
visgi manyčiau, kad labiausiai reikalinga atitinkama aplinka (nestresinė), netgi klimatas, ekologiški įvairūs produktai. mūsų kraštuose su piktais žmonėmis, niūriais rudenimis, šaltomis žiemomis vegetarais, sveikais visomis prasmėmis, gali būti vienetai...
- Konstantinas
- Forumo Legenda
o pas tave daug streso? maisto valgymas yra malonumas as tuom stengiuosi megautis ramioje aplinkoje ir be jokiu stresu kad pajausti maisto skoni
- Andre
- Forumo Karalius
- Konstantinas
- Forumo Legenda
taip rudeni buvo daug grybu
- Alegra
- Forumo Legenda
Viriau svogūnų marmeladą. Patiko.
- Alegra
- Forumo Legenda
Mėgstu ir jau seniai nevalgius. Būtinai pasikepsiu.
- Alegra
- Forumo Legenda
Kepiau giros duoną su riešutais ir saulėgrąžų sėklomis. Labai skani
- Ieva
- Forumo Karalius
Pages Previous 1 … 5 6 7
You must login or register to post a reply